Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΝ ΤΗ ...ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!


     Όχι, όχι μη πάει στα δογματικά ο νους σας! Εδώ είναι το Ιστολόγιο της Ελληνικής Έφιππης Τοξοβολίας και μπορεί συχνά-πυκνά να ψάλλουμε τα "αλληλούια" στους εθνικούς μητραλοίες (ξέρετε... σ' εκείνες τις πολύχρωμες κοινοβουλευτικές βιζιτούδες...) αλλά διατηρούμε μία πάγια ...ψυχραιμία ως προς τα ...θεολογικά!


     Λοιπόν,το Α' Δίμηνο Σχολείο Ιππικής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" πηγαίνει από το καλό στο ...καλύτερο, μέσα στην ανορθόδοξη ...ορθοδοξία μας!


     Καλπασμοί και υπερπηδήσεις εμποδίων άνευ στομίδος, άνευ σέλλας και αναβολέων, άνευ μαστιγίου κι εγκεντρίδων, άνευ "καπέλλου" και θώρακος αλλά μετά αυτοσχεδίου ...βαρβάρου δόρατος και, ασφαλώς, ...Ίππου! 
    
    
     Εντελώς ακατάληπτες εικόνες εντός Ιππευτηρίου οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν κι εμφράγματα στους "British stylist", εικόνες με κινήσεις εφίππων να κινούνται καθισμένοι ...ανάποδα στους Ίππους ή και ...ξαπλωμένοι επ΄ αυτών!


     Υπερπηδήσεις εμποδίων με τους Ιππείς να διευθύνουν προς τα εμπόδια τους Ίππους καθισμένοι, επίσης, ανάποδα επ αυτών...


     Κι όταν θέλουμε να ξεκουράσουμε τα αλογάκια μας, ε , υπάρχουν και τα τσομπανόσκυλα! Όλα τα καβαλάμε, όλα τα ...σσσσ, ...μη λέμε και παλιόλογα! Άντε κι έχουμε πολύ κέφι αυτές τις μέρες!


      Βεβαίως, όλα μέσα στο γνωστό πλαίσιο αλληλεγγύης κι αδελφοσύνης των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" όπου ο ένας προσέχει τον άλλο μέχρι σημείου ο βοηθός Εκπαιδευτή να φροντίζει τα μονίμως άδετα ...κορδόνια των μαθητών του.


     Ενίοτε, επιχειρούμε και ...συμβατική ίππευση, πλην όμως ...σπανία αφού τα "ντεσιμπέλ" μας βρίσκονται στα πολύ ...πρίμα. Τόσο πρίμα που ξεφεύγουν της μπάντας!


     Δεν είναι, δε, λίγες οι φορές που το "ψυχότροπο" ενός εμπνευσμένου ...Σταύλου μας κάνει να πετάμε μ' αυτά τα υπέροχα τετράποδα που μας συντροφεύουν τέσσερις ώρες κάθε μέρα, κάνοντάς μας να νοιώθουμε ...πουλιά! 


     Και, δεν το συζητάμε! Η Έφιππη Τοξοβολία κυριαρχεί στο πρόγραμμά μας.


     Εδώ, δεν είναι δυνατόν Ιππέας (τις Αμαζόνες να δείτε..., ακόρεστες...) να μη ζητήσει Τόξο και βέλη...


     "Θεία μετάληψη" το τοξεύειν εφίππως και το θυμόμαστε έντονα λόγω της ιερατικότητος του τίτλου...


     Και τοξεύουμε όλοι (μα, όλοι!) εφίππως διότι αυτό είναι το αντικείμενο της Ομάδος μας!



     Είπαμε, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" είμαστε Πολεμιστές παντός καιρού και παντός ...τρόπου! Κυρίως, Πολεμιστές με στυλ και με κέφι που κανένας άλλος στην Ιστορία δεν φαίνεται να είχε! Και να φανταστείτε ότι βρισκόμαστε μόλις στη δεύτερη εβδομάδα του διμήνου Σχολείου μας και μας απομένουν ακόμη ...έξι ολόκληρες εβδομάδες! Φαντασθείτε τι έχει να γίνει !
___________________

     Ολίγον μετά την ανάρτηση του παραπάνω δημοσιεύματος, μας ενημερώνουν ότι ομάδες παρα-εκκλησιαστικών σωματείων με επικεφαλής την κυρία Λουκά φέρουσα πλακάτ με την επιγραφή «ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ, ΤΟ BRITISH STYLE ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ!»  μετακινούνται από το «ΧΥΤΗΡΙΟ» κατευθυνόμενοι, οργίλοι, προς τον Σταύλο μας!
     Φανατικοί της ιππικής ορθοδοξίας που εκφράζεται μέσω του “British Style” αφώρισαν τους «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ» ως αιρετικούς, απαιτώντας τη δια κωνείου θανάτωσή μας ως εισαγαγόντες καινά ιππικά δαιμόνια!
     Διαβεβαιούμε τους παλλομένους εξ ιεράς οργής ότι δεν θεωρούμε εαυτούς ως κατέχοντες την απόλυτον …θεολογικήν αλήθειαν της Ιππικής αλλά αναγνωρίζουμε και εις τους “British Stylists” το προνόμιον της ιππικής ωραιότητος το οποίον, άλλωστε, η κυρία Λουκά εκφράζει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.