Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ



Ο νεαρός Συνέλληνας καταγγέλλει τους κοινοβουλευτικούς νεοβαρβάρους.


     Oι νεοβάρβαροι της κοινοβουλευτικής διαφθοράς ανεξαρτήτως "παρατάξεως", συγκεντρώθηκαν στα σαθρά έδρανα του "Ευρωπαϊκού" κΥνοβουλίου για να παρακολουθήσουν το ιστορικό ντοκυμαντέρ  "ΜΑΡΑΘΩΝ : 2500 ΧΡΟΝΙΑ" στο οποίο είχε την Τιμή να συμμετάσχει και η  "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ".


Ο καταγγέλλων Συνέλληνας στηλιτεύει τους κοινοβουλευτικούς αλήτες.


     Κατ' αρχήν, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" αρνείται την προβολή του έργου της προς τέρψη των αθλίων της σημερινής εξουσίας και η προβολή του συγκεκριμένου ιστορικού ντοκυμαντέρ στον μιαρό χώρο των κοινοβουλευτικών ληστοσυμμοριτών των Βρυξελλών (αίθουσα ευρο-κοινοβουλίου) εγένετο χωρίς την συγκατάθεσή μας!



Αιφνιδιασμένος ο ένοχος "υπουργός Πολιτισμού" προ του πλακάτ με την ιδιότητά του.


     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" συγχαίρει τον νεαρό Συνέλληνα ο οποίος εν μέσω της άνομης συνάξεως των κοινοβουλευτικών καθαρμάτων ανήρτησε πανώ διαμαρτυρίας κατά της σημερινών δολίως εξουσιαζόντων τον Ελληνικό Λαό, διαμαρτυρόμενος για την κατάθαψη του αρχαιολογικού χώρου της Κερατέας προκειμένου να μετατραπεί σε σκουπιδότοπο από το ίδιο το σημερινό Υπουργείο "Πολιτισμού" και το υπόλοιπο άνομο ελλαδικό "κράτος"! Επίσης, συγχαίρουμε τον νεαρό Συνέλληνα ο οποίος, με γενναιότητα λόγου και φωνής, στηλίτευσε τα παρόντα αποφώλια κοινοβουλευτικά τρωκτικά διαμηνύοντάς τους τα παρακάτω:

      «2.500 χρόνια μετά τη μάχη του Μαραθώνα και 20 μόλις χιλιόμετρα από το τόπο της μάχης οι σύγχρονοι Έλληνες δίνουν μια άλλη μάχη.
     Πρόκειται για τους κατοίκους της Κερατέας που παλεύουν ενάντια στους σύχρονους βαρβάρους. Αυτοί οι σύγχρονοι βάρβαροι δεν είναι από την Ασία, είναι από την Ελλάδα.
     Είναι η αστυνομία του ελληνικού κράτους που την έχει στείλει εκεί η ελληνική σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση για να υπερασπιστεί μια παράνομη απόφαση.
     Την απόφαση να δημιουργηθεί μία χωματερή στην Κερατέα που θα καταστρέψει αρχαιολογικό χώρο. Να πώς προστατεύει αυτή η κυβέρνηση τον ελληνικό πολιτισμό. Οι αστυνομικές δυνάμεις της κυβέρνησης μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών, βρίζουν γυναίκες, ψεκάζουν με χημικά απλούς εργαζόμενους ανθρώπους και συμπεριφέρονται σα δυνάμεις κατοχής.
     Ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας είναι ένα σύμβολο της πάλης όλων των εργαζόμενων στην Ελλάδα.
     Ένα σύμβολο δίπλα και σε εκείνο, των 300 μεταναστών απεργών πείνας που νίκησαν και αφιέρωσαν τη νίκη τους σε ολόκληρη την εργατική τάξη της Ελλάδας.
     Είναι αλληλέγγυοι στις εννιά γενικές απεργίες που έχουν γίνει ενάντια στις παράλογες πολιτικές του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης.
     Οι σύγχρονοι βάρβαροι είναι οι Ευρωβουλευτές που ψηφίζουν αυτά τα μέτρα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που καταργούν τη δημοκρατία με την «Νέα Οικονομική Διακυβέρνηση» που θέτει τους κρατικούς προϋπολογισμούς υπό τον έλεγχο ενός μη εκλεγμένου οργανισμού, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
     Δε θα επικρατήσετε. Αυτή η κρίση δε θα ναι οι Θερμοπύλες του εργαζόμενου λαού αλλά το δικό σας Βατερλώ. »


     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" συμπαρατεταγμένη με τους Συνέλληνες οι οποίοι αντιστεκόμεθα κατά του εκβαρβαρισμού της Χώρας μας, θεωρεί ότι αποτελεί εθνικό έγκλημα η κατάχωση του αρχαιολογικού χώρου της Κερατέας και η μετατροπή του σε σκουπιδότοπο, τιμά τους εξεγερμένους Κατοίκους της οι οποίοι φυλάττουν "Θερμοπύλες" και συγχαίρει τον νεαρό Συνέλληνα ο  οποίος απο-ευτέλισε τους ήδη ευτελισμένους κοινοβουλευτικούς νεοβαρβάρους των Βρυξελλών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.