Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ...ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ


     Πολύ πριν να μπορούμε να μιλήσουμε για καλοκαιρινούς καύσωνες σε τούτο τον τόπο, όσοι βρεθήκαμε χθες στη Γραμμή Βολής της Παραδοσιακής Τοξοβολίας καταλάβαμε το τι μας περιμένει… 


     Ευτυχώς που ο Αρχηγός Βολής ο, πάντοτε εμπνευσμένος σχεδιαστικά, Ακάδημος βοήθησε τους αρκετούς τολμηρούς που σταθήκαμε στο καυτό πεδίο να απολαύσουμε μία δυναμική αλλά και περιεκτικότατη Προπόνηση χωρίς κανείς μας να πέσει ξερός από την πανταχού ελλοχεύουσα θερμοπληξία.


     Αν και ήδη από την Προθέρμανση μας πέρασε από το μυαλό η περίφημη φράση του Αμλέτου "Να ζει κανείς ή να μη ζει;" καταφέραμε να αυτοκυριαρχήσουμε και να διεκπεραιώσουμε ακόμη μία συναρπαστική Προπόνηση με την πολυμορφικότητα που πάντοτε ο Ακάδημος ως Αρχηγός Βολής μπορεί να δώσει.


     Και όταν το "κρανίο" μας διαβεβαίωσε, γαυγίζοντας, ότι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την Προπόνησή μας υπακούοντας με εμπιστοσύνη στη σφυρίχτρα του Ακάδημου όλα κύλησαν -όπως πάντα- υπέροχα!


     Ένας πολύ καλός συντονισμός εξ αρχής και το γνωστό ομαδικό κέφι της Ομάδος μας πρωταγωνίστησαν στο να ανταπεξέλθουμε τη δοκιμασία της υψηλής θερμοκρασίας κάτω από μία "τσουρουφλιστική" ηλιοφάνεια, κάτι ό,τι έπρεπε για την αντιθετική εμπειρία της Προπονήσεως του επομένου Σαββάτου κατά την οποία θα αντιμετωπίσουμε τις ακριβώς ανάστροφες συνθήκες.


     Το ίδιο ηρωικά με τους υπολοίπους Συνασκουμένους της λειτούργησε και η μικρή "Κενταυρίνα" της Ομάδος μας που μαζύ με τον μπαμπά και τον θείο της έδειξε ότι ένα οικογενειακό τάλαντο μπορεί να αναδειχθεί ακόμη και κάτω από τις συγκεκριμένες θερμοκρασιακές ...συνθήκες! 



     Παρά την κόπωσή του μετά τα μαθήματα της ημέρας στο Ιππευτήριο και παρά την ατομική του έφιππη Προπόνηση, ο αρχηγός της Ομάδος μας Κωνσταντίνος ασκήθηκε με την συνέπεια που τον διακρίνει και στη Γραμμή Βολής.


     Κι επειδή στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" η συνέπεια είναι κοινή σε όλους, με την ίδια συνέπεια του Αρχηγού ασκήθηκε και η νεαρή μας Ιωάννα, η οποία κατέφθασε στο πυριφλεγές πεδίο για να συνασκηθεί με τους υπολοίπους.


     Πραγματικά αξιοπρόσεκτη η αποφασιστική κίνηση της Ειρήνης μας η οποία, αν και νέο Μέλος στην Ομάδα έχει ενστερνισθεί πλήρως το πνεύμα της ευγενούς μαχητικότητος. 


     Στους αμφιλεγόμενους "κύκλους με τις κιμωλίες" ή στους αντίπαλους ...μοδάτους "κύκλους με τις συμμορίες" οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ...απαντάμε με τους "Κύκλους με τις παρουσίες..." όλων όσων ενδιαφερόμαστε για την αυτοβελτίωσή μας και αυτοί οι "Κύκλοι" είναι οι μόνοι απαραίτητοι για την υπέρβαση της κρίσεως των Αξιών που βιώνουμε αυτές τις εποχές... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.