Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ...ΥΠΝΟΒΑΤΗ!


     Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ KASSAI" από την αρχή της ιδρύσεώς της κινήθηκε αργά αλλά πολύ σταθερά, χωρίς βιασύνες για κατακτήσεις βαθμών και τίτλων, όπως τόσο συχνά και άστοχα συμβαίνει στο χώρο των Πολεμικών Τεχνών.

Φύη, ο φύλακας "άγγελος" του χώρου μας!

     Με αυστηρή προπονητική μεθοδικότητα, με εδραίωση της αυτοπειθαρχίας τους, και με ανάπτυξη των ικανοτήτων τους, οι "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ KASSAI" αποτελούν την πλέον λαμπρή παγκόσμια πρωτοτυπία, ενώ κανένα από τα Μέλη τους να μην έχει πάρει ούτε καν τον πρώτο βαθμό, να έχουν διακριθεί με Α' Παγκόσμιο Βραβείο Τοξευτικής Επιδείξεως, φέτος, στο "W.T.A.F. 2010", μεταξύ των Ομάδων 31 Χωρών!



     Τώρα, πιά, ως ...παγκοσμίως διακριθέντες, ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά να καταλάβουμε και τους βαθμούς που μας αναλογούν στο Σύστημά μας. Έτσι, όσα Μέλη μας σκοπεύουν να δώσουν εξετάσεις και να πάρουν βαθμούς στο Σύστημα "KASSAI" ξεκίνησαν τη συστηματική Προπόνηση στις απαιτήσεις της Α' Εξετάσεως.



     Σήμερα, λοιπόν, η "μικρή στρατιά" των ενδιαφερομένων μας για την Α' Εξέταση, προπονήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις ασκήσεις της Εξετάσεως αυτής.



     Η Εφιπποτοξότρια Ελένη συντόνισε αμέσως τον "σχηματισμό" των ενδιαφερομένων, βοηθώντας τους να κατανοήσουν τις αρκετές όσο και σημαντικές λεπτομέρειες που συνθέτουν την κάθε άσκηση.


     Παρά τις όποιες διαφορές ηλικίας, σωματοτύπου, βαθμού εκγυμνάσεως κλπ, όλοι οι μετασχόντες λειτούργησαν εξαιρετικά "συμπαρασύροντας" σε βέλτιστη απόδοση και τους τέσσερις, παρόντες, ανηλίκους Συνασκουμένους μας τους οποίους οι Γονείς τους μας εμπιστεύονται !


     Ακολούθησαν και αρκετές, εκτός της Α' Εξετάσεως "φόρμες" του Συστήματος "KASSAI" τις οποίες εξετέλεσαν κατά τον πλέον άψογο τρόπο όλοι οι Συνασκούμενοι, συμπεριλαμβανομένων και των ανηλίκων.


     Στις Προπονήσεις μας επαληθεύεται πάντοτε ότι αν ο Έλληνας αυτοπειθαρχήσει παράγει το καλύτερο "αποτέλεσμα" κι εμείς καταφέρνουμε πάντα να λειτουργούμε με τον μεγαλύτερο βαθμό ατομικής κι ομαδικής πειθαρχίας, προχωρώντας ολοένα και πιό μπροστά!  Και σε αυτό δεν ...εμπλέκεται διόλου η Φύη, αλλά η ατομική διάθεση καθενός από εμάς να βελτιωθούμε και να χαρούμε την ισορροπία που παρέχει ένα διεθνώς δοκιμασμένο Σύστημα!


     Ακόμη μια πανέμορφη προπονητική ημερίδα ωλοκληρώθηκε σήμερα, χωρίς βεβαίως να παραλείψουμε να απολαύσουμε και το καθιερωμένο μάθημα Σπαθασκίας με τον Emanuele και τον Παναγιώτη που μας έχουν γίνει, πλέον, οι απαραίτητοι των Κυριακών μας και που μετά από γενική ομολογία, θα πρέπει να τους εντάξουμε και σε κάποια καθημερινή μας σπαθασκητική απόλαυση! Θα το δούμε σύντομα!


28η Νοεμβρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.