Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"
ΣΤΗ
"ΠΥΛΗ ΦΙΛΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΙΝΑΣ"


     Η "Πύλη Φιλίας Ελλάδας - Κίνας" αποτελεί ένα από τα πλέον ποιοτικά Ιστολόγια του διαδικτύου το οποίο προάγει τους Πολιτισμούς των δύο ιστορικών χωρών αλλά και συσφίγγει τις σχέσεις τους, εκπροσωπώντας έναν δραστήριο Οργανισμό που διαθέτει δραστικά μέσα δημοσιότητος (Ελληνο-Κινεζικό Ραδιόφωνο κλπ) με συνεχή ενημέρωση.


     Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας των "Ελλήνων Κενταύρων" έτυχε της Τιμής μιας ιδιαίτερης προβολής από την "Πύλη Φιλίας Ελλάδας - Κίνας" με την δημοσίευση της σχετικής αναρτήσεώς μας από την κατάκτηση του βραβείου μας κατά την διεξαγωγή των διεθνών αγώνων του Quinghai [Κίνας] 2012.


     Ευγνώμονες για την Τιμή της προβολής μας από το συγκεκριμένο Ιστολόγιο, "περιηγηθήκαμε" τις πολλές και ενδιαφέρουσες σελίδες του, γενόμενοι κοινωνοί των εξαιρετικών περιεχομένων του. Σταθήκαμε, ιδιαιτέρως, στη σελίδα της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα και στο ευγενές καλωσόρισμα του Πρέσβη κ. Ζοού Ξιαόλι του οποίου μία παράγραφος μας κατέπληξε ευχάριστα:  


O Πρέσβης της Κίνας στην Αθήνα κ. Ζοού Ξιαόλι

     «..Στη ιστοσελίδα αυτή θα ακούσατε την κοινή φιλοδοξία των δύο αρχαίων πολιτισμών, θα ακολουθείτε τα σταθερά βήματα τους βαδίζοντας προς μπροστά χέρι με χέρι και θα μαρτυρείτε τα όμορφα λουλούδια ανθισμένα από τις πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ της Ανατολής και της Δύσης…»


     Μέσα σε ελάχιστες γραμμές του καλωσορίσματος του Πρέσβη της Κίνας στην Αθήνα, απολαμβάνουμε την ευγένεια και την ευαισθησία του υψηλότατου Πολιτισμού τον οποίο εκπροσωπεί, αλλά και την ποιητική θέαση του κόσμου που, κυρίως, όλοι εμείς οι «δυτικοί» την έχουμε ανάγκη. Έτσι, πέραν της προβολής της Ομάδος μας, ευγνωμονούμε την "Πύλη Φιλίας Ελλάδας - Κίνας" και για την πραγματική απόλαυση αυτών των "πανέμορφων ανθισμένων λουλουδιών" των δύο μεγάλων Πολιτισμών που μας υπενθυμίζει ο εξοχότατος Πρέσβης της Κίνας στην Αθήνα κ. Ζοού Ξιαόλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.