Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΣΥΜΠΟΣΙΟ ...ΜΑΧΗΤΩΝ


     Πολύ ιδιαίτερος ο επίλογος της τελευταίας ομαδικής Προπονήσεως των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ανάλογος της ευγενικής ιδιαιτερότητος αυτού του Παραρτήματος: ένα ομαδικό συμπόσιο στον προπονητικό χώρο προς Τιμή των αγαπημένων μας Ακάδημου και Όλγας οι οποίοι, τέτοια μέρα πριν ένα χρόνο έφταναν για ένα ολόκληρο καλοκαίρι στο νησί των Φαιάκων ενώ φέτος, οι υπηρεσιακές υποχρεώσεις του Ακάδημου θα τον κρατήσουν στην Αθήνα.


     Και σ΄ αυτό το τιμητικό συμπόσιο η όρεξη των συνδαιτυμόνων είχε κάθε λόγο να είναι μεγάλη, μετά από μία έντονη προπονητική προσπάθεια όπως συνηθίζεται σ΄αυτή την Ομάδα.


     Με την αξιοπρόσεκτη ομαδική τους "αύρα" που ξεχειλίζει και μέσα από μια φωτογραφία, οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοί μας και πάλι μας δίνουν χαρά με τα όσα και αυτή την φορά κατάφεραν.


      Με τον συντονισμό και τον δυναμισμό που ο επικεφαλής του Παραρτήματος Χριστόφορος Κασφίκης ξέρει να οδηγεί τους Συνασκουμένους του και αυτή η Προπόνηση άφησε πίσω της πολλά εμφανή οφέλη σε όλους όσους την ακολούθησαν.



     Και τα αναμενόμενα χαμόγελα που επισφραγίζουν πάντοτε το ικανοποιητικό αποτέλεσμα κάθε προσπαθείας ήρθαν να επιβεβαιώσουν και το αίσιο πέρας αυτής της Προπονήσεως.


     Και τα χαμόγελα αυτά φώτισαν και τα πρόσωπα ακόμη και των νεώτερων Μελών αυτής Ομάδος αφού ο προπονητικός στόχος είναι η ωφέλεια ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.


     Και, βεβαίως, τα παιδιά στο Παράρτημα των "ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" είναι και ο "ζωτικός κορμός" όπως πρέπει να είναι σε κάθε πολεμική Ομάδα.


     Ευχή όλων μας, η τύχη αγαθή της λειτουργίας αυτής της "κυψέλης" δημιουργίας θετικού έργου των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" να συνεχίσει εσαεί παράγουσα όφελος στα Μέλη της υπό την διεύθυνση του αλτρουιστή επικεφαλής της Χριστόφορου Κασφίκη στον ιδανικό χώρο που ο ίδιος ευγενώς παραχωρεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.