Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018


AΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Και για το Παράρτημα των «Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος» αυτό το σαββατοκύριακο υπήρξε γόνιμο. Στο απέραντο και κατάφυτο σταυλικό περιβάλλον στήθηκε και η Γραμμή Βολής. Ενδιαφέρουσες και οι παρατηρήσεις του επικεφαλής του Παραρτήματος Γεωργίου Σταυριανόπουλου-Ιφικράτη ο οποίος στην Αναφορά του σημειώνει:



     «Την 16η Σεπτεμβρίου 2018 στην τακτική, εβδομαδιαία, Προπόνησή μας, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα νέο Μέλος που θέλησε να μυηθεί στην Παραδοσιακή Τοξοβολια.

     Η Ομάδα των «Ελλήνων Κενταύρων», παραμένοντας ανοικτή σε κάθε νέο ενδιαφερόμενο για το αντικείμενο δράσης μας, καλωσόρισε τον Γιάννη.

     Η στάση σώματος, η αναπνοή, η λαβή Τόξου και βέλους και η επεξήγηση των μερών αυτών είναι πάγια για κάθε εισαγωγική διαδικασία. Τα νέα Μέλη, παρά τις αρχικές ενστάσεις και αμφιβολίες που ενδεχομένως έχουν, δεν αργούν να συνειδητοποιήσουν ότι σε σύντομο χρόνο το ένστικτο λειτουργεί σχεδόν αυτόματα καθότι οι παραδοσιακές αυτές πολεμικές τέχνες είναι βαθιά χαραγμένες στα γονίδια ενός εκάστου.

      Έτσι ο Ιωάννης σε μόλις μια προπονητική ώρα κατάφερε, τόσο να τοξεύσει σε τρεις στάσεις σώματος, σε βάδην, αλλά και να μεταφέρει και σε διερχόμενους που ενδιαφέρθηκαν να τοξεύσουν, τα όσα έμαθε.

     Η χαρά της Ομάδος είναι να βελτιώνονται τα Μέλη της και να σημειώνουν εμφανή πρόοδο.»



      Οι ευχές μας για πρόοδο του Παραρτήματος, το συνοδεύουν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.