Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


     Όσοι παρακολουθούν την "διαδρομή" της Ομάδος μας θα θυμούνται την μεταφορά του Ιστολογίου από τον πρώτο υπηρετητή στον σημερινό. Ο λόγος εκείνης της μεταφοράς ήταν η αδυναμία του πρώτου υπηρετητή να υποστηρίξει τις ελληνικές γραμματοσειρές τις οποίες θα θέλαμε. Σε εκείνον τον υπηρετητή οι επισκέπτες μας μπορούσαν να αφήσουν μηνύματα γραμμένα μόνον με λατινικούς χαρακτήρες, ενώ στον παρόντα δεν προσφέρεται η δυνατότητα αφέσεως μηνυμάτων.

     Κάπου σταθμίσαμε τα "συν" και τα "πλην" και προτιμήσαμε τον παρόντα, ενημερώνοντας τους επισκέπτες μας να μας στέλνουν τα μηνύματά τους στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ώστε εμείς να τα μεταφέρουμε στην σχετική σελίδα των "ΣΧΟΛΙΩΝ" επισκεπτών. Τέτοια μηνύματα έχουμε λάβει αρκετά και επιφυλασσόμεθα να τα μεταφέρουμε όταν ο χρόνος μας το επιτρέψει.

     Ωστόσο, μεταφέραμε στην σελίδα των "ΣΧΟΛΙΩΝ" του κεντρικού Ιστολογίου μας όλα τα ελληνόγλωσσα Σχόλια που είναι ήδη δημοσιευμένα σε διάφορα άλλα Ιστολόγια οι επισκέπτες τους, σχετικά με την Ομάδα μας και μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

     Αξίζει να τα διαβάσετε. Ξεπερνούν κάθε προσδοκία μας για το βραχυχρόνιο έργο μας και μας δίνουν πολύ κουράγιο για να συνεχίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.