Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΙΡΟΥ ΕΥΔΟΚΗΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ...ΜΗ!


     Σήμερα μας μπέρδεψε ο υέτιος Ζευς!


     Τυχεροί οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" οι οποίοι υπό ηλιοφάνεια και καλές καιρικές συνθήκες κατάφεραν να κάνουν τη Προπόνησή τους στη Παραδοσιακή Τοξοβολία!


     Εντελώς άτυχοι οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" στην Αθήνα, βρέθηκαν καταδιωκόμενοι ενός σωρειτομελανία που ήρθε και στάθηκε πάνω από τα κεφάλια μας και μόλις προλάβαμε να αποσυρθούμε, πριν καν ολοκληρώσουμε τα προκαταρκτικά του μαθήματος της Σπαθασκίας!


     Οι Χαλκιδείς Κένταυροι, μπορούμε να πούμε ότι μάλλον το ευχαριστήθηκαν.


     Οι Κένταυροι των Αθηνών μόλις που πρόλαβαν να αποφύγουν τις "πρώτες σταγόνες της βροχής" οι οποίες έμοιαζαν με ...τάλληρα της Θηρεσίας!


     Βεβαίως, οι Αθηναίοι Κένταυροι δεν μπορούν να έχουν παράπονο διότι όλη τη βδομάδα είχαν ωραίες εμπειρίες και στο Λυκαβηττό και στο Ιππευτήριο.


     Όμως, οι Χαλκιδείς Κένταυροι, ξεκινώντας τις Προπονήσεις της νέας προπονητικής περιόδου έδειξαν ότι η "κίνηση" μπήκε για τα καλά στο ασκησιολόγιό τους.


     Κρίμα για τους Αθηναίους Κενταύρους που δε χάρηκαν, σήμερα, τη παρουσία του Αρχηγού της Ομάδος Κωνσταντίνου Δαμιανάκη ο οποίος "έκλεψε" λίγες στιιγμές από τη μονάδα όπου υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του ώστε να βρεθεί ανάμεσα στους Συνασκουμένους του.


     Αντιθέτως ο Ιφικράτης μας (Γεώργιος Σταυριανόπουλος) επικεφαλής του Παραρτήματος Χαλκίδος κατάφερε να συνασκηθεί με τα Μέλη του.


     Η ομορφιά της ζωής είναι, τελικώς, τα ...απρόοπτά της!


     Και η ζωή, άλλοτε σου δίνει κι άλλοτε σου παίρνει!


     Αρκεί αυτές οι δοσοσληψίες να μη περικλείουν τίποτε πιο δυσάρεστο από τη ματαίωση μιας Προπονήσεως αφού, μετά μια πρόγνωση της ...αστρολόγου της Ομάδος μας, στις 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται το κακό το μέγα...και συνιστούμε σε όλους να είναι πολύ προσεκτικοί...


     Όχι, δε θέλουμε να φοβίσουμε κανέναν αλλά το κακό είναι ότι αυτή η ...αστρολόγος δεν έχει πέσει ποτέ "έξω"!


     Κι εμείς οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", είτε στην Αθήνα,  είτε στη Κύπρο, είτε στη Χαλκίδα, είτε στη Καλαμάτα, είτε στη Κέρκυρα νοιώθουμε αλληλέγγυοι και μας ...θέλουμε όλους καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.