Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



     Κάθε αναφορά στα καιρικά "ζητήματα" της Κερκύρας περιττεύει, γνωστού του καιρικού "ανεμόμυλου" του πανέμορφου νησιού των Φαιάκων, όπου κυριαρχούν οι βροχές και η υγρασία μέχρι σημείου ...παραφροσύνης...! 

     Παρά ταύτα, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" ...καταντούν αξιοθαύμαστοι, υπερβαίνοντας την καιρική αντιξοότητα του τόπου τους κι επιμένοντας στην τακτικήν εβδομαδιαία προπονητική τους εξάσκηση λες και δε βρίσκονται στο ανταριασμένο Ιόνιο, αλλά κάπου στην προσήλια ...Côte d'Azur.

     Έτσι κι αυτή τη φορά, το προπονητικό πρόγραμμα των αγαπημένων μας Κερκυραίων Συνασκουμένων διεξήχθη με αντίπαλο την εκνευριστική βροχόπτωση και την υψηλή τοπικήν υγρασία που, κάθε άλλο παρά, ευνοούσαν την ολοκλήρωση ενός απαιτητικού προπονητικού προγράμματος Τοξοβολίας.

     Σε κάθε περίπτωση, οι χαρισματικοί Συνασκούμενοί μας, επιμένοντας στον εκπαιδευτικό σκοπό τους, τα κατάφεραν και πάλι υπό την σκέπη του σκληροτράχηλου ...Ενετικού Λέοντος, του ιερού συμβόλου της γαληνοτάτης Ενετικής  Πολιτείας και όχι "δημοκρατίας" όπως, έωλα, οι παραχαράκτες της ιστορίας διαδίδουν! Κι έτσι, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" αναδεικνύονται ισάξιοι ενός συμβόλου το οποίο τιμούν στο έμβλημά τους!  

     Ανεξαρτήτως των επιδόσεών τους που παραμένουν πάντοτε υψηλές, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής τους, Συνασκουμένου Χριστόφορου Κασφίκη, μας θυμίζουν ότι η επιμονή στον σκοπό είναι το παν για όποιον θέλει να προοδεύσει ενώ, για τους υπόλοιπους, ισχύει το ξόδεμα του χρόνου κοιτάζοντας τη βροχή πίσω από τη κουρτίνα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.