Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΠΡΟΟΔΟΙ VS ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ


     11η Σεπτεμβρίου σήμερα και είναι νωπή η τραγωδία των Η.Π.Α. που σχεδιάσθηκε κι εκτελέσθηκε "εσωτερικά", όπως κάθε κακοστημένη φάρσα προς κατανάλωση ηλιθίων... Οι δολοφόνοι των Λαών (και πρώτου εξ όλων , του ...δικού τους) ας "θρηνούν" σήμερα τις ασύμμετρες απώλειές τους. Εμείς, έχουμε κάθε λόγο να χαιρόμαστε τις δικές μας σύμμετρες προόδους τόσο στην ...Ιππασία όσο και στην ...Τοξοβολία!


     Η "σύνθεση" της Ομάδος μας κατά την τελευταία Προπόνηση ανεδείχθη τόσο αποτελεσματική, ώστε το τοξευτικό αποτέλεσμα απέδειξε ότι τούτη η Εφιπποτοξοτική Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" κινείται στη καλύτερη τροχιά!


     Στη γραμμή βολής, όλοι άριστοι Ιππείς όλοι άριστοι Τοξότες, να παραμένουν σε κορυφή αποδόσεως κι επιδόσεων ακόμη κι όταν υποδέχονται για πρώτη φορά ανάμεσά τους τέσσερα νέα Μέλη! Και είναι χάρμα ακοής (...για όποιον αντιλαμβάνεται...) στο τρίτο σφύριγμα να ακούγεται μόνον ένας κρότος προσκρούσεως των βελών επί του στόχου, παρά την συμμετοχή τεσσάρων νέων Τοξοτών που μόλις έπιασαν Τόξο στα χέρια τους! Συνηθίζουμε να λέμε ότι στην Ομάδα μας δεν υπάρχουν "αρχάριοι" και "προχωρημένοι" αλλά, από σήμερα, θα λέμε απλώς ότι στην Ομάδα μας δεν υπάρχουν ποτέ αρχάριοι!


     O δεκατετράχρονος Γεώργιος δεν μας εκπλήσσει πλέον με την άριστη εφιπποτοξοτική του δραστηριότητα, την 100% ευστοχία των βελών του, την εκπληκτική ταχυβολία του αλλά και την ικανότητά του να διεκπεραιώνει άριστες Προπονήσεις με ευρηματικότητα ασκήσεων και τέλειο συντονισμό, κυρίως, με το Ήθος του! Σήμερα, η Ομάδα που ανέλαβε να προπονήσει εκφράσθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αφού κατάφερε ένα ίδιο άψογο αποτέλεσμα για όλους, παρά διαφορές ηλικιών, σωματοτύπων και ικανοτήτων! Μάλιστα, αυτός ο δεκατετράχρονος νέος Έλληνας προσέφερε ευγενικά τα ατομικά του βέλη στους Συνασκουμένους του ώστε να μπορέσουν όλοι να καταφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα και δε στενοχωρέθηκε καθόλου όταν τέσσερα από αυτά κατεστράφησαν! Και, παρά την κούραση της ημέρας του, ο νεαρός Εφιπποτοξότης μας δεν παρέλειψε αργά το βράδυ, υπό το φως των προβολέων, να ασχοληθεί με τα αλογάκια του Σταύλου μας που δεν κινούνται πολύ, παρακινώντας τα να καλπάσουν καλπάζοντας κι ο ίδιος για ώρα πλάι τους!





     Οι Έλληνες είμαστε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μας θέλουν οι κρατούντες... Ευτυχώς!  

Γεώργιε, πάντα άριστος!



     Οι σημερινοί "εκπρόσωποι" των Παίδων μας τόξευσαν αρκετές βολές και χάρηκαν μαζύ μας το εσωτερικό μονοπάτι της Ενστικτώδους Τοξοβολίας. Αξιοπρόσεκτη, πάντοτε, η αρχάρια Εύα μας στη δεύτερη, μόλις, Προπόνησή της, έδωσε δείγματα τοξευτικής τελειότητος κάνοντάς μας όλους να την χαρούμε και τον μικρό μας Παναγιώτη να της προσφέρει ένα κλαρί ελιάς! Ποιός είπε ότι τα παιδιά δεν μπορεί να αποτελέσουν υποδείγματα συμπεριφοράς;


     Ξαναμαζευόμαστε, σιγά-σιγά, με τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου και, παρά το ότι η Ομάδα μας παρέμεινε αξιοπρόσεκτα ευάριθμη καθ' όλο το καλοκαίρι, ο όγκος της αρχίζει να γίνεται "απειλητικός" για την ...Μεσογαία τώρα που χειμωνιάζει! Καλό χειμώνα σε όλους! και...

Ελένη, Αντώνη, Αντώνη και Ιωάννη, καλωσήλθατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.