Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ
euro-"ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ" ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ



     Μέσα στη γενική παραζάλη της παγκόσμιας αντιφασιστικής παρακμής και δημοκρατικής ασκήμιας, η ρατσιστική  στοχοποίηση της Ελλάδος και των Ελλήνων θεωρείται μοδάτη "δραστηριότητα" όχι μόνο για τους μισέλληνες αλλοεθνείς, αλλά και για τους διαστροφικούς-ανθέλληνες ελλαδίτες οι οποίοι επέλεξαν να συρθούν και να πνιγούν στο "ρεύμα" της ...εποχής!

Ο μαύρος "πρωταθλητής"  Joaquín Andújar
που "εντοπίσθηκε"...παραγεμισμένος με ...κοκαίνη!

     Το διεθνές πανηγύρι της ντόπας και του ξεπουλήματος των αθλητικών Αξιών που, φαλκιδευμένα και απατεωνίστικα, αποκαλείται "Ολυμπιακοί Αγώνες" είναι ένας "καθρέφτης" της παγκόσμιας παρακμής των αθλητικών Αξιών! Όμως, αυτό το τρισάθλιο πανηγύρι, αποτελεί και "καθρέφτη" του ανθελληνικού ρατσισμού ο οποίος θεωρείται κορυφαίο δείγμα εποχιακής συρμώδους "συμπεριφοράς", ακριβώς εκείνων οι οποίοι αναμασούν τις "τσιχλόφουσκες" της δημοκρατίας, του αντιφασισμού και τον αντιρατσισμού ως ...πρότυπά τους! 


     Οι Ολυμπιακοί Αγώνες υπήρξαν αγώνες διεξαγόμενοι στην Ολυμπία μόνον μεταξύ Ελλήνων και δεν επετρέπετο η συμμετοχή σε αυτούς αλλοεθνών βαρβάρων, δηλαδή, ακραιφνώς ...ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ! Έτσι, εξ ορισμού, οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν νομιμοποιούνται να διεξάγονται εκτός αρχαίας Ολυμπίας και δη με την συμμετοχή πολυεθνικού αχταρμά ουδεμία σχέση έχοντος με το αυθεντικό Πνεύμα του αρχαίου Ολυμπισμού! Συνεπώς, κατά τους Έλληνες είναι παράνομη η χρήση (και δη, η εμπορικοποιημένη χρήση) του τίτλου "Ολυμπιακοί Αγώνες" για φιέστες πολύχρωμων ντοπαρισμένων ασκεριών που διεξάγονται οπουδήποτε αλλού εκτός αρχαίας Ολυμπίας και μόνον μεταξύ Ελλήνων, θεωρούμε δε ότι όλες ανεξαιρέτως οι προδοτικές "Αρχές" της νεώτερης Ελλάδος οι οποίες επέτρεψαν την νόθευση και έμπορικοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων από τους διεθνείς πρεζεμπόρους της ντόπας.


     Ο Αδόλφος Χίτλερ υπήρξε ο πρώτος ο οποίος επεδίωξε την νομιμοποίηση "καταγωγής" των Ολυμπιακών Αγώνων κατά την Ολυμπιάδα του Βερολίνου (1936) δια της εισαγωγής της Φλόγας από την αρχαία Ολυμπία! Ο ηγέτης της Ναζιστικής Γερμανίας, τότε, είχε δώσει εντολή στον Carl Diem να προσφερθούν χρήματα στην Ελλάδα για την δημιουργία της Ολυμπιακής Ακαδημίας και να εκπονηθεί το σχέδιο μεταφοράς της φλόγας από την αρχαία Ολυμπία στο Βερολίνο.

 Η επιστημονική ταυτότητα του Φυσικού Σαλτερή Περιστεράκη.


     Πράγματι, ο Carl Diem υλοποίησε τις εντολές του Führer και η Ελλάδα, με γερμανικά χρήματα, απέκτησε τις λαμπρές εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ακαδημίας, ενώ ο Έλληνας καθηγητής της Φυσικής Σαλτερής Περιστεράκης κατεσκεύασε το ηλιακό κάτοπτρο με το οποίο η ηλιακή ακτινοβολία της ιερής Ολυμπιακής γης "πραγματώθηκε" σε μία μεγαλειώδη φλόγα η οποία, για πρώτη φορά καθοσίωσε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ναζιστικό Βερολίνο του 1936!


Ένθερμος φιλέλληνας (βλ.: "Mein Kampf") o Aδόλφος Χίτλερ, έκανε πράξη την λατρεία του προς την Ελλάδα και λίγο αργότερα, θα υπεδέχετο ο ίδιος και θα αγκάλιαζε στον στίβο του γερμανικού Ολυμπιακού σταδίου  τον Έλληνα μαραθωνοδρόμο Σπυρίδωνα Λούη ως αρχηγό της Ελληνικής Αποστολής η οποία, τιμητικώς, ετέθη επικεφαλής των ξένων Αποστολών στη Ναζιστική Ολυμπιάδα του 1936. Τότε, μάλιστα, ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος, περιβεβλημένος την ελληνική παραδοσιακή ενδυμασία, ετίμησε τον Führer προσφέροντάς του μία ανθοδέσμη με κλάδους εληάς, αναγνωρίζοντάς του ειρηνοποιό ιδιότητα ως διοργανωτού αγώνων με διαστάσεις ανακωχής κατά την ελληνική αρχαιότητα.


     Η πρώτη δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων, κατασκευασμένη με ατσάλι Nirosta του Οίκου "KRUPP", μετέφερε την ιερή φλόγα στα χέρια αθλητών της εποχής εκείνης έχοντας χαραγμένη στη λαβή της όλη τη διαδρομή με αφετηρία την Ολυμπία, την Αθήνα και τους Δελφούς, τόπους ιερούς κατά τον Führer και τους επιτελείς του! Ο Ναζιστής Αδόλφος Χίτλερ ετίμησε την Ελλάδα και τους Έλληνες, αντίθετα από τους σημερινούς (ξένους και ντόπιους γραικύλους) αντιφασίστες οι οποίοι προσπαθούν να "επισκευάσουν" τις υπαρξιακές τους διαμαρτίες καθυβρίζοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες!

Ο Αδόλφος Χίτλερ τιμά τον μαύρο Ολυμπιονίκη Jesse Owens
ισότιμα με όλους τους άλλους Ολυμπιονίκες
χαράσσοντας το όνομά του στην Πύλη του Μαραθωνίου.
Οι απατεώνες που θέλουν τον Γερμανό Καγκελάριο να "αγνοεί" τον μαύρο Ολυμπιονίκη διαψεύδονται οικτρά!    
(Από το επίσημο Λεύκωμα των Αγώνων)

     Βεβαίως, από την τότε Ναζιστική Ολυμπιάδα του Βερολίνου κανείς δε ξέχασε τις δηλώσεις του νέγρου αθλητή Jesse Owens o οποίος, επιστρέφοντας στη χώρα του μετά την νικηφόρα συμμετοχή του στους αγώνες, κατηγόρησε τις Η.Π.Α. ως  ρ α τ σ ι σ τ ι κ ή  χώρα (και όχι την Ναζιστική Γερμανία, όπως οι πλαστογράφοι της Ιστορίας μας προσπαθούν να μας πείσουν) λέγοντας τα εξής:

     «Όταν πέρασα μπροστά από τον κυβερνήτη (Χίτλερ), εκείνος σηκώθηκε, με χαιρέτησε και τον χαιρέτησα και εγώ. Ο Χίτλερ δε με σνόμπαρε, ο Φρανκλίνος Ρούσβελτ ήταν εκείνος που με σνόμπαρε και δε μου έστειλε ούτε ένα τηλεγράφημα… Όταν γύρισα στην πατρίδα μου μετά από όλες αυτές τις ιστορίες για το Χίτλερ, δε μου επιτρεπόταν να εισέλθω στο λεωφορείο από τη μπροστινή πόρτα, έπρεπε να ανέβω από την πίσω, δε μου επιτρεπόταν να ζήσω εκεί που ήθελα, μπορεί να μην κλήθηκα από το Χίτλερ για χειραψία αλλά ούτε και ο Πρόεδρος με κάλεσε στο Λευκό Οίκο για να με συγχαρεί» Jesse Owens


Έτερον δείγμα "πρωταθλητού" κεχρωσμένον δια ...κοκαίνης:
ο Henry Antchouet!

     Σήμερα, οι αντιφασίστες πρεζέμποροι ντόπας εξευτέλισαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετατρέποντάς τους σε ένα αχαλίνωτο πρεζεμπόριο αναβολικών και απροκάλυπτου ρατσισμού εναντίον της Χώρας που τους "γέννησε"! Όλα τα ποταπά συμπλέγματα των ανθρωποπιθήκων των απανταχού δημοκρατικών αγελών, υποδαυλισμένα από την ιταμότητα των ντόπιων "μεγαλοκλασσάτων" αντιφασιστών της κοινοβουλευτικής σαπίλας, στρέφονται εναντίον της Ελλάδος και των Ελλήνων με στόχο τους Έλληνες αθλητές που εξαναγκάζονται να μετάσχουν του τσίρκολου των , δήθεν, "Ολυμπιακών Αγώνων" του Λονδίνου.



     Και η Ολυμπιακή δάδα εκείνων των μοναδικών Ολυμπιακών Αγώνων του 1936, από δαυλός Πολιτισμού για τη Ναζιστική Γερμανία, κατήντησε σήμερα αναπτήρας τρίφυλλων χασισοτσίγαρων στη δημοκρατικότατη Αγγλία των ...εμπριμέ "αγώνων" του Λονδίνου, προς τέρψη κάθε τοξικο-εξαρτημένου! 

     Χαρακτηριστική ρατσιστική "χολή" κατά των Ελλήνων εξέχυσε ένα βιολογικό διαμάρτημα κατ' όνομα θηλυκόν, αλλά παρασάγγες απέχον της θηλυκότητος, ένα κρεάτινο μπάζο εκ της μοντέρνας αντιναζιστικής και δημοκρατικότατης Γερμανίας της (oμοουσίου...) Μέρκελ, ακούον εις το όνομα Νατάσα Κέλερ, σημαιοφόρος μάλιστα (!), της γερμανικής εθνικής ομάδος του σημερινού αθλητικοφανούς καρναβαλιού του Λονδίνου. Αυτός, λοιπόν, ο ψευδώνυμος "νταλικιέρης",  σε προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτυώσεως,  φέρεται να είχε αναρτήσει (για να το εξαφανίσει όταν την ...έκραξαν διεθνώς) το παρακάτω αντιφασιστικό, "αντιρατσιστικό" και δημοκρατικότατο σχόλιο : «Το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλυτους Έλληνες αθλητές. Τους βλέπουμε και κάνουμε τους μαλάκες για να μην μας ζητήσουν δανεικά»*.


     Κι ενώ τα επίχειρα της δημοκρατικής βλακείας των ανελλήνιστων νεο-ελλαδιτών κατήντησαν την Ελλάδα περίγελω ανέστιων euro-μαϊμούδων του διεθνούς "στερεώματος", ενώ η Ελλάδα και οι Έλληνες υφιστάμεθα την χλεύη εκείνων που "εχλεύασε" η ίδια η Γενετική επιστήμη, κάποιοι άλλοι διαψεύδουμε κάθετα όσους αμφισβητούν την Ελληνική Αξία, την Ελληνική Οργανωτικότητα και τον ίδιο τον Ελληνικό Αθλητισμό, κρατώντας ψηλά την Ελληνική Σημαία μας και εμπνέοντας τον προς αυτή σεβασμό όλων!



     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" με την Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", αυτό τον Ιούλιο κατέκτησε για δεύτερη φορά μια πρώτη παγκόσμια αναγνώριση σε διεθνείς αγώνες.
     Eμπνέοντας τον σεβασμό προς την Ελληνική μας ράτσα και πάντα σεβόμενοι όλες τις ράτσες του Κόσμου, τιμήσαμε την Χώρα μας με ένα πρώτο παγκόσμιο βραβείο τόσο στο W.T.A.F. 2010 της Νοτίου Κορέας (ανάμεσα σε 31 Χώρες), όσο και στο Quinghai 2012 της Κίνας (ανάμεσα σε 21 Χώρες), αγωνιζόμενοι εν μέσω κορυφαίων αθλητών από Χώρες με μακραίωνα Παράδοση στο εφιπποτοξοτικό μας αντικείμενο!

H αγωνιστική μας καταξίωση στους Διεθνείς Αγώνες Κωνσταντινουπόλεως 2012.

     Και εάν το πρώτο υπήρξε αμιγώς αθλητικό, το δεύτερο (αυτό που κατακτήσαμε λίγες μέρες πριν) έχει εθνική σημασία μιας και ανέδειξε τους Έλληνες ως τους καλύτερα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ανάμεσα σε όλους τους αθλητές αυτής της τεράστιας διοργανώσεως!


     Ας έλθουν λοιπόν οι παντός "τριχώματος" euro-"πίθηκοι" στην Ελλάδα, προκειμένου να διδαχθούν πώς οργανώνονται και μάχονται οι Έλληνες! Θα τους διδάξουν ευχαρίστως και δωρεάν τα Μέλη μας, Σπυρίδων, Στέφανος, Νικόλαος και Κωνσταντίνος, οι οποίοι μετέφεραν επάξια την Ελληνική Σημαία όπου κι αν βρέθηκαν!



     Κι αν όλοι αυτοί οι ενήλικες Εφιπποτοξότες μας δεν επαρκούν ώστε τα μοντέρνα euro-"μάιμουδα" να έρθουν σε θεογνωσία εκτιμήσεως της Ελλάδος και των Ελλήνων, μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά και από μόνος του ο δεκαπεντάχρονος Εφιπποτοξότης μας Γεώργιος, ο οποίος στελέχωσε την τελευταία βραβευμένη Αποστολή μας στη Κίνα!  Η σημερινή Ελλάδα, μπορεί να μην εμπιστεύεται τους παρωχημένους "νοικάρηδές" της αλλά, σίγουρα, βασίζει την μακροημέρευσή της στα παιδιά της που πάντα την στήριξαν!

   

____________________________________________

*Aστραπιαία η προσπάθεια των Γερμανών να συγκαλύψουν τα ίχνη της ρατσιστικής αναρτήσεως της Νατάσα Κέλερ η οποία ΠΡΑΓΜΑΤΙ εξύβρισε τους Έλληνες, όσο αστραπιαία υπήρξε και η προσπάθεια του Ισίδωρου Κούβελου να «αποκεφαλίσει» την Ελληνίδα αθλήτρια για το αστείο της, προσφέροντας εκδούλευση στους διεθνείς πάτρωνές του.

Δυστυχώς όμως η Νατάσα Κέλερ ΠΡΑΓΜΑΤΙ δημοσίευσε το επίμαχο σχόλιο και ΑΜΕΣΩΣ μόλις ξέσπασε αντίδραση οι Γερμανοί κίνησαν γη και ουρανό για να τη συγκαλύψουν!

Η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή παρεδέχτηκε την ύπαρξη του σχολίου επικαλούμενη, αναπόδεικτα, χάκερς......!

Θρασύτατα, «αγανάκτηση» εξέφρασε η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή διότι "άγνωστοι" φέρεται να ανάρτησαν μέσα από τον λογαριασμό της σημαιοφόρου της γερμανικής ομάδας, Νατάσα Κέλερ, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, τον γνωστό λίβελο κατά των Ελλήνων αθλητών. Και, βεβαίως, με γερμανική ταχύτητα και μεθοδικότητα, στρατολογήθηκαν και "κάποιοι" για να διατυμπανίσουν την  «ενοχή» τους ως …χάκερς, όμως,  αντί να κληθούν να "πληρώσουν" αφέθηκαν στο απυρόβλητο! Και, όπως ήταν αναμενόμενο, ο λογαριασμός που διατηρούσε στο Twitter η Νατάσα Κέλερ, μυστηριωδώς, …έκλεισε, ενώ, τάχιστα ρυθμίστηκε και ο λογαριασμός της στο Facebook ώστε να μην εμφανίζονται σχόλια!

Τέλος, ο αποθρασυμένος επικεφαλής της γερμανικής ολυμπιακής αποστολής, Μίκαελ Φέσπερ, κλείνει «γλυκά» το θέμα ρίχνοντάς μας στάχτη στα μάτια με τη δήλωσή του: «Είναι μια θλιβερή πράξη η οποία δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό», αντί να κινήσει διαδικασία ΤΙΜΩΡΙΑΣ των φερομένων ως «δραστών» της «πλαστογραφίας»!

Βεβαίως, υπάρχουν και ηλίθιοι που μπορούν να καταπιούν τα γερμανικά κουκουλώματα, όπως καταπίνουν και τις προδοσίες των ντόπιων λακέδων που προσφέρουν εκδουλεύσεις σε ξένα αφεντικά! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι αν δεν υπήρχαν κατακτητές δεν θα υπήρχαν και Πηλιογούσηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.