Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ!


     Ακόμη ένα τεκμήριο δικαίου των πειθαρχικών διαδικασιών του Δ.Σ. της «Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας» δια του οποίου επεβλήθη ποινή ισόβιας διαγραφής σε τέως Μέλος των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» απεκαλύφθη δια της παρτατηρήσεως των αναρτήσεών του.


     Περιστασιακή η κυρία στη Σχολή μας, η οποία, αφού απεκόμισε διδακτική εμπειρία από εμάς, απεφάσισε ότι η Έφιππη Τοξοβολία θα μπορούσε να της γίνει βιοπορισμός και απεφάσισε να την εμπορικοποιήσει με αναμενόμενη συνέπεια την άμεση διαγραφή της από την Ομάδα μας.


     Εν τω μεταξύ, ως Μέλος μας και ένεκεν αυτής της ιδιότητός της, τιμήθηκε με την χορηγία ενός πολύτιμου αθλητικού Ίππου από χορηγό ο οποίος της τον παρέδωσε υπό τον όρο της εντάξεως σε μαθήματα αλλά και της αναλαμβανόμενης υποχρεώσεώς της να επιστρέψει τον Ίππο στον χορηγό κατά την οιανδήποτε στιγμή που ή ίδια απεφάσιζε ότι δεν θα ήθελε να κρατήσει τον χορηγηθέντα Ίππο.


     Όμως, η εν λόγω κυρία, αφού …ξεζούμισε επί μία ολόκληρη τριετία τον συγκεκριμένο 17χρονο Ίππο, απεφάσισε να τον πετάξει σαν μεταχειρισμένο πουκάμισο σε ξένο Σταύλο εκτός Αττικής διότι ανανέωσε το «δυναμικό» του Σταύλου της, χωρίς καν να ενημερώσει τον χορηγό και παραβιάζοντας κατάφωρα τους συμφωνηθέντες όρους της χορηγίας!


     Σημειωτέον ότι, τον ίδιο Ίππο εζήτησαν με επιμονή να τον αγοράσουν δύο ιππικοί παράγοντες στην Αττική, αλλά ο ευγενής χορηγός αρνούμενος και την ιδέα της "πωλήσεως" προετίμησε να τον χορηγήσει προς χρήση υπό όρους με την προοπτική της επιστροφής του ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο κριθεί ως ανεπιθύμητος στα χέρια του.  


     Η Ομάδα των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» θλίβεται για το περιστατικό το οποίο δεν συνιστά απλώς αθέτηση όρων παραχωρήσεως χρήσεως Ίππου αλλά και πράξη, ηθικώς και ποινικώς, πολύ σοβαρότερη η οποία, ήδη πήρε την δικαστική οδό. Σε κάθε περίπτωση, δεν είμαστε απλώς υπερήφανοι για τα ενεργά Μέλη μας αλλά και για τις αποφάσεις διαγραφής αναξίων περιστασιακώς εγγραφέντων ή εγγραφεισών, όπως η εν λόγω κυρία η οποία αδυνατεί να εννοήσει ότι ένας Ίππος είναι πλάσμα έμβιο και έμψυχο και όχι ‘εσώρουχο’ απορριπτόμενο προς αλλαγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.