Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


     Σε μιαν Ελλάδα "εφιάλτη" κάποιοι νέοι Συνέλληνες προτιμούν να ονειρεύονται, προσπαθώντας να κάνουν τη Πατρίδα μας "όνειρο"! Άλλωστε, όλοι δε λέμε ότι μετά από αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε δε θα ανακάμψουν οι Αξίες και οι  Κοινωνία μας δε θα γίνει καλύτερη; Ε, αυτοί οι νέοι άνθρωποι κινούνται προς τη κατεύθυνση που μας κάνει αισιόδοξους!


     Στη διακήρυξή τους σημειώνουν, μεταξύ άλλων:

     "Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με ποικίλες πεποιθήσεις και πιστεύω. Στις αρχές του 2009 αναζητήσαμε τι μας ενώνει και καταλήξαμε σε ένα Όνειρο. Ενωθήκαμε σε ένα κοινό Όνειρο το οποίο μας εμπνέει να εναρμονίσουμε τον εαυτό μας και κατ' επέκταση να συνεισφέρουμε στη συλλογική εναρμόνιση. Αποφασίσαμε να παραμερίσουμε τις ιδεολογίες, τα δόγματα και τον εγωϊσμό και να αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε για το κοινό καλό. Όντας υπεύθυνοι, ενεργοί κι ενημερωμένοι πολίτες. Αγαπώντας και πιστεύοντας στον εαυτό μας : ενθυμούμενοι ότι δυνατός είναι αυτός που προσφέρει και υπηρετεί τους συνανθρώπους του..."


     Δεν χρειάζεται και μεγάλος κόπος για να καταλάβει κανείς το πόσο κοντά στα Ιδανικά αυτής της Ομάδος νέων Ανθρώπων βρίσκεται και η δική μας Ομάδα. Η εστίασή τους στην αρμονία, στον αλτρουϊσμό, στη θετικότητα και στο ηρωϊκό πρότυπο ζωής, όπως καταγράφονται στη διακήρυξή τους, αποτελούν και δικές μας εστιάσεις. Στόχοι τους οι στόχοι μας!



     Πόσο όμορφο ξάφνιασμα να ανακαλύπτεις ότι η ευγενής ανάκαμψη είναι μια πραγματικότητα εκεί που νόμιζες ότι το τέλμα θα σε πνίξει... κι εκεί που ο ζόφος του σφραγισμένου μπουντρουμιού σκοτίνιαζε την ύπαρξή σου ξάφνου ν΄ανοίγει διάπλατα ένας ηλιόλουστος φεγγίτης;



     Aν και ήδη συμπορευόμαστε, θα βρεθούμε πιο κοντά στο (κοινό...) "Όνειρο" των Συνελλήνων μας, ωστόσο, συνιστούμε στους Εφιπποτοξότες μας και σε κάθε Συνέλληνα με Αξίες να πλαισιώσει αυτό τον ελπιδοφόρο πυρήνα νέων Ανθρώπων. Επιτέλους, κάτι ενάρετο και θετικό σε τούτες τις μέρες της οργής!

Περισσότερα γι αυτό το ελπιδοφόρο "Όνειρο" στην Ιστοσελίδα www.enaoneiro.gr



YΓ:  Ευχαριστούμε τον Αντώνη που μας έκανε γνωστή την ύπαρξη αυτής της Ομάδος των νέων Ανθρώπων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.