Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012


ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ!     H «EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» διέπεται από νόμιμο Καταστατικό το οποίο ρητά ορίζει την παραδοχή της Πλατωνικής «ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», ως εσωτερικού νόμου λειτουργίας της. Τούτο σημαίνει ότι η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» τηρεί απαρεγκλίτως την ελληνική νομιμότητα και τα Μέλη της, ως πολιτικά –κατ’ Αριστοτέλη- όντα, υπηρετούν την ελληνοπρεπή πολιτειακή ηθική, όπως αρμόζει σε Έλληνες, εντός κι εκτός Ελλάδος!

     Στις παρούσες, ιδιαιτέρως, κρίσιμες για την Πατρίδα στιγμές, η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κήδεται του εθνικού συμφέροντος, του Ελληνικού Λαού και όσων αυτός εκφράζει και διεκδικεί, αλλά και της πολιτειακής νομιμότητος η οποία κατελύθη από δοτούς πραξικοπηματίες κυβερνητικούς, έχουσα υπ’ όψει την ακροτελεύτια ΔΙΑΤΑΞΗ του Συντάγματος η οποία διατάσσει τον Έλληνα Πολίτη:

120. 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    Κατόπιν αυτών, η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» τοις ως άνω ρήμασι πειθομένη, θεωρεί ότι έχει δικαίωμα και καθήκον αντιστάσεως με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ κατά του σημερινού ανθελληνικού και προδοτικού «κράτους» το οποίο εκφράζει μία δοτή «κυβέρνηση», μηδέποτε νομίμως εκλεγείσα και μη διαθέτουσα την λαϊκή εντολή, κατά παράβαση των προβλεπομένων εκ του εν ισχύει Συντάγματος.

    Για την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» προέχει της Έφιππης Τοξοβολίας και κάθε άλλης δραστηριότητος, η Πατρίδα! «Μητρός τε και Πατρός…!» Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» αρνείται ότι σε μία εξευτελισμένη Πατρίδα έχει νόημα το ο,τιδήποτε άλλο εκτός από την παλινόρθωση της τιμής και του κύρους της Πατρίδος! Και προς αυτή την κατεύθυνση η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» διατηρεί σταθερό τον προσανατολισμό της, ευπειθεστάτη στο κέλευσμα της ακροτελεύτιας ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ του εν ισχύει Συντάγματος!

     Έτσι, εμείς στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», συντασσόμενοι με την συνταγματική νομιμότητα, θεωρούμε ότι το καθήκον μας είναι η αντίσταση ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ στη παράνομη και προδοτική εξουσία όπως και αν αυτή σήμερα εκφράζεται! Και, επειδή, δεν αρκούν φραστικές αοριστολογίες αλλά είναι απαραίτητη η συγκεκριμενοποίηση του λόγου, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα ως προς την ακολουθητέα στρατηγική προς τήρηση της ακροτελεύτιας αυτής ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ του εν ισχύει Συντάγματος, από πλευράς μας:

Η «στρατηγική» της ελληνικής επικαιρότητος είναι απολύτως σαφής και όποιος την παραβλέπει ή προβοκάτορας είναι ή ηλίθιος!

      Κατά την παρούσα στιγμή μία δοτή κυβερνητική συμμορία , χωρίς λαϊκή εντολή και χωρίς καμία νομιμότητα, προσπαθεί να αποτελειώσει τον Ελληνικό Λαό μετά την ουσιαστική έκπτωση λόγω των τεραστίων λαϊκών διαδηλώσεων του 2011, του τελευταίου εκλεγμένου προδότη Γ. Α. Παπανδρέου.

     Το πιόνι της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής Γ. Α. Παπανδρέου, κυριολεκτικώς βαλλόμενος και καταδιωκόμενος από τη μαζική λαϊκή οργή, αφού διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, πλέον, το εθνικό ξεπούλημα, «πασάρισε» την εξουσία στο δοτό ανδρείκελο Λουκά Παπαδήμο ο οποίος υπήρξε ένας από τους αφανείς μεν, αλλά και ουσιαστικούς ενόχους της σύγχρονης οικονομικής χρεωκοπίας της Ελλάδος.

     Διχάζοντας τον Λαό με τη βοήθεια των κομματικών μηχανισμών που συνεχίζουν να λειτουργούν, οι καταδιωκόμενοι από τη λαϊκή οργή τελευταίοι εκλεγμένοι προδότες, κατάφεραν να παραβιάσουν ωμά το Σύνταγμα αναθέτοντας σε μη εκλεγμένους τον σχηματισμό «κυβερνήσεως» και την άσκηση «εξουσίας» προκειμένου να συνεχίσουν και ολοκληρώσουν τη «μνημονιακή» προδοσία την οποία άφησε ημιτελή ο Γ. Α. Παπανδρέου και οι περί αυτόν. Έτσι, οι δραπετεύσαντες προδότες της τελευταίας κυβερνήσεως του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατάφεραν και πήραν «παράταση χρόνου» και, κυρίως, απέφυγαν τη κρεμάλα που απείχε ελάχιστα από τα πόδια τους. Και, στο σχηματισμό της παράνομης, αντισυνταγματικής, «κυβερνήσεως», εκτός των καταλοίπων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., δέχθηκαν να αναμιχθούν και τα γνωστά αμερικανόδουλα τσιράκια της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ. εκτελώντας το σενάριο της δήθεν «ενότητας» των …συνενόχων!

     Την στιγμή αυτή, για την Πατρίδα και το Λαό προέχει η άμεση εκδίωξη και παραπομπή σε παραδειγματική κρεμάλα των δοτών συνενόχων της εξουσίας, η κατάλυση του διεφθαρμένου κράτους του μνημονίου (με όλες τις υποστηρικτικές δομές του) και η ανάληψη της εξουσίας από αδιάφθορες προσωπικότητες οι οποίες δεν αναμίχθηκαν ποτέ προηγουμένως στην πολιτική και δεν έχουν εκφράσει υποστήριξη σε κανένα, μέχρι σήμερα, πολιτικό κόμμα. Και για να γίνει αυτό πρέπει σύσσωμος ο Λαός να εξεγερθεί, να αναλάβει τα όπλα κατά των καταπατητών της συνταγματικής νομιμότητας και να παραπέμψει τους ενόχους πολιτικούς σε νόμιμη δίκη πριν τους εκτελέσει! Και για να γίνει αυτό, προϋποτίθεται ο Λαός να κινηθεί σύσσωμος, ακομμάτιστος κι απροσωπόληπτος, με μόνη «σημαία» τον Πατριωτισμό και την αποκατάσταση της νομιμότητας!

     Τούτη τη στιγμή δεν επιτρέπονται και δε συγχωρούνται κομματικές, ιδεολογικές, σεχταριστικές «κορώνες» από κανέναν Πολίτη, εκτός κι αν είναι προβοκάτορας ή προδότης! Τούτη τη στιγμή όλοι οι Έλληνες είμαστε σε κοινό «χαράκωμα» εναντίον των δοτών κυβερνητικών προδοτών μέχρι να τους ανεβάσουμε στη κρεμάλα! Από κει κι ύστερα, έχουμε όλο το περιθώριο να προβούμε στον απολογισμό μας και να δούμε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός μας ώστε να μη του ξαναδώσουμε την ευκαιρία να μας φέρει στο σημερινό τραγικό, για τη Χώρα κι εμάς, σημείο!

     Την επόμενη φορά θα πάμε στη πλατεία Συντάγματος έχοντας κατά νου ξεκάθαρο το στόχο μας : πάμε για να εξουδετερώσουμε, κατ΄ αρχήν, τους ένστολους μισθοφόρους προστάτες του Συστήματος που παρατάσσονται για να μας εμποδίσουν και ξέρουμε ότι αν πρώτα αυτούς δεν αντιμετωπίσουμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ο κυρίως στόχος μας θα παραμένει ανίκητος! Κατόπιν, θα προσπαθήσουμε να παραλύσουμε τη «καρδιά» του εχθρού που είναι η κατάληψη της έδρας του ώστε να δώσουμε το στίγμα της δικής μας νίκης! Χωρίς τη κατάληψη του κ(Υ)νοβουλίου το Σύστημα θα παραμένει αμετακίνητο στη προδοτική μεθόδευσή του εναντίον μας. Την επόμενη φορά δε θα πάμε στη πλατεία Συντάγματος με σαγιονάρες γιατί πάμε για πόλεμο! Δε θα επιτρέψουμε να υπάρχουν ανάμεσά μας σουβλατζήδες γιατί δε πάμε να φάμε αλλά "να τους φάμε!" και οι σουβλατζήδες είναι εμπόδια των οποίων την ύπαρξη ενθαρρύνει ο εχθρός για να παρεμποδίζει τη κίνησή μας! Δε θα κρατάμε κατσαρολικά, ούτε τα χέρια μας θα αναλώνονται σε μούτζες γιατί, τη φορά αυτή, τα χέρια μας θα είναι διαθέσιμα να κάνουν, επιτέλους, αυτό που πρέπει!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.