Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ...


     Oι χουντικοί εθνοπροδότες τρομάζουν μπροστά στη λαϊκή οργή που θα ξεσπάσει στα μούτρα τους κατά τη διάρκεια της επικείμενης παρελάσεως της 25ης Μαρτίου και ...μαζεύουν τα νεράντζια από τα δένδρα των κεντρικών δρόμων, νομίζοντας ότι αυτό θα τους προστατεύσει! Εκτός από τα νεράντζια διατίθενται πλέον αποτελεσματικά υλικά... Παράλληλα...

     ...Με περισσό θράσος ο Μπαμπινιώτης δήλωσε ότι θα ανέβει στην εξέδρα των «επισήμων» υπό το πρόσχημα να «τιμήσει» την επέτειο της 25ης Μαρτίου, έχοντας ήδη προτείνει να παραμείνει …ισόβιος Υπουργός Παιδείας! Αυτό το ανθελληνικό καθίκι το οποίο, στο «λεξικό» του, θεωρεί «ορθό» να αποκαλούνται οι Έλληνες της Μακεδονίας ως … «βούλγαροι» διότι «έτσι το θέλει» η …οπαδική ποδοσφαιρική «γλώσσα», προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και αυτο-στοχοποιείται στη λαϊκή οργή η οποία έφτασε, πια, στο απροχώρητο.

     Μετά τις σφοδρές αποδοκιμασίες των Ελλήνων Πατριωτών οι τσιρκολάνοι κοινοβουλευτικοί εθνοπροδότες κατάλαβαν ότι δεν έχουν, πια, θέση σε δημόσιες εξέδρες, αλλά μόνον σε αυτές που στήθηκε γκιλοτίνα! Οι ακρίτες Ροδίτες αλλά και όλη η Ελλάδα την 28η Οκτωβρίου, τους έδωσαν το πρέπον "μάθημα" και το "δίδαγμά" που πρέπει να εισπράξει το αντεθνικό "κράτος" του δοτού χουντικού Λουκά Παπαδήμου για όσα θα επακολουθήσουν στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εάν τολμήσουν να παραστούν κοινοβουλευτικοί εθνοπροδότες!

ΝΑΙ στις παρελάσεις, ΟΧΙ στους προδότες!

     Η Ελλάδα σφαδάζει ημιθανής από τους προδότες πολιτικούς της που αναδείχτηκαν μέσα από προδοτικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες! Οι Έλληνες εκδηλώνουμε την οργή μας εναντίον των δολοφόνων της Πατρίδας μας, όπου και όποτε τους συναντούμε! Την 25η Μαρτίου 2012 δίνουμε ραντεβού με τους προδότες όπου τολμήσουν να σταθούν! 

     Η αποδοκιμασία ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των ενόχων της προδοτικής εξουσίας, ενστόλων και μη, είναι στοιχειώδες καθήκον προς την Πατρίδα, εφ' όσον όλοι οι μετέχοντες της σημερινής προδοτικής εξουσίας και μη εξεγειρόμενοι είναι εξίσου ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ! Όσοι με την γραβάτα ή το όπλο "παρά πόδας" συνεργούν, προδίδοντας την εθνική μας κυριαρχία, την εθνική μας αξιοπρέπεια, τον Ελληνικό Λαό, είναι στο στόχαστρο της οργής μας! 

     Δεν μας τρομάζουν οι απειλές των κυβερνητικών καθαρμάτων που απειλούν με τιμωρίες τους γενναίους μαθητές μας που πρώτοι έδειξαν την κατά πρόσωπο συντεταγμένη οργή τους εναντίον των προδοτών! Η Διαμαντοπούλου και η παρέα της, σύντομα θα καταλάβουν εμπράκτως ότι αυτά τα παιδιά θα είναι η υπερήφανη Ελλάδα του αύριο και η Διαμαντοπούλου με τη παρέα της, ατιμασμένες στάχτες στον άνεμο που έσπειραν και θα θερίσουν! 

     Γι αυτή την 25η Μαρτίου 2012 προετοιμαζόμαστε όλοι από τώρα! Οι προδότες δεν θα πρέπει να βρουν γαλήνη ούτε στο τάφο! Η Ελλάδα δεν είναι "σκυλί στ' αμπέλι", είναι προστατευόμενη παγκόσμια κληρονομιά! Και την προστατεύουν τα παιδιά της!


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ...ΕΠΕΛΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.