Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Η Ελληνική Έφιππη και Παραδοσιακή Τοξοβολία έγιναν ακόμη πιο πλούσιες με την ίδρυση του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" που απεφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" τη 5η Νοεμβρίου 2015.


     Το νέο Παράρτημα είναι το τρίτο, κατά σειράν ιδρύσεως, της πρωτοπόρου Ομάδος Έφιππης και Παραδοσιακής Τοξοβολίας των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", μετά από εκείνα της Κύπρου και της Κερκύρας και επικεφαλής του ορίσθηκε ο Εκπαιδευτής υπό επίβλεψη, απόφοιτος του Α' Διμήνου Σχολείου Ιππικής (2012) Γεώργιος Σταυριανόπουλος (Ιφικράτης), ένας ικανός Συνασκούμενος και βαθύς κοινωνός του πνεύματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Ήδη, ο επικεφαλής του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ", διεξήγαγε με επιτυχία στο χώρο του τη πρώτη ομαδική Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας σύμφωνα με το πρόγραμμα της Σχολής μας



     Το Δ.Σ. και τα Μέλη της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ", ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" Αρπάλυκος αλλά και όλοι οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ' ευχόμαστε στον επικεφαλής του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" καλήν επιτυχία υποσχόμενοι να είμαστε πλάι του σε ό,τι χρειασθεί για την άριστη υπηρέτηση των Αξιών της Ομάδος μας και την ωφέλεια των Μελών μας.


     Το Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" εκφράζεται, προς το παρόν, προς τα "έξω" μέσω της σελίδος του στο Facebook (κλικ στη παραπάνω εικόνα) και σύντομα θα διαθέτει τον δικό του Ιστότοπο με ειδήσεις και φωτογραφίες από τη δραστηριότητά του που αναμένεται λαμπρή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.