Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

AΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΤΟΥ "ΑΔΕΛΦΟΥ" ΣΤΑΥΛΟΥ
"ΣΧΟΛΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ
ΜΑΚΥΝΕΙΑΣ -ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ"

     Με υποδειγματικό τρόπο, ο Παντελής Αναστασόπουλος διδάσκει και προπονεί έναν μεγάλο αριθμό νέων παιδιών στον ιδιόκτητο Σταύλο του "ΣΧΟΛΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΜΑΚΥΝΕΙΑΣ" , 4 μόλις χιλιόμετρα έξω από το Αντίρριο προς Μεσολόγγι, μέσα σε ένα τοπίο εκπληκτικής ομορφιάς. Ο Παντελής Αναστασόπουλος ο οποίος είναι Ιδρυτικό Μέλος της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" εφαρμόζει στην ιππική πράξη επακριβώς τις αρχές της Φυσικής Ιππασίας και θα άξιζε όλοι αυτοί που νομίζουν ότι διδάσκουν Ιππασία να γίνουν μαθητές του ώστε , επιτέλους , να μάθουν αντί απλώς να "νομίζουν"! Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από την σημερινή δραστηριότητα της Σχολής που διευθύνει ο Παντελής Αναστασόπουλος, διδάσκοντας αρχαρίους:


Η "δύναμη" του σημερινού μαθήματος.Η διδασκαλία της Τοξοβολίας.
    

Το μάθημα Ιππασίας αρχαρίου όπως πρέπει να γίνεται.


Μεθοδική διδασκαλία Γυμνιππευτικής για κάθε αρχάριο.Συνδυασμένες ασκήσεις Γυμνιππευτικής για αρχαρίους.Συμμετρικές ασκήσεις συραγωγέως Γυμνιππευτικής.


     Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι αυτό που μας δείχνει ο Παντελής Αναστασόπουλος από το σημερινό μάθημα στη Σχολή του. Μακάρι την εκπαιδευτική αντίληψη και πράξη αυτού του εξαιρετικού Εκπαιδευτού να την έκαναν όλοι κτήμα τους! Τότε μόνον η Ελληνική Ιππασία μπορεί να ελπίζει!

Παντελή συγχαρητήρια, σε θαυμάζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.