Κυριακή 7 Μαΐου 2017

HMEΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ


     Μετά από πολύ ...περίσκεψη και πολλές αναστολές, ο Πρωτεσίλαος εδώ και κάποιες ημέρες επαφής με την Ιππασία ως μαθητής του Αρχηγού της Ομάδος μας Κωνσταντίνου, πέρασε την "ωραία πύλη" που οδηγεί στην Έφιππη Τοξοβολία, καλπάζοντας και προσομοιώνοντας τοξεύσεις! 


     Ξεκινώντας τη δική του πανέμορφη "περιπέτεια" με την Ιππασία σε όχι παιδική ηλικία και υπό τις οδηγίες του ικανότατου Εκπαιδευτή του Κωνσταντίνου, ο Πρωτεσίλαος νοιώθει, πια, εν δυνάμει "Εφιπποτοξότης".


     Μεθοδικότατος ο Εκπαιδευτής του Κωνσταντίνος δεν κουράστηκε να εφαρμόσει λεπτομερώς ένα προς ένα τα "βήματα" που έφεραν με ασφάλεια και σιγουριά τον μαθητή του Πρωτεσίλαο στο σημερινό σημείο.  


     Από το μάθημα αυτό εξαγάγαμε ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα που σχετίζεται με το επίπεδο εκπαιδεύσεως στη Σχολή μας: Όταν ο Κωνσταντίνος ζήτησε από τον μαθητή του να αφήσει απλώς το ένα χέρι ελεύθερο από την αντίστοιχη ηνία σε καλπασμό, ο μαθητής του άφησε, ταυτοχρόνως  και τα δύο χέρια δείχνοντας πόσο σοφά ο Εκπαιδευτής δεν βιάστηκε να ζητήσει κάτι επιπλέον από τον μαθητή του αλλά το ζήτησε ενώ ο μαθητής του όχι απλώς ήταν σε θέση να εκτελέσει την εντολή του Εκπαιδευτή αλλά και πολύ περισσότερα!

Ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"
Εφιπποτοξότης Κωνσταντίνος Δαμιανάκης

     Και, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους, τόσο ο Κωνσταντίνος ως Εκπαιδευτής όσο και ο Πρωτεσίλαος ως μέλλων Εφιπποτοξότης, χαρήκαμε το αποτέλεσμα που κατέγραψε η κάμερα στο παρακάτω βίντεο.   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.