Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

O NEOΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "Ε.Ε.Ε."

     Κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Εταίρων της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" στην θέση του Αντιπροέδρου ανεδείχθη ομοφώνως ο Εφιπποτοξότης Νικόλαος Καραίσκος του οποίου το ήθος αλλά και η μαχητική ικανότητα εγγυώνται το άριστο της εκλογής του.

Στ. Κάμπελ, Σπ. Μπάκας, ο Κορεάτης Πρόεδρος του "W.T.A.F. 2010", Νικόλαος Καραίσκος

     Ο νέος Αντιπρόεδρος της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" υπήρξε το ένα από τα τρία Μέλη της τελευταίας Αποστολής μας στο "W.T.A.F. 2010" που κέρδισε το Μέγα Βραβείο φέρνοντας πρώτη την Ελλάδα στην Τοξευτική Επίδειξη ανάμεσα σε 31 Χώρες και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑSSAI" από την 7η Μαρτίου 2009, με εξαιρετική εφιπποτοξοτική πρόοδο από τότε.


Kαι για να μη μπερδευτεί κανείς νομίζοντας ότι στην Εταιρεία μας επικρατούν τα "γνωστά", όπου άσχετοι  αποκτούν τίτλους για να παραγοντίσουν, η παραπάνω φωτογραφία δείχνει τον Αντιπρόεδρό μας σε ...προσωπικές στιγμές εν ώρα Προπονήσεως!


     Οι Εταίροι και η Ομάδα "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ KASSAI" νοιώθουν υπερήφανοι για την εκλογή του αφού ο Ακάδημος από την πρώτη στιγμή υπήρξε ο "καλός καγαθός" Συμπολεμιστής μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.