Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

YΠΟΜΝΗΣΗ & ...ΠΡΟΓΕΥΣΗ


     Εν αρχή ην ...το Σεμινάριο Ρεαλιστικής Αυτοάμυνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010  από τον Εκπαιδευτή Νίκο Καπλατζή. Το Σεμινάριο θα είναι διαρκείας τεσσάρων ωρών με ώρα ενάρξεως την 16.30μ.μ., μετά δίωρο θα μεσολαβήσει  ένα χαλαρωτικό διάλειμμα και θα συνεχισθεί για ακόμη δύο ώρες. Τόπος διεξαγωγής του Σεμιναρίου θα είναι Γυμναστήριο  στο Αιγάλεω.
     Σημειωτέον, λόγω απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς μετατίθεται η ώρα ενάρξεως από τις 15.00 μ.μ. στις 16.30 μ.μ. ώστε να διευκολυνθεί η προσέλευση των Συνασκουμένων.
     Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος εξοπλισμός εκτός από τα εκπαιδευτικά βοηθήματα που χρησιμοποιούμε στις Προπονήσεις μας  και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν άνετη φόρμα γυμναστικής και αθλητικά υποδήματα. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ για όλο το Σεμινάριο  ή, για όποιον επιθυμεί,  10 ευρώ για τη μισή ύλη (δηλαδή, τις δύο ώρες). Κατά την ημέρα του Σεμιναρίου (12η Δεκεμβρίου) δεν θα διεξαχθούν οι τακτικές μας Προπονήσεις.
     Επικοινωνία για να κατατοπισθείτε στο 6977764737      
     Mε ιδιαίτερη επιτυχία έγινε σήμερα φωτογράφηση για να πλαισιωθεί δημοσίευμα μεγάλης, έγκριτης, εφημερίδας, για την Ομάδα μας! Στην φωτογράφηση "πρωταγωνίστησε" η Εφιπποτοξότρια Ειρήνη και ο Ίππος της "ROBIN" προσφέροντας πανέμορφη "εικόνα"!     Στην Ειρήνη, πέρα από την σχέση της με όλο το ζωϊκό βασίλειο (καταφθάνει στον Όμιλο με ένα σακί ξηρά τροφή για όλα τα αδέσποτα της περιοχής που  πανηγυρίζουν μόλις τη βλέπουν!) θαυμάζουμε την ψύχραιμη ίππευσή της επάνω σε  έναν Ίππο ο οποίος είναι μεν θεαματικός σε όποιον τον παρατηρεί να καλπάζει αλλά  ο καλπασμός του θυμίζει περισσότερο ...φόρμουλα παρά Ίππο! Παρά ταύτα, η
Ειρήνη μας παραμένει απαθής, "καταδιώκοντας" τον στόχο!     Σήμερα, "αλιεύσαμε" πολύ όμορφα έφιππα στιγμιότυπα κάνοντας ευτυχισμένο τον φωτογράφο της γνωστής εφημερίδος! Εκείνος γέμισε "το καλάθι" του (μάλλον
τη μνήμη της κάμεράς του) με τα ενσταντανέ που είναι χρήσιμα για το ρεπορτάζ της εφημερίδος κι εμείς "κλέψαμε" κάποια λίγα για μια "πρόγευση" των όμορφων στιγμών της εφιπποτοξοτικής δεινότητος της Ειρήνης μας η οποία έχει εξελιχθεί σε φοβερή Αμαζόνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.