Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΡΙ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑΣ

ΜΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΨΙΜΩΣ "ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ" 

ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ



     Ο υπογράφων ουδέποτε εντάχθηκε σε κόμματα, οργανώσεις και πολιτικά γκροπούσκολα, ούτε και ποτέ εψήφισε τον οποιονδήποτε! Και δεν θεωρεί κανέναν από τους κ(Υ)νοβουλευτικούς προδότες καλύτερο από τον άλλο! Από την άκρα δεξιά ως την άκρα αριστερή, αδιακρίτως, όλα τα κ(Υ)νοβουλευτικά γουρούνια την ίδια "μούρη" έχουν!  Αντιθέτως, πάντοτε πολεμούσε με τον οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο τη δημοκρατική τυραννία η οποία είναι και το αίτιο της σημερινής κατάντιας της Ελλάδος! Και γι αυτό του τον πόλεμο πάντα υπήρξε περήφανος, ασχέτως τιμήματος το οποίο βαρύτατα "πλήρωσε" και είναι έτοιμος να ξαναπληρώσει!

     Στα 30 χρόνια της επαγγελματικής δημοσιογραφικής του καριέρας "πολλῶν δ᾽ ἀνθρώπων ἴδεν ἄστεα καὶ νόον ἔγνω" θεωρώντας ότι η Δημοσιογραφία αποτελεί ευεργεσία όχι μόνο προς αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται αλλά γι' αυτόν που την ασκεί!

     Σήμερα, ο υπογράφων, συχνά καταφεύγει στο αρχείο των δημοσιευμάτων του για ξαναθυμηθεί και για να συγκρίνει, το "τότε" με το "σήμερα" και να εξαγάγει συμπεράσματα χρήσιμα για τον ίδιο και για όποιον θα ήθελε να τα μοιρασθεί μαζύ του. Έτσι, μετά την όψιμη "υπουργοποίηση" στον θίασο των παρατεινόντων το δημόσιο δράμα μας ("κυβέρνηση" Παπαδήμου) Μάκη Βορίδη, ξαναθυμάμαι το περιεχόμενο εκείνης της πρώτης παρουσιάσεώς του ως "δημοσίου ανδρός" την οποία του είχα κάνει...




Στο ένα άκρο ο νεαρός Μάκης Βορίδης προ του μικροφώνου
και στο άλλο άκρο
ο Χρύσανθος Δημητριάδης, ο "άνθρωπος" του Γεωργίου Παπαδοπούλου στην "Ε.Π.Ε.Ν."
    
     Τότε, (1989) ο Μάκης Βορίδης δήλωνε: " ...ο φιλελευθερισμός, όχι τόσο ως πολιτική ιδεολογία μα ως τρόπος ζωής, έχει επικρατήσει. Ο καταναλωτισμός, ο ηδονισμός, ο ατομισμός είναι πια φαινόμενα κυρίαρχα μέσα στην ελληνική κοινωνία... ...δεν υπάρχει άλλη λύσι από την ανατροπή του συστήματος της παρακμής, από την επαναστατική αλλαγή νοοτροπίας της ελληνικής νεολαίας." 

     Σήμερα (2011) ο Μάκης Βορίδης, ως "υπουργός" μιας παράνομης και αντισυνταγματικής "κυβερνήσεως",  αποτελεί στυλοβάτη του ίδιου συστήματος που τότε ήθελε να ...ανατρέψει και μάλιστα πραξικοπηματικό στυλοβάτη, αφού η παρούσα "κυβέρνηση" δεν διαθέτει συνταγματική νομιμότητα, σύμφωνα με γνωματεύσεις παραδεδεγμένων Συνταγματολόγων!

     Τότε, ο Μάκης Βορίδης δήλωνε εχθρός του φιλελευθερισμού, ενώ, σήμερα δηλώνει ...θιασώτης του, μιλώντας σε ένα αναιδέστατο πλάσμα που υποδύεται τον "δημοσιογράφο"! Δείτε το παρακάτω video στο 2.21 :


       Τότε, ο υπογράφων έγραφε για τον Μάκη Βορίδη: "Παίρνοντας αυτή την συνέντευξη από τον κ. Μάκη Βορίδη αισθανόμουν μια διπλή χαρά. Αφ' ενός επικοινωνούσα για πρώτη φορά μ' έναν αταλάντευτο νεαρό αγωνιστή, αφ' ετέρου γνώριζα έναν ιδεολόγο για τον οποίο όσους άκουσα να μιλούν, εκφράσθηκαν ομόφωνα για το υψηλό ήθος και την σπάνια συγκρότησή του."

     Σήμερα, ο υπογράφων γράφει για τον Μάκη Βορίδη:  Παρακολουθώντας το παραπάνω video ένοιωσα το πόσο ο χρόνος και η εξουσιομανία μπορούν να διαφθείρουν έναν αγωνιστή-ιδεολόγο μετατρέποντάς τον σε μια μαριονέτα του πολιτικαντισμού την οποία ακόμη και όσοι κάποτε επαινούσαν τώρα εμπτύουν! Παρακολουθώντας αυτό το θλιβερό video, αυτόν τον σημερινό θλιβερό Μάκη Βορίδη, σκέφτομαι ότι αν μου απέμενε μια τελευταία ροχάλα κι επρόκειτο να διαλέξω ανάμεσα στον αναιδέστατο "δημοσιογράφο" και τον μαριονετικό "Υπουργό", σίγουρα θα την εκτόξευα στη μούρη του τελευταίου γιατί σε δημοσιοκάφρο ουδέποτε επένδυσα προσδοκίες!

     Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό : από το παραπάνω video προκύπτει ότι ο "θίασος" Παπαδήμου και ο Μάκης Βορίδης είναι επικίνδυνοι για το Έθνος και την Πατρίδα ως έχοντες υποταγεί στις διαθέσεις τυχαρπάστων διαχειριστών της 4ης "εξουσίας" οι οποίοι επιδεικνύουν δημόσια την κυριαρχία τους επί των ανδρεικέλων της παρούσης μαριονετικής "κυβερνήσεως"! Στο παραπάνω video βλέπουμε έναν δημοσιοκάφρο να μπουκάρει προκλητικά και με έπαρση, έχοντας κρεμασμένο ένα ...ταγάρι στη πλάτη, σε ένα ζωτικό "κυβερνητικό" γραφείο, να προσπερνά περιφρονητικά το θυρωρείο του γραφείου ως να πρόκειται περί οίκου ανοχής (αν και εκεί ο επισκέπτης ελέγχεται από τον προστάτη...) να κατευθύνεται προς την πουτάνα (συγγνώμη, τον "Υπουργό" Μάκη Βορίδη!) και αδίστακτα, αν και μη εξουσιοδοτημένος, να ψαχουλεύει τα δημόσια έγγραφα τα οποία είναι επάνω στο "υπουργικό" τραπέζι, να λαμβάνει γνώση του περιεχομένου τους (!!!!) και κατόπιν να βγάζει "σερνάμενο από το γιακά" τον "Υπουργό" στο διάδρομο για να τον ανακρίνει επί τόπου στα όρθια! Και αναρωτιέται ο Πολίτης: από "που" σε ...κρατάει ο δημοσιοκάφρος Μάκη Βορίδη για να σε εξευτελίζει "ούτω πως"; Τι ντοκουμέντα, αυτός ο αναιδής εισβολέας του γραφείου σου, έχει "κρατημένα" ώστε να ακουμπάει χέρι στα επί του γραφείου σου δημόσια έγγραφα με τόση άνεση κι εσύ να στέκεσαι σαν ΟΡΝΙΘΑ τροφαντή ενώπιόν του και ψοφοδεής με κατεβασμένο το βλέμμα να ψελλίζεις φραστικές κωλοτούμπες; Τι θα συνέβαινε Μάκη Βορίδη αν ο εισβολέας σου διετύπωνε και άλλες, περίεργες, "απαιτήσεις" με αυτό το βλέμμα το γλαρό που σε αντιμετώπιζε, μήπως θα σε βλέπαμε και πεσμένο στα τέσσερα; Μέχρι ποίου σημείου είσαι διατεθειμένος να "υποχωρήσεις" προκειμένου να διατηρήσεις τον κηλιδωμένο "θώκο" ενός αντισυνταγματικού εξουσιαστικού πόστου; Αυτή είναι η "ηθική" του ΛΑ.Ο.Σ. και των ομοσταύλων σου; Mέχρι ποίου σημείου είσαι έτοιμος να γονατίσεις προκειμένου να μη σε πουν "Φασίστα" (που θα σε πουν ασχέτως αν δε το αξίζεις!) όταν όλοι θεωρούν όλους "Φασίστες" (κι ας μη το αξίζουν!);

      Και όταν οι "Πολιτικοί" οι οποίοι ασκούν "εξουσία" υπόκεινται εμφανώς και δημοσίως σε εκβιασμό "αλλαξοκωλιάς", η εκ μέρους τους "άσκηση" οιασδήποτε "εξουσίας" αποβαίνει επικίνδυνη για το Έθνος και την Πατρίδα και τούτο μόνον ΚΡΕΜΑΛΑ επισύρει!

     Κακόμοιρε Μάκη Βορίδη, σκέφτηκες ποτέ ότι, όταν ο γιος σου ο Τίτος μεγαλώσει και δει αυτό το video, θα αισχύνεται για τον πατέρα του, όπως ακριβώς αισχυνόμεθα σήμερα όλοι οι Πατριώτες για την "περίπτωσή" σου ; Με ποιό δικαίωμα προδίδεις, εκτός της Χώρας σου και τον ίδιο το γιο σου ο οποίος, τουλάχιστον θα ήθελε να είναι υπερήφανος γι αυτόν που τον γέννησε;

AΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!
 
       Αγαπητοί Συνασκούμενοι Εφιπποτοξότες,

     Δύσκολο δεν είναι να αποκτήσουμε προσωπικότητα αλλά δύσκολο είναι να την διατηρήσουμε ανάμεσα στις συμπληγάδες του ηδονικού καλοζωϊσμού και του αρριβίστικου συμβιβασμού της συνειδήσεώς μας. Ακριβώς όπως, δύσκολο δεν είναι να αποκτήσουμε χρήματα αλλά να μάθουμε την χρηστή διαχείρισή τους ώστε η σπατάλησή τους να είναι επ' ωφελεία των ψυχών μας και των ψυχών των συνανθρώπων μας!

     Το παραπάνω, προς αποφυγή, παράδειγμα το οποίο ονομάζεται "Μάκης Βορίδης" θα αναλυθεί ως μάθημα σε προσεχές Σεμινάριό μας, αναφορικώς με τους κινδύνους μεταλλάξεως του "Θάρρους" σε "Δειλία". Διότι, τότε, ο Μάκης Βορίδης περί θάρρους μιλούσε, ενώ, σήμερα, δειλώς πράττει! Η "περίπτωσή" του μεταλλαγμένου Μάκη Βορίδη θα αποτελέσει αντικείμενο ειδικής παιδαγωγικής για τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ"  διότι αποτελεί την πλέον αδρή "ανατομία" της απευκταίας διαδρομής μεταλλάξεως κι εκφυλισμού των Αξιών που μπορεί να διέπουν τον κάθε Πολεμιστή, τον κάθε Άνθρωπο ο οποίος στοχεύει σε ανώτερες Αξίες! Ο Μάκης Βορίδης, αν και δε κατάφερε τίποτε πάρεξ του υποκειμενικού "βολέματός" του, είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει, ακουσίως, τα μέγιστα ώστε οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" να παραδειγματιστούμε στο τι πρέπει να αποφεύγουμε εάν εμμένουμε, όπως απαρεγκλίτως εμμένουμε, στις Αξίες και την Αρετή των Ελλήνων Προγόνων μας!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
Τηλ. : 6977764737

YΓ: To παραπάνω κείμενο συνέταξα αρκετό καιρό πριν, αλλά απέφυγα να το δημοσιεύσω αμέσως αναμένοντας την έκπτωσή του ως δίδαγμα της αήθους δίψας του για "εξουσία' και "καρέκλα". Σήμερα, του το "αφιερώνω" ώστε να αντιληφθεί το πώς "sic transit gloria..." και να φρονηματισθεί, αν είναι δυνατόν...!  


_______________________________________

Το παραπάνω κείμενο, σύμφωνα με τις παρεχόμενες στατιστικές, αποκτά μία τεράστια αναγνωσιμότητα, ειδικώς κατόπιν πολλών αναδημοσιεύσεων σε άλλα Ιστολόγια τους Διαχειριστές των οποίων ιδιαιτέρως ευχαριστούμε! Οι περισσότεροι των επισκεπτών κι αναγνωστών του ως άνω άρθρου προέρχονται από το Πατριωτικό Ιστολόγιο "ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ",


ενώ, ένας ιδιαιτέρως σημαντικός διάλογος βρίσκεται εν εξελίξει στο επίσης Πατριωτικό Ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ" στο οποίο σας παραπέμπουμε προκειμένου να μελετήσετε τις επώνυμες αντιδράσεις  Ελλήνων Πατριωτών κατόπιν της πολιτικής "διαγωγής" του Μάκη Βορίδη. 


Είναι παρήγορο ότι οι θέσεις των Ελλήνων Πατριωτών συγκλίνουν ομοθυμαδόν και κατά της προδοσίας και κατά των προδοτών, στην κρίσιμη για την Πατρίδα φάση που διανύουμε.

22α Φεβρουαρίου 2012

3 σχόλια:

  1. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΕΤΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΞΟ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΜΕ ΤΟ "ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΞΙΖΗΣ"
    ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΧΘΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ γιατρέ μου! Ως Εφιπποτοξότες προσπαθούμε να διατηρήσουμε υψηλά το ήθος μας πριν ή επιδιώξουμε την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Σύντομα θα διοργανώσουμε εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο "Ο ΔΕΙΛΟΣ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ" με επίκεντρο την πολιτική συμπεριφορά του Μαυρουδή Βορίδη ο οποίος θα είναι και ο επίσημος προσκεκλημένος με δικαίωμα απαντήσεως. Συγχαρητήρια για το εξαιρετικό Ιστολόγιό σου στο οποίο εγγραφόμαστε και το οποίο συνιστώ προς παρακολούθηση από τους Εφιπποτοξότες μας. Έρρωσο και μάχου!

      Διαγραφή
  2. “Τα στερνά τιμούν τα πρώτα”
    Λαική ρήση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.