Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ



ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ 
ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ


     Δυστυχώς, η δημοκρατική Ελλάδα αδυνατεί να θρέψει τα παιδιά της και τα διώχνει στο εξωτερικό ενώ εισάγει λαθροεισβολείς προς τους οποίους εκχωρείται! Μέσα σ΄ αυτή την βίαιη κοινωνική συνθήκη ενός έξωθεν μεθοδευόμενου αφελληνισμού, ένα εξαιρετικό στέλεχος των "Ελλήνων Κενταύρων", ο σεμνότατος και ικανότατος Μάριος Γκέκας, επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος", αναγκάζεται να μεταναστεύσει στην μακρινή Αυστραλία για λόγους επαγγελματικής επιβιώσεως. Και αυτό το κάνει ως αναγκαστική επιλογή αυτοσεβασμού, προκειμένου να συνεχίσει να βιοπορίζεται αξιοπρεπώς, κάτι το οποίο, πλέον, σ΄ αυτό τον τόπο είναι αδύνατον για κάθε νέο Ελληνόπουλο.


     Αποχαιρετώντας την Ελλάδα και τους "Έλληνες Κενταύρους" ο, πάντοτε, ευγενέστατιος Μάριος, άφησε πίσω του τον προσωπικό εξοπλισμό του, δωρίζοντάς τον στους "Έλληνες Κενταύρους" κάτι για το οποίο θερμώς τον ευγνωμονούμε!


     Η παρουσία του Μάριου στις δράσεις του Παραρτήματος της Χαλκίδος, αλλά και όλων των "Ελλήνων Κενταύρων" ακόμη και στο εξωτερικό, θα διατηρεί μια θέση στη μνήμη όλων μας και η ευχή της επανασυναντήσεώς μας παραμένει διακαής!


     Στον αγαπημένο μας Μάριο ευχόμαστε επιτυχία στην Αυστραλία και γι αυτή την επιτυχία του διατηρούμε μιαν απόλυτη βεβαιότητα, με δεδομένο το Ήθος, τις ικανότητές του και την εργατικότητά του! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.