Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

O KOMMOYΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΨΩΡΑ!

Νίκος Καζαντζάκης


Κομμουνιστές προστατεύουν τους προδότες πολιτικούς
βάζοντας "πλάτη" στους μπάτσους! 

     Τα απομεινάρια του κομμουνισμού δραπέτευσαν απ΄το σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας στο κέντρο της Αθήνας του 21ου αιώνος, για να βάλουν "πλάτη" στο διεφθαρμένο σύστημα που κλυδωνίζεται από τη παλλαϊκή αποδοκιμασία των Ελλήνων! Ο μηχανισμός του πλέον εγκληματικού παγκοσμίου συστήματος, ενεργοποιήθηκε στη σημερινή Αθήνα για να στηρίξει την "συνάδελφο" εγκληματική "κυβέρνηση" του προδοτικού Μνημονίου! Το κομμουνιστικό ζόμπι το οποίο ακούει στο όνομα Παπαρήγα, με τα ενεργούμενα κομματικά ανθρωπάρια, προστάτευσαν τους εγκληματίες πολιτικούς από τη λαϊκή οργή ενός εκατομμυρίου Ελλήνων διαδηλωτών και ανέλαβαν ρόλο μπάτσου μπροστά από τους ...μπάτσους βιαιοπραγώντας εναντίον Ελλήνων!

Ο εσμός των κομμουνιστών εγκληματιών εν δράσει.

     Επιστρατεύοντας ροπαλοφόρους ανεγκέφαλους οπαδούς του, το Κ.Κ.Ε., εστράφη σήμερα εναντίον χιλιάδων Ελλήνων διαδηλωτών οι οποίοι διεμαρτύροντο για την επιτελούμενη εθνοπροδοσία έξω από τη Βουλή, τραυματίζοντας δεκάδες Πολιτών, με τους μπάτσους σε ρόλο απαθούς "θεατή" των κομμουνιστών-τσιρακιών του συστήματος. Οι τραμπούκοι κομμουνιστές, πατροναρισμένοι από την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες του σάπιου καθεστώτος όργωσαν κυριολεκτικά το κέντρο της Αθήνας και άνοιξαν κεφάλια διαδηλωτών ενώ οι φίλοι τους μπάτσοι τους παρείχαν συνεχή προστασία κινήσεως και δράσεως!

Οι ερυθροί δολοφόνοι με τα ρόπαλα
αδέσποτοι στο κέντρο της Αθήνας.

     Παρά το ότι οι δημοσιογραφικές κάμερες κατέγραφαν με απόλυτη ευκρίνεια τους κομμουνιστές ροπαλοφόρους  καθ' όλο τον εγκληματικό παροξυσμό τους, δεκάδες διμοιριών αστυνομικών τους εκάλυπταν "ακουμπώντας" πάνω τους την  καταστολή.

Ο ερυθρός κομισάριος ροπαλιάζει ανενόχλητος
Έλληνες διαδηλωτές.


Και άλλες "φιγούρες" του Κ.Κ.Ε. σε παρα-ΕΛ.ΑΣίτικο ρόλο...


Και τα "πεπραγμένα" των δολοφόνων!


Οι παρακρατικοί Κ.Κ.Εδες δε σεβάστηκαν ούτε γυναίκες!

     Τα αποτελέσματα της σημερινής κομμουνιστικής κτηνωδίας αποδεικνύουν ότι οι σύγχρονοι κατσαπλιάδες ροπαλοφόροι, αυτά τα τσιράκια του συστήματος θα πρέπει να αντιμετωπισθούν πολύ σοβαρά από όλους τους Έλληνες και να καταδιωχθούν στις τρύπες τους! Είναι αυτοί που θέλουν υπόδουλους τους Έλληνες ακόμη και σήμερα! Αυτοί που δεν τα κατάφεραν να εξαφανίσουν την Ελλάδα με τους προδοτικούς "γύρους" τους και σήμερα το επιχειρούν και πάλι στηρίζοντας τη προδοτική κυβέρνηση που το προσπαθεί απεγνωσμένα! Είναι αυτοί που επικαλούνται "ειρηνικές διαδηλώσεις" ανώδυνες για το σύστημα ώστε το τελευταίο να προλάβει να αποτελειώσει τη Χώρα! Είναι αυτοί που θυμήθηκαν το καθωσπρεπιλίκι που επιβάλλεται με ρόπαλο για να μη θιγούν τα κρατικά αφεντικά τους και η αχυρόμπαζα Παπαρήγα, αυτοί που επιχειρούν να μετατρέψουν την οργή Λαού σε ήρεμο ...νυφοπάζαρο μεταξύ Βουκουρεστίου και Αμαλίας ώστε να μη θιγεί το αντιλαϊκό σύστημα που τους εκτρέφει!

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ!

     Όμως, η λαϊκή οργή δε γουστάρει τις διαδηλώσεις "νυφοπάζαρα" με πρωταγωνιστές ανοργασμικούς κουκουέδες και συντήρηση του συστήματος κατά πως θέλουν τα ιθαγενή δείγματα του καταρρεύσαντος κομμουνισμού. Οι Έλληνες διαδηλώνουμε για να γκρεμίσουμε τους εκμεταλλευτές μας και όχι για να τους διαιωνίσουμε στίς παρωχημένες μουτσούνες των αμετανόητων Κ.Κ.Εδων! Οι Έλληνες είμαστε αποφασισμένοι να συντρίψουμε με κάθε μέσο τους σάπιους εξουσιαστές και τους πραιτωριανούς νταβατζήδες τους και δεν είμαστε καθόλου βολικοί να παριστάνουμε καλόγριες σε πικετοφορία επιταφίου όπως συμφέρει τους παρακρατικούς Κ.Κ.Εδες. Τώρα, καταλαβαίνουν όλοι ΠΟΙΟΙ θέλουν "ευνουχισμένους" τους Έλληνες διαδηλωτές και γιατί... Τώρα καταλαβαίνουν όλοι ότι καθήκον όλων μας είναι να γκρεμίσουμε το προδοτικό κράτος με ΟΠΟΙΟ πρόσφορο μέσο και όσοι "επικαλούνται" διαδηλωτικό καθωσπρεπιλίκι είναι τα ίδια τα δεκανίκια του συστήματος! Η αγιαστούρα δε ταιριάζει στα θύματα, η ρομφαία βολεύει καλύτερα!   

     Σήμερα, η βία εκφράστηκε με φωτογραφίες μόνον κομμουνιστών, ιδιωτών, ροπαλοφόρων! Σήμερα, η επικαιρότητα δε "στολίστηκε" με φωτογραφίες ροπαλοφόρων μπάτσων αφού τον ρόλο τους τον ανέλαβαν οι παρακρατικοί Κ.Κ.Εδες! Δυστυχώς, σήμερα το Κ.Κ.Ε. είχε και έναν νεκρό. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και συλλυπητήρια σε όλους τους παρακρατικούς Κ.Κ.Εδες για το κατάντημά τους! Έστι δίκης οφθαλμός... 



ΥΓ: Στις 13:30 το πρωί της 19ης Οκτωβρίου ακριβώς στη συμβολή της Ακαδημίας και Κανάρη μέσα στη στοά πάρκαραν συντεταγμένα περίπου 20 δίτροχα δικάβαλα με συμβατικές πινακίδες και με μαυροντυμένους αναβάτες 20 έως 25 ετών κοντοκουρεμένους με σαφή συναδελφική επικοινωνία και συμπεριφορά. Οι μαυροντυμένοι νεαροί κάποιοι από τους οποίους ήδη φορούσαν στο κεφάλι εφαρμοστές φόρμες (κουκούλες) που άφηναν ελεύθερα μόνον τα μάτια κατέβηκαν και ανακατώθηκαν με το "κορδόνι" των παρακείμενων αστυνομικών που στέκονταν κάθετα στην Ακαδημίας αποκλείοντας την έξοδό της προς Β. Σοφίας. Υπάρχουν δύο ειδών κουκουλοφόροι : οι γνωστοί των Εξαρχείων και οι πασίγνωστοι της ΕΛ.ΑΣ.. Σίγουρα οι των Εξαρχείων δεν έχουν στόχο τον απλό διαδηλωτή ούτε την διαδήλωση. Αντιθέτως, οι "άλλοι", οι κουκουλοφόροι των κρατικών δυνάμεων καταστολής έχουν ως στόχο αδιακρίτως ολόκληρο τον διαμαρτυρόμενο Ελληνικό Λαό και ανά πάσα στιγμή μπορούν να "εμφανιστούν" είτε ως Αναρχικοί , είτε ως Εθνικιστές, αναλόγως με το τι βολεύει ανά πάσα στιγμή το διεφθαρμένο κράτος. Ή εξουσία μας κάθεται στο σβέρκο όχι όταν κάποιοι "Αναρχικοί" ή "Εθνικιστές" δρουν αλλά όταν κάποιοι "άλλοι" τους παριστάνουν!  Αυτά είναι πράγματα γνωστά που μόνο το Κ.Κ.Ε. υποδύεται ότι αγνοεί ώστε να συνεχίζει να αποτελεί δεκανίκι του συστήματος και της διεφθαρμένης αστικής εξουσίας διατηρώντας παρουσία εντός κ(Υ)νοβουλίου.

Εξ ου και το "Κ.Κ.Ε. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ"


     Ενώ η ΕΛ.ΑΣ. απουσιάζει πλήρως, τα άστολα όργανά της ντόπιοι κομμουνιστές καταργούν το δικαίωμα της διαδηλώσεως σε Έλληνες διαδηλωτές μπροστά στη Βουλή, προστατεύοντας τη προδοτική εξουσία! Ο εμφύλιος άρχισε λίγες μέρες πριν! Απλώς διευρύνεται ραγδαία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.