Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
"ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ"


     Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" έχει την Τιμή να προσκαλέσει τα Μέλη της, τους Φίλους της αλλά και το ευρύ Κοινό στην επίσημη πρεμιέρα του ιστορικού ντοκιμαντέρ "ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ" της σκηνοθέτιδος κ. Ελένης Βλάσση που θα προβληθεί στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, την Πέμπτη, 5η Μαίου 2016, στις 19:00 μ.μ.


     Το εν λόγω ντοκιμαντέρ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Γιάννης Δρίτσας και συμμετέσχε η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" γυρίσθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Πανεπιστημίου Κρήτης και προορίζεται για περισσότερα των 30 διεθνών φεστιβάλ ντοκιμαντέρ σε ισάριθμες χώρες μετά την εδώ προβολή του.


     Κατά την επίσημη πρεμιέρα στο φουαγιέ θα λειτουργήσει έκθεση με αντιπροσωπευτικά σκηνικά και κοστούμια από τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ, ενώ μετά από αυτή θα δοθεί φιλική δεξίωση. 


     Η είσοδος στην επίσημη πρεμιέρα είναι ελεύθερη και παρακαλούνται τα Μέλη των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" να παραστούν με την προβλεπόμενη αμφίεση της Ομάδος.


     Το ίδιο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί και σε κινηματογραφική αίθουσα των Αθηνών καθώς και στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής σε ημερομηνία που θα καθορισθεί σύντομα.FACEBOOK


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.