Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011


ΣΤΟΥ Κ.Ε.ΙΠΠ ΤΗΝ ΟΛΟΜΑΥΡΗ ΡΑΧΗ...
...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΙ...



     Σήμερα, χείρα ελεήμων και ...φιλεύσπλαχνος ευδόκησε να εφοδιάσει διακριτικά με ροκανίδι τον έρημο, πια, Σταύλο του, δημοκρατικώς, τελευτήσαντος Κ.Ε.ΙΠΠ. στον οποίο εγκαταβιούν οκτώ εγκαταλελειμμένοι Ίπποι τους οποίους φροντίζουν άμισθοι-εθελοντές "σταυλίτες" από την Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ". Ενώ, οι αμειβόμενοι δημοσιοϋπάλληλοι -τύποις- σταυλίτες παραμένουν εξαφανισμένοι από τα καθήκοντά τους, κάποια νέα παιδιά της Ομάδος μας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"  με φίλιππο συνείδηση, απεφάσισαν να συντηρούν παντί τρόπω τους οκτώ Ίππους του άλλοτε Κ.Ε.ΙΠΠ. που τώρα επαφίενται στην -άφαντη- "φροντίδα" της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προϊσταμένης Αρχής του καταργηθέντος, πάλαι, Κ.Ε.ΙΠΠ. Έτσι, σήμερα, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", όπως εδώ και πολύ καιρό, επιδοθήκαμε σε μία γενική καθαριότητα Ίππων, φατνών και Σταύλου δίνοντας μία παράταση ζωής στις, πια, σακατεμένες από τα λιμνάζοντα ούρα (ελλείψει φροντίδος καθαριότητος) οπλές των παραπεταμένων Ίππων του Δημοσίου (Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού).  


     Πρώτη μας δουλειά η έξοδος των Ίππων από τις φάτνες τους, το περπάτημά τους αλλά και το παιγνίδι μαζύ τους μέσα στα περίκλειστα! Οι Ίπποι έχουν ανάγκη να κινούνται και η ακινησία συχνά αποβαίνει μοιραία γι αυτούς. Και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" δεν τσιγκουνευόμαστε κόπου για να βλέπουμε γύρω μας χαρούμενους Ίππους.


     Απ΄όλες τις φάτνες μαζέψαμε όλα τα ροκανίδια τα οποία επί πολλές ημέρες παρέμεναν κάθυγρα. Αμέτρητες φτυαριές και "καροτσάκια" (ο δεκατετράχρονος πιτσιρικάς μας μετέφερε μόνος πάνω από δέκα γεμάτα καρότσια)  για να καθαρίσουν εντελώς οι φάτνες και να αφαιρεθούν οι ρύποι τους.



     Ο "συνωστισμός" των απορριμματοφόρων καροτσιών στον κεντρικό διάδρομο χρειάστηκε ...τροχονόμο, αλλά οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" εργαζόμενοι συντονισμένα καθαρίσαμε τη κόπρο του ...Αυγείου (άμποτες και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που παραπαίει μαζύ με τον ...Ελληνικό Αθλητισμό διότι ..."δει χρημάτων", λέει...) εν ριπή οφθαλμού.


     Κατόπιν πλύναμε με άφθονο νερό τις φάτνες για να υποδεχθούν το φρέσκο ροκανίδι και τα πιο φρέσκα ...αλογάκια μας.  Οι ...νοικοκυρές της Ομάδος ανέλαβαν επάξια σκούπες και μάνικες κάνοντας τις φάτνες να αστράφτουν.

     Αφού οι φάτνες στέγνωσαν οι νoικοκύρηδες της Ομάδος μας ανέλαβαν να επιστρώσουν με φρέσκο ροκανίδι τις πεντακάθαρες, πια, φάτνες.


     Το αποτέλεσμα για τον πετυχημένο σταυλίτη είναι ένας Σταύλος με πεντακάθαρες φάτνες που μοσχοβολάνε φρεσκοκομμένο ροκανίδι! Ε, λοιπόν, αυτό το νοιώθουμε κάθε φορά που εδώ και πολλές εβδομάδες φροντίζουμε τους Ίππους του άλλοτε Κ.Ε.ΙΠΠ. κάτι που οι αμειβόμενοι δημοσιοϋπάλληλοι "σταυλίτες" του ουδέποτε το ένοιωσαν αφού, γι αυτούς, η λέξη "καθήκον" είχε αντικατασταθεί από την λέξη "κοπάνα"!


     Με πολλή προσοχή και αγάπη οι Ίπποι επαναφέρονται στις καλοστρωμένες, πια, φάτνες τους! Τυχερά μέσα στην ατυχία τους, τελικώς, τούτα τ' αλογάκια! Σήμερα θα εύχονται να μην είχαν ποτέ τους κοπανατζήδες "σταυλίτες" τους τον οποίων η εξαφάνιση σήμανε, τελικώς, τύχη για τ΄αλογάκια αυτά!


     Και, τ' αλογάκια μας έδειξαν την ευτυχία τους με την επιστροφή τους στις φάτνες τους, προσφέροντάς μας ένα δικό τους "ευχαριστώ" με χαρούμενα κυλίσματα στο πεντακάθαρο πριονίδι! Αυτή ήταν και η δική μας σημερινή ικανοποίηση!


     Τέλος, όλοι μαζύ, καθαρίσαμε όπως κάθε μέρα τους κοινόχρηστους χώρους όλου του Σταύλου ώστε τα "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ" να εξακολουθούν να παραμένουν αξιοπρεπή, χωρίς την κόπρο του Αυγείου παρά την "κοπάνα" των κόπρων του ...Υπουργείου!


     Επειδή, όμως, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην ευημερία του Ίππου, κάνουμε έκκληση στον υπηρεσιακό προϊστάμενο αυτών των οκτώ Ίππων κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή να επιληφθεί ΑΜΕΣΩΣ της υγείας των παρακάτω τριών Ίππων, "OGER", "MAKEΔΟΝΙΑ" και "KAISER ΜΑΜΑ". Συγκεκριμένα:



Ο Ίππος "OGER" εμφανίζει εκτεταμένη δερματίτιδα στην δεξιά παρειά.


Ο Ίππος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" εμφανίζει εκτεταμένα επάρματα σε όλο του τον κορμό , την κεφαλή και τα άκρα.


Ο Ίππος "KAISER MAMA" αδυνατίζει καθημερινώς και χρειάζεται ειδική διατροφή την οποία πρέπει να ορίσει Ιππιατρός. Δυστυχώς, οι τροφές που απομένουν είναι μόνο λίγες "μπάλλες" χόρτου και ο Ιππιατρός έχει ...καταργηθεί με την κατάργηση του Κ.Ε.ΙΠΠ.


     Γι αυτό κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή μας, επειδή εμείς οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" δε καταλαβαίνουμε από δημοκρατικές λαμογιές αλλά προτιμάμε καρα-"φασιστικές" λύσεις όπου υπάρχει πρόβλημα, στείλτε πάραυτα Ιππιατρό να περιθάλψει τους συγκεκριμένους Ίππους σας πριν ενημερώσουμε διεθνείς φορείς προστασίας Ιπποειδών να τους περιθάλψουν εκείνοι. Έτσι, με όλη μας την ...αγάπη! Γι αυτό κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή μας, πάραυτα στέλνουμε στο Γραφείο σας e-mail με σύνδεσμο για την παρούσα δημοσίευση και πουρνό-πουρνό θα μιλήσουμε και με την κ. Γραμματέα σας διότι (κυρίως) δεν γνωρίζουμε την κρισιμότητα των επαρμάτων της "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ". Απλώς πείτε στον Ιππιατρό που θα στείλετε ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ να ασκήσει επιμελώς τα καθήκοντά του διότι θα έχει κάθε λόγο! Εμείς, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας θα συνεχίσουμε να περιθάλπουμε καθημερινώς και θα φροντίζουμε τον "OGER", τον "KAID", την "ΑΥΡΑ", τον "CAPTAIN", τον "KAISER MAMA", τον "MOON LIGHT", την "ΘΕΤΙΔΑ" και την "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" που οι εντεταλμένοι υπάλληλοί σας εγκατέλειψαν μετά την διάλυση του Κ.Ε.ΙΠΠ. Για μας τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" η περίθαλψη και η φροντίδα των Ίππων δεν αποτελεί "φιλανθρωπία" αλλά καθήκον!

     Με μία βλακώδη κυβερνητική πράξη (Νόμος 4002/2011) καταργήθηκε το Κ.Ε.ΙΠΠ. ώστε να μην εισπράττονται έσοδα από τα μαθήματα Ιππασίας που προσέφερε ενώ συνεχίζουν να πληρώνονται οι 17 υπάλληλοί του οι οποίοι δεν κάνουν απολύτως τίποτε σε μία καταργηθείσα Υπηρεσία. Αυτή είναι η λογική των κυβερνώντων οι οποίοι εισάγουν gay τουρισμό προς ενίσχυση της ...εθνικής οικονομίας και νομιμοποιούν τη χρήση των ναρκωτικών στη θέση της εξοβελισμένης αθλήσεως!

     Η λογική των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" είναι να παραμένουμε υγιείς και κοντά στη φύση που οι κυβερνώντες θέλουν να διαστρέψουν και να γινόμαστε μέρα τη μέρα καλύτεροι αλογατάρηδες! Και τούτο δεν σημαίνει μόνον να ιππεύουμε αλλά κυρίως να διακονούμε τον Ίππο! Και αυτό, εδώ και πολλές εβδομάδες που φροντίζουμε άμισθα κι εθελοντικά τους Ίππους του άλλοτε Κ.Ε.ΙΠΠ., το πετυχαίνουμε κατά τον καλύτερο τρόπο!

     Στυλιανή, Όλγα, Δημήτρη, Νικόλα, δεκατετράχρονε Γεώργιε (που δεν πας να παίξεις αλλά πασχίζεις να φροντίσεις αλογάκια) και όλοι οι άλλοι που, από τις 22 Αυγούστου επιστρέφετε κουρασμένοι από τις δουλειές σας, τα μαθήματά σας, τις μονάδες σας, διανύοντας πολλά χιλιόμετρα, πληρώνοντας "βενζίνες" και διόδια, για να κρατήσετε ζωντανά κι ευτυχισμένα οκτώ αλογάκια στο Μαρκόπουλο που ατύχησαν ως ανήκοντα στο Δημόσιο, δεν είστε έξοχοι Ιππείς διότι (απλώς) ιππεύετε άριστα όλοι, αλλά διότι η καθημερινή σας προσφορά στον Ίππο σας φέρνει πιο κοντά σ΄ αυτόν.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

     Όπως προαναφέρουμε, ΑΜΕΣΩΣ, στείλαμε e-mail στον κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή ( gda@gga.gov.gr ) αλλά μας επεστράφη με την ένδειξη : "Το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες και δεν είναι δυνατό να δεχτεί μηνύματα τώρα. Στείλτε το μήνυμά σας στην διεύθυνση KOikonomou@gga.gov.gr". Στείλαμε σε αυτό που μας υπεδείχθη αλλά και από αυτό δεχθήκαμε την ίδια απάντηση: "Το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες και δεν είναι δυνατό να δεχτεί μηνύματα τώρα. Στείλτε το μήνυμά σας στην διεύθυνση atsiota@gga.gov.gr". Στείλαμε και στη τρίτη διεύθυνση που μας υπεδείχθη και δε χρειάζεται να πούμε ότι λάβαμε την ίδια απάντηση, ευτυχώς χωρίς νέα εναλλακτική :  "Το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες και δεν είναι δυνατό να δεχτεί μηνύματα τώρα". Ακολουθούν τα ακριβή στοιχεία της δημοκρατικότατης σοβαρότητος, όπως μας τα δίνει η Yahoo :


π.μ. Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Τηλ.: 213 131 6427
Στάλθηκε: 2:41 π.μ. Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΖΙΩΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Τηλ.: 213 131 6428
Στάλθηκε: 2:41 π.μ. Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011
 
Καημένα αλογάκια που η μοίρα σας καταδίκασε να ανήκετε στο
...σημερινό ελλαδικό Δημόσιο!




ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

    Μετά την διάλυση του Κ.Ε.ΙΠΠ. (νόμος 4002 της 22 Αυγούστου 2011) ο μόνιμος Ιππιατρός του Κ.Ε.ΙΠΠ. κ. Νικόλαος Αρβανίτης συντάσσει μιαν απογραφή των οκτώ Ίππων του κατηργημένου, πια, Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας και την στέλνει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού:

     Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού απευθύνεται προς την διαβόητη "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" προκειμένου αυτή να μεσολαβήσει ώστε κάποιος Όμιλος-μέλος της να αναδεχθεί τους οκτώ "ορφανούς" Ίππους :


     H "EΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" ("Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου...") στέλνει φερμάνι στους Ομίλους της για την αναδοχή των οκτώ Ίππων με καταληκτική ημερομηνία την 9η Σεπτεμβρίου 2011!


     Ας σημειωθεί ότι σήμερα 9η Σεπτεμβρίου 2011 οι Ίπποι εξακολουθούν να βρίσκονται στον έρημο Σταύλο του καταργηθέντος Κ.Ε.ΙΠΠ. απολαμβάνοντες των φροντίδων των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" της Στυλιανής, της Όλγας, του Δημητρίου, του Νικολάου και του δεκαπεντάχρονου Γεωργίου οι οποίοι θεωρούν καθήκον τους την άριστη διατήρηση των οκτώ πλασμάτων όσο η δημοκρατικότατη γραφειοκρατική αποσύνθεση θα μονομαχεί με την, επίσης δημοκρατικότατη υπηρεσιακή παράνοια, στην διάλυση των απομενόντων ψηγμάτων Κράτους κι ευνομούμενης Πολιτείας!

   Παρακαλούμε με τη σειρά, όλοι θα πάρετε άλογο! Κι αν δε πάρετε άλογο μπορεί να πάρετε και το τρίτο ...στεφάνι του Ταχτσή! Έτσι, για να μη βγαίνουμε κι απ' το ..."πνεύμα" της δημοσίας διοικήσεως!


Υστερόγραφον 23ης 9ου 2013
 
     Kαι ξαφνικά η δικαιοσύνη ...ξύπνησε! Μόλις σήμερα έλαβα ένα προσωπικό ...τηλεφώνημα από την Πταισματοδίκη κ. Αφροδίτη Κωνσταντή η οποία (δύο χρόνια μετά!!) ενδιεφέρθη για το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς μου και την ...τύχη των εγκαταλειφθέντων ζώων του Δημοσίου από εκείνους οι οποίοι πληρώνονταν με χρήματα του Δημοσίου για να τα συντηρούν! Ναι! Δύο χρόνια μετά (!!) η δικαιοσύνη ...ξύπνησε για να ρωτήσει τι απέγιναν τα εγκαταλειφθέντα ζώα και αν γνωρίζω τις διευθύνσεις των ...δραστών! Σημειωτέον ότι από πλευράς της ίδιας της "δικαιοσύνης" ουδέποτε μέχρι σήμερα εκλήθην να επιβεβαιώσω το περιεχόμενο της κατατεθείσας μηνυτήριας αναφοράς μου κάτι υποχρεωτικό για την λειτουργία της ίδιας της υφιστάμενης αστικής "δικαιοσύνης" η οποία, ούτω πως, αποδεικνύεται ΓΕΛΟΙΑ, ως μη έχουσα διάθεση εξετάσεως εγκλημάτων που καταγγέλλουν οι Πολίτες αυτής της χώρας! Στην ίδια την ως άνω κ. Πταισματοδίκη εδήλωσα ΕΠΩΝΥΜΩΣ την απαξία μου για μία "δικαιοσύνη" η οποία ολιγωρεί έναντι της εξετάσεως καταγγελιών περί την διάπραξη εγκλημάτων και μάλιστα εκ μέρους δημοσίων υπαλλήλων κατά πλασμάτων για την διαφύλαξη των οποίων αμείβονται με δημόσιο χρήμα! Εδήλωσα, δε, στην Πταισματοδίκη κ. Αφροδίτη Κωνσταντή ότι οι σημερινοί Θεμιστοπόλοι εάν θέλουν να διατηρήσουν την σοβαρότητά τους θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους και να αναζητήσουν εργασία στην λαχαναγορά!
Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
 τ. 6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.