Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012


ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
EΠITEΛΟΥΣ ...
...ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ!


    Επιτέλους, ...
habemus και σκάλες και ανελκυστήρες 
στον σιδηροδρομικό σταθμό Κορωπίου. 


Ταλαιπωρία τέλος!

      Από τον Διευθυντή Παραγωγής του ΟΣΕ κ. Α. Μπασαγιάννη, λάβαμε την παρακάτω τηλεομοιοτυπική επιστολή η οποία απαντά σε προηγούμενα διαβήματά μας σχετικά με σοβαρά προβλήματα δυσλειτουργίας του σιδηροδρομικού σταθμού Κορωπίου τα οποία είχαν επιπτώσεις στην διακίνηση των Μελών της Ομάδος μας μέσω του συγκεκριμένου σταθμού, όπως και στη διακίνηση και όλων των επιβατών του. Η επιστολή έχει ως εξής:


     Eυχαριστούμε την "ΕΡΓΟSΕ" (τεχνική θυγατρική της "ΤΡΑΙΝΟSΕ") η οποία, μετά τα διαβήματά μας, κινητοποιήθηκε κι επισκεύασε τις κυλιόμενες κλίμακες και τους ανελκυστήρες στον Σταθμό Μετρό/Προαστιακού  Κορωπίου. Tώρα, μπορούμε να χαιρόμαστε μαζύ με τους υπόλοιπους συνεπιβάτες την δυνατότητα να ανεβούμε από τις αποβάθρες πιο ξεκούραστοι βλέποντας, ειδικά τους συνταξιδιώτες με ειδικές ανάγκες, υπερήλικες ή φορτωμένους να κινούνται δίπλα μας άνετα.


     Όμως, είναι απορίας άξιο γιατί το αυτονόητο θα πρέπει να γίνεται παραδεκτό σε μία Κοινωνία μετά από διαβήματα και οχλήσεις... Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" δε θα πάψει να μάχεται και για ο,τιδήποτε θεωρεί εθνικά και κοινωνικά ηθικό, ασφαλώς και πέραν της Έφιππης Τοξοβολίας!


ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.