Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" 



     Σεβαστή, μεν, η δουλειά της μοδίστρας, αλλά ουδεμία σχέση με τον Πόλεμο! Η ραπτική αρκείται σε μιαν υψηλή χειροτεχνική ικανότητα αλλά ο Πόλεμος απαιτεί πολλά περισσότερα. Και οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" μπορεί να υστερούν στην ραπτική, όμως στον Πόλεμο δεν δείχνουν καμιάν υστέρηση.

     Με ένα "μάτι" το οποίο εκτιμά αμέσως και σωστά κάθε προσφερόμενη δυνατότητα, καταφέρνουν να αξιοποιούν κάθε προσφερόμενη ιδιοτυπία καταστάσεων, ώστε τα Μέλη της εκεί τοπικής Σχολής να εκπαιδεύονται κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

     Κι αυτές οι δύο κολώνες της Δ.Ε.Η. που βρέθηκαν εμπεπηγμένες τόσο κοντά, προσέφεραν εκπαιδευτικό κίνητρο στους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας" κάνοντάς τους ακόμη προσεκτικότερους στην στόχευση επί αποστάσεων άνω των 30 μέτρων.

     Και, βεβαίως, πάντα το αποτέλεσμα καταγεγραμμένο από τον αλάνθαστο κι  αδιάψευστο φωτογραφικό φακό να μαρτυρά των επιλογών το επιτυχές.

     Όταν έχεις την ευτυχία να εκπαιδεύεσαι από έναν βιωματικό ασκητή ανατολικών πολεμικών τεχνών, τον Χριστόφορο Κασφίκη, σίγουρα ανήκεις σε μια Σχολή, αν μη τι άλλο, ...υποψιασμένων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.