Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     «Εισχωρώντας» στα μέσα κι αυτού του φθινοπώρου η Κέρκυρα ομορφαίνει ακόμη περισσότερο και η Παραδοσιακή Τοξοβολία των «Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας» δείχνει να της ταιριάζει  ακόμη πιο πολύ.


     Το φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ασκούνται οι «Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας» γίνεται ακόμη πιο υποβλητικό και δείχνει να ευνοεί ακόμη περισσότερο την αυτοσυγκέντρωση των εκεί Συνασκουμένων.


     Αυτά τα φθινοπωρινά «χρώματα» κι οι «μυρουδιές» του φυσικού περιβάλλοντος ξεχύνονται έξω από τις φωτογραφίες και μας παρασύρουν ν’  αρπάξουμε κι εμείς τα Τόξα μας  και να παρακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα των Κερκυραίων Συνασκουμένων, έστω και στη καρδιά της αθηναϊκής τσιμεντούπολης.


     Ψυχωφελές το 'αγκυροβόλιο' της επιμονής, σε καιρούς παρακμής, σε ιδανικά που προάγουν την ψυχοπνευματική ισορροπία και λυτρώνουν από λιμνάσεις σε "βαλτόνερα".


     Και όσοι προνομιούχοι "εξερευνητές" ωφελίμων "μονοπατιών" που ανακαλύψαμε τον Ίππο και το Τόξο, είτε στην Αθήνα, είτε στη Κύπρο, είτε στην Κέρκυρα, είτε στην Καλαμάτα, είτε στην Χαλκίδα, είτε οπουδήποτε, μπορούμε να θεωρούμε εαυτούς ως πραγματικά ευδαίμονες βελτιώνοντας τις υπάρξεις μας με την ευεργετικήν επαφή με την Ιππική και την Τοξοβολία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.