Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ ...ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ!







     Θα μπορούσε να νομίσει κανείς ότι τα "αντίξοα" καιρικά φαινόμενα αναστέλλουν την δραστηριότητά μας, παρεμποδίζουν τις Προπονήσεις μας αφού, ως γνωστόν, ασκούμεθα σε υπαίθριο και εντελώς ακάλυπτο χώρο. Λάθος! Όσο ο στρατιώτης δεν εξαρτά την μαχητικότητά του από την ...βροχή, άλλο τόσο οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" την περιφρονούν ή , μάλλον , την μετατρέπουμε σε ...σύμμαχό μας 'γραδάροντας' τις αντοχές μας.








     Μπορεί σήμερα να ήμασταν, αριθμητικά, πολύ λίγοι αλλά όλοι αποφασισμένοι να αφήσουμε τη βροχή να μας μουσκέψει τις χορδές στη γραμμή βολής. Και το χαρήκαμε, πάντα με αξιοσημείωτη τοξευτική πρόοδο! Και ο φωτογραφικός μας φακός πάντα αψευδής "μάρτυρας"!







     Ως "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τα Μέλη μας ότι μετά την κυκλοφορία του Εκπαιδευτικού Εγχειριδίου Ιππασίας της Ομάδος μας, ωλοκληρώθηκε η συγγραφή του αντιστοίχου Εγχειριδίου Εκπαιδεύσεως Εφίππων Μαχητικών Τεχνών του οποίου η ύλη θα διδάσκεται σε όλους από την επόμενη προπονητική περίοδο που θα έχει κυκλοφορήσει. Επίσης έχει ολοκληρωθεί η σχεδίαση του Επινωτίου της Ομάδος το οποίο θα αποτελεί υποχρεωτική αμφίεση Προπονήσεων κι εμφανίσεων για όλους. Το νέο εκπαιδευτικό Εγχειρίδιο αποτελείται αό 185 σελίδες και περιέχει όλα τα "μυστικά" της Τοξοβολίας, του Στοχαστικού Ιππακοντισμού, της Έφιππης Σπαθασκίας αλλά και όλων των επί μέρους γνώσεων που κάθε Εφιπποτοξότης θα πρέπει να κατέχει. Το Επινώτιο θα είναι εξαιρετικά πρακτικό για την εφιπποτοξοτική δραστηριότητά μας, προσιδιάζον στο Πνεύμα της Ομάδος μας με στρατιωτική αισθητική και λιτότητα.





     Οι κυριακάτικες Προπονήσεις στην Σπαθασκία και στην Τοξοβολία έγιναν υπό συνθήκες ραγδαίας πτώσεως της θερμοκρασίας. Και αυτό όμως δε χάλασε καθόλου τη διάθεσή μας για ...δράση! Και ήταν και η πρώτη φορά που μία εξαιρετική νεαρή Συνασκουμένη μας, η Όλγα, έκανε την πρώτη της Προπόνηση με κατάληξη το αποτέλεσμα που, εξ αρχής, τέθηκε ως στόχος!




     Μπορεί τα "σύννεφα του πολέμου και της χρεωκοπίας" να σκιάζουν τους ουρανούς της Μεσογείου, όμως οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" πολεμάμε για έναν ακμαίο αυριανό Κόσμο!





     Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" θα πρέπει να είμαστε πάντα οι καλύτεροι εν μέσω της παγκόσμιας εφιπποτοξοτικής Οικογενείας και με τις ικανότητές μας και με τις εμφανίσεις μας! Και δεν μπορείς να προσδοκάς τίποτε λιγότερο όταν έχεις ήδη κατακτήσει μία παγκόσμια διάκριση πριν δώσεις καν τις ...πρώτες εξετάσεις!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.