Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, 
ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ


     Με τα μαθήματα και τις Προπονήσεις να συνεχίζονται ασταμάτητα και στο Ιππευτήριο και στη Γραμμή Βολής, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" προετοιμαζόμαστε σε πείσμα των χαλαιπών καιρών και των υψηλών ...θερμοκρασιών της εποχής.  


     Στο Ιππευτήριο ο Αρχηγός της Ομάδος μας Κωνσταντίνος προετοιμάζει τους μαθητές-Μέλη της Αποστολής στο "Σχολείο KASSAI 2017" ώστε ο Δάσκαλος Kassai Lajos να χαρεί τις προόδους των Ελλήνων μαθητών του αισθανόμενος υπερήφανος για το φυτώριο που, το 2005, ενέπνευσε στη χώρα του Ξενοφώντος! Και η καθημερινή διδασκαλία του Κωνσταντίνου μας ανταποκρίνεται αξιοπρεπέστατα στις υψηλές απαιτήσεις του Κασσαϊκού πλαισίου της Ιππικής, λόγος για τον οποίο όλοι είμαστε υπερήφανοι για τη Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Αλλά η πρόοδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" δεν είναι ορατή μόνον στην Αθήνα αλλά και σε όλα τα Παραρτήματά μας. Στο Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" η πρόσκαιρη παρουσία του Ακάδημου έδειξε να εκτοξεύει την ομαδική "χημεία" των Συνασκουμένων σε ένα υπέροχο συλλογικής προόδου, στη τελευταία Προπόνησή τους του τελευταίου Σαββάτου, 22ας Ιουλίου 2017.


     Η μέχρι τώρα άριστη προεργασία των Αρχηγών του Παραρτήματος, Χριστοφόρου και Ειρήνης, με την παρουσία του εμπειρότατου Ακαδήμου "ραφινάρεται"  και αποδίδει μιαν ομαδική αρμονία που δεν θα μπορούσε να μεταφρασθεί καλύτερα από το άκουσμα της άριας "Lascia Ch'io Pianga", όπως θα "εννοούσαν" οι αδελφοί μας Κερκυραίοι!


     Ο Ακάδημος, πράγματι, μπορεί και απογειώνει τους προπονουμένους του και αυτό φάνηκε και στη τελευταία Προπόνηση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ".


     Αυτής της ποιότητος οι Προπονήσεις Τοξοβολίας δεν αποτελούν, απλώς, πολεμοτεχνικές εκπαιδεύσεις αλλά "εσώτερες" τελετουργίες βελτιώσεως ψυχών και συνοδεύονται με ένα βαθύτατο "ΕΥΓΕ!" προς όλους τους μετασχόντες!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.