Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΝΩ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ... ...Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΝΕΕΙ

ΕΝΩ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ... 

...Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΝΕΕΙ



     Στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ξεκίνησε η μεγάλη δίκη κατά του Ισραήλ με την κατηγορία του γενοκτόνου, κατόπιν προσφυγής της Νοτίου Αφρικής η οποία, σημειωτέον, υπήρξε έντονη υποστηρίκτρια του ...Τελ Αβίβ!...

     Στην Ιταλία η αντιφασιστική δημοκρατία δολοφονεί και στην περιοχή Tuscolana της Ρώμης, σε δημόσιο μνημόσυνο τριών δολοφονημένων Ιταλών πατριωτών από παρακρατικούς εγκληματίες, εκατοντάδες παριστάμενοι χαστούκισαν την άναρχη αντιφασιστική δημοκρατία υψώνοντας το χέρι σε φασιστικό χαιρετισμό... Στην Ιταλία με τα 1400 μνημεία που τιμούν τον Μπενίτο Μουσολίνι και τον Ιταλικό Φασισμό!

     Στην Γερμανία η οποία υφίσταται οικονομική κατάρρευση, το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος (η ασφάλεια του καθεστώτος) και σε έκθεσή του καλεί σε συναγερμό υπογραμμίζοντας την αλματώδη αύξηση των υποστηρικτών του ΙΙΙ Reich και του Αδόλφου Χίτλερ και προβλέποντας την, επικείμενη, ακόμη μεγαλύτερη διόγκωση των τάξεών τους! Και οι τελευταίες εκλογές απέδειξαν ότι έχουν κάθε λόγο να τρέμουν την ανέλιξη οι επαγγελματίες "αντιφάδες"!

     Στην Ελλάδα, μας αιφνιδιάζει το καλύτερο εξ όλων, όταν η σημαντική Αρχαιολόγος μας κ. Αγγελική Κοτταρίδη, αναφερόμενη στο εμβληματικό αρχαιολογικό μνημείο της Βορείου Ελλάδος, στο Ανάκτορο των Αιγών, παραδέχεται δημόσια, σε συνέντευξή της, την υπεροχή της Πεφωτισμένης Ηγεμονίας έναντι της δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας το μεγαλείο της πλατωνικής αριστοκρατικής και αντιδημοκρατικής σκέψεως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.