Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

EUGEN HERRIGEL: "ΖΕΝ ΚΑΙ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ" Ιο ΜΕΡΟΣ

 EUGEN HERRIGEL:

"ΖΕΝ ΚΑΙ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ"

Ιο ΜΕΡΟΣ

Ανάλυση έργου στον Κύκλο Υποχρεωτικών Μαθημάτων

Κυριακή 9η Οκτωβρίου 2022



     Την Κυριακή, 9η Οκτωβρίου 2022, στις 17:00 μ.μ. και στην έδρα της Ομάδος, καλούνται τα Μέλη των «Ελλήνων Κενταύρων» στην πρώτη ημερίδα διδασκαλίας της αναλύσεως του έργου "Ζεν και Τοξοβολία" του Eugen Herrigel, το οποίο εντάσσεται στον κύκλο των υποχρεωτικής παρακολουθήσεως μαθημάτων για όλους τους μαθητές μας, όπως έχει αναγγελθεί από 22ας Ιουνίου 2022.

     Την ανάλυση του έργου θα υλοποιήσει ο Ιδρυτής των "Ελλήνων Κενταύρων" Εφιπποτοξότης Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης.

     Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν αυτή την πρώτην ημερίδα θα πρέπει να έχουν μαζύ τους τρία ατομικά βέλη και, εάν διαθέτουν, Τόξο, διαφορετικά Τόξο χορηγεί και η Σχολή μας, διότι δεν θα πρόκειται περί απλής διαλέξεως, αλλά θα συνοδεύεται με πρακτικήν εφαρμογή προκειμένου να κατανοηθεί πλήρως το περιεχόμενο της θεωρητικής εισηγήσεως.

     Η διδασκαλία του σχετικού υποχρεωτικού μαθήματος δεν εξαντλείται κατ΄ αυτή την ημερίδα και όσοι ενδιαφέρονται να ιππεύσουν στην Σχολή των Αθηνών θα πρέπει να παρακολουθήσουν όχι μόνον αυτήν, αλλά και τις υπόλοιπες με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η διδασκαλία και θα υπάρξουν εγκαίρως ανακοινώσεις για την διεξαγωγή τους.

     Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η έγκαιρη αναγγελία προσελεύσεώς σας στο τ. 6977764737 και η ενδυμασία Ομάδος.


Η σελίδα της Εκδηλώσεως στο Facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.