Κυριακή 12 Ιουνίου 2011


ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ! ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ


     Απλά, ιδανικός απεδείχθη ο νέος προπονητικός χώρος μας κατά τις δύο πρώτες Προπονήσεις μας αυτού του Σαββατοκύριακου! Φυσικός, καταπράσινος, πεντακάθαρος, ήρεμος όμορφος σαν τα αλογάκια που μας περιμένουν να ξεκινήσουμε τα μαθήματα Φυσικής Ιππασίας αυτή την εβδομάδα!


     Ξεκινήσαμε με την κλασική ενημέρωση για τις νέες συνθήκες και για μια ακόμη φορά διαπιστώσαμε ότι σ' ετούτη την Ομάδα είμαστε όλοι ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ : ενάρετοι, ικανοί, ευγενείς, οργανωτικοί, συνεπείς, εργατικοί! Ακριβώς όπως οι αρχαίοι μας Πρόγονοι οι οποίοι ουδέποτε βρέθηκαν ...χρεωμένοι σε Δ.Ν.Τ. !



     Η κάθε υπο-Ομάδα εργασίας διεκπεραίωσε άριστα το επιμέρους προπονητικό πρόγραμμά της και, κατόπιν, όλοι μαζύ παραταχθήκαμε στη γραμμή βολής για την ομαδική Προπόνηση. Η τάξη η πειθαρχία και το κέφι ήταν τα χαρακτηριστικά που μας συνοδεύουν παντού και δεν θα ήταν δυνατόν να μη μας συνοδεύσουν και σε τούτο το, ιδανικό άλλωστε, Ιππικό Κέντρο. Η Έφιππη Τοξοβολία είναι μία παιδαγωγική μέθοδος που βάζει σε τάξη πρώτα τη σκέψη και μετά τις πολεμοτεχνικές επιδόσεις! Αν όχι, τότε σίγουρα δεν πρόκειται για Έφιππη Τοξοβολία...


    Αυτό το Σαββατοκύριακο καλωσορίσαμε και τρία νέα Μέλη, την Ευγενία, τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο που βρέθηκαν κοντά μας για να ιππεύσουν και να τοξεύσουν!  Χαρήκαμε με το αποτέλεσμά τους στο τέλος της μυητικής εισαγωγής τους. Για μια ακόμη φορά νοιώθουμε υπερήφανοι για τις ικανότητες των συμπατριωτών μας που κάποιοι πασχίζουν να μας κάνουν να χάσουμε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μας... Τους υποσχόμαστε ότι δε θα τους "περάσει"!




  Εντελώς αιφνιδιαστικά επιχειρήσαμε μία αξιολόγηση του τοξευτικού επιπέδου των Συνασκουμένων και δε σταθήκαμε, απλώς, στα επιτεύγματα των προχωρημένων αλλά επιμείναμε στις δυνατότητες των απολύτως ...αρχαρίων και οι παραπάνω φωτογραφίες τα λένε ...όλα!


     Δεν παραλείψαμε, στο περιθώριο των Προπονήσεών μας, να επισκεφθούμε και τους χώρους των Ολυμπιακών Ιππευτηρίων όπου και φέτος διεξήχθησαν πανευρωπαϊκά αγωνίσματα, ευχόμενοι στους Ιππείς τους "καλή επιτυχία"! 

     Ήδη πολλή δουλειά (και τα μαθήματα Ιππασίας με τους νέους τετράποδους "συντρόφους" μας να αρχίζουν μόλις αυτή την εβδομάδα!) πολλή κούραση και πάρα πολλή ικανοποίηση από την Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"!  Ακόμη μια ευκαιρία να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του Κ.Ε.ΙΠΠ. που μας προσφέρει την καλύτερη δυνατή διέξοδο στην απαιτητική εκπαίδευσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.