Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Επί τη ενάρξει της Θ’ Προπονητικής Περιόδου


     Καλούνται τα Μέλη και οι Φίλοι της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" να παραστούν και να παρακολουθήσουν την ενημέρωση επί του περιεχομένου της Θ' Προπονητικής Περιόδου η οποία αρχίζει.


     Η ενημερωτική ομαδική συνάντηση θα διεξαχθεί στο κατάφυτο αύλειο χώρο ιστορικού κτηρίου της Πλάκας, μετά δε την ολοκλήρωση της ενημερώσεως θα επισκεφθούμε ομαδικώς έναν σημαντικό Μουσειακό χώρο (η είσοδος δωρεάν).


     Κατά την διάρκεια της ενημερώσεως θα αναπτυχθεί και το Πρόγραμμα "ΠΟΛΕΜΩΝ" το οποίο ήδη έχει προαναγγελθεί και αφορά σε όλους.


     Η ενημερωτική συνάντηση προγραμματίσθηκε με γνώμονα την διαθεσιμότητα του χώρου, ενώ θα είναι παρών και ο αναπληρωτής Αρχηγός Ομάδος Εφιπποτοξότης Μηνάς Τσομπανιάν.


     Προκειμένου να μεταβούμε στον χώρο, θα συγκεντρωθούμε, με αμφίεση της Ομάδος, στα εκδοτήρια του σταθμού του Μετρό "Ακροπόλεως", την Κυριακή 4η Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:00 π.μ. απ΄ όπου συντεταγμένοι με 10λεπτη ευχάριστη πεζοπορία θα βρεθούμε στον πανέμορφο ιστορικό χώρο που θα μας περιμένει για να φιλοξενήσει την ενημερωτική συνάντησή μας. 


     Θα είναι για όλους μια αξέχαστη εμπειρία επαφής με την ωραιότερην αθηναϊκή πραγματικότητα ενός ιστορικού παρελθόντος το οποίο οι περισσότεροι, δυστυχώς, αγνοούμε και με το οποίο ελληνικό ιστορικό παρελθόν η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ μας επανασυνδέει.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.