Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΣΤΑΥΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ...ΗΛΙΚΙΩΝ!


     Με εναλλασσόμενη, κάθε φορά, ....σύνθεση στο Ιππευτήριο, η γλυκειά νεανική συμμορία των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" ακολούθησε και πάλι τη διδασκαλία του Κωνσταντίνου και του Μάριου σε νέες εμπειρίες ιππικής προόδου και ψυχαγωγίας.


     Η Ειρήνη μας σε κάθε μάθημα αναδεικνύεται σε μία ολοένα και δυναμικότερη κοπέλα που, πλέον, έχει άριστη σχέση με τον Ίππο και την διεύθυνσή του!


     Η Ιωάννα στο προηγούμενο μάθημά της είχε καλπάσει για πρώτη φορά εντός Ιππευτηρίου και τώρα κάλπασε σε φυσικό έδαφος. Παρατηρώντας την άνεσή της και το "κάθισμά" της θα λέγαμε ότι αυτό το μικρό κορίτσι με τους ευγενικούς, συγκρατημένους τρόπους, εξελίσσεται σε μία "αχτύπητη" Αμαζόνα απρόβλεπτων ικανοτήτων. Η φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει το κοριτσάκι να απολαμβάνει τον καλπασμό σε φυσικό πεδίο με άνεση διευθυντικού στελέχους ξαπλωμένου στην αναπαυτική πολυθρόνα του γραφείου του...


     Και σε συνάρτηση με την ευτυχία του Ίππου όταν μεταφέρει στη ράχη του την Ιωάννα, το οπτικοακουστικό υλικό αυτού του μαθήματος δείχνει, μάλλον, για φωτογραφία από ..."ταινία προσεχώς"!


     Ο Γεώργιος, βελτιώνεται συνεχώς από τον Εκπαιδευτή του Μάριο με πολλούς τρόπους και τρικ αντάξια της εφευρετικότητος του τελευταίου.


     Ικανός, πλέον, Ιππέας ο Γεώργιος, πάντοτε αυτοσυγκεντρωμένος και αποτελεσματικός, δε χάνει άσκηση που να μην την εκτελέσει με ασφάλεια, άψογα και γρήγορα.


     Κυριολεκτικώς ..."αέρας" σε προσομοιωτικούς καλπασμούς σε ανοικτό πεδίο, ο Γεώργιος δίνει πάντα μιαν εικόνα γεωμετρημένης "στάσεως" και ισορροπίας.


     Και για τον Γεώργιο δεν έχουμε άριστη γνώμη, μόνον, όλοι εμείς, όσοι τον γνωρίζουμε, αλλά την ίδια άριστη γνώμη έχει και ο Ίππος του ο οποίος συνεχώς του εκδηλώνει την αγάπη του με τρυφερότητες "πριν", "ανάμεσα" και "μετά" από κάθε συνάντησή τους.


     Τα ωραία όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού στην Ομάδα μας ένα από τα ιδρυτικά μας Μέλη που προσφάτως έγινε ...γιαγιά (ασχέτως εάν δε το δείχνει η εμφάνισή της) έφερε την εγγόνα της στο Ιππευτήριο προτιμώντας το από τις παιδικές χαρές που οι υπόλοιπες γιαγιάδες πηγαίνουν τα εγγόνια τους. Τυχαίο; Όχι και τόσο, αφού αυτή η γιαγιά έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της μέσα σε Σταύλους έχοντας στο παρελθόν κι η ίδια τη χαρά να τοξεύσει έφιππη. Η ζωή διαγράφει υπέροχους κύκλους μέσα στη διαρκή ανανέωσή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.