Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7η ΜΑΪΟΥ 2016


     Μπορεί η Προπόνηση αυτή να ακολούθησε ένα κοπιαστικό τετράωρο Σεμινάριο Υπερπηδήσεως Εμποδίων αλλά υπό την εμπνευσμένη διεύθυνση του Ακάδημου, υπήρξε μία, πράγματι, εμβληματική εκγύμναση για όλους τους Συνασκουμένους που συμμετείχαν.


     Μεταβαίνοντας από ένα τετράωρο στο Ιππευτήριο στη Γραμμή Βολής θα νόμιζε κανείς ότι θα έβλεπε αποκαμωμένους Τοξότες να μη μπορούν ούτε να "ανοίξουν" το Τόξο τους, όμως, η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" παραμένει ακαταπόνητη ακόμη και πέραν των ...φυσιολογικών!


     Εκτός της αρμονικής προθερμάνσεως, ο Ακάδημος εισήγαγε τους Συνασκουμένους σε μία κλασική άσκηση συντονισμού με προσομοιωτικές κινήσεις άνευ Τόξου, από το "Κασσαϊκό" ρεπερτόριο.


     Με έντονη διαδραστικότητα, οι ασκήσεις αυτής της Προπονήσεως όχι μόνον κράτησαν αδιάπτωτο το ενδιαφέρον των προπονουμένων αλλά συνέτειναν και στη διαμόρφωση ενός ακόμη ομαδικότερου πνεύματος μέχρι σημείου κανείς να μη θέλει να τελειώσει αυτή η Προπόνηση.


     Πράγματι, αρκετά μετά την ολοκλήρωση του προβλεπόμενου προπονητικού χρόνου και κανείς δεν ήθελε να εγκαταλείψει τη Γραμμή Βολής με αποτέλεσμα η όλη προσπάθεια να ολοκληρωθεί πολύ μετά την προβλεπόμενη ώρα.


     Σημειωτέον ότι βάσει της μελέτης του φωτογραφικού υλικού, αυτή η Προπόνηση κατέγραψε την μεγαλύτερη ομαδική ευστοχία και τη μικρότερη απώλεια βελών! Ευγνώμονες ευχαριστίες από όλους προς τον Ακάδημο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.