Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ"


     Ένα από τα βασικά προσόντα του Ηγήτορος είναι και η ψυχραιμία απέναντι σε κάθε απρόβλεπτο, απέναντι σε κάθε ανατροπή και ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" έδωσε και πάλι εξετάσεις και πέρασε με άριστα!


     Ξαφνικά του ζητήθηκε να καλπάσει με τα βέλη στο ...στόμα, να τοξεύσει με ένα εξασθενημένο Τόξο αυτοσχεδιάζοντας διορθωτικές καμπύλες και επί ενός στόχου γυρισμένου ...διαγωνίως και τα κατάφερε ...αγόγγυστα και με ευστοχία πολύ παραπάνω από την αναμενόμενη, ενώ όλες οι βολές που αστόχησαν είχαν απολύτως λογική τροχιά.


     Το τελευταίο Σάββατο στο Ιππευτήριο και στη Γραμμή Βολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" έλαβαν χώρα μια σειρά από πραγματικά ανδραγαθήματα όλων των Συνασκουμένων που έλαβαν μέρος στα μαθήματα και στις Προπονήσεις και μάλιστα υπό πολύ αντίξοες θερμοκρασιακές συνθήκες με τον υδράργυρο εκτιναγμένο για την εποχή. 


     Όμως ο αρχηγός μας έπραξε το δυσκολότερο κι απέδειξε ότι η ηγετική του ικανότητα δεν πτοάται ούτε από ανατροπές, ούτε από ...καιρικές συνθήκες.



     Και κάθε φορά που ξεκινά μια καλπαστική διαδρομή νοιώθει τον θαυμασμό όλων μας, κυρίως, για τον χαρακτήρα του ο οποίος μπορεί να αποτελεί δώρημα των Γονιών του αλλά ο ίδιος είναι που τον διαχειρίζεται κατά τον πλέον γόνιμο τρόπο ώστε και αυτός να προοδεύει και τους γύρω του να εμπνέει για πρόοδο, λόγος για τον οποίο όλοι τον ευγνωμονούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.