Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΥΠΡΟΥ"


     Αυτό το Σάββατο 21η Ιανουαρίου 2017 που μόλις πέρασε "συντόνισε" τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" ώστε, από την Κύπρο έως την Κέρκυρα να αναλάβουν τα Τόξα και να προχωρήσουν σε κατά τόπους Προπονήσεις.


     Στο Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΥΠΡΟΥ" το οποίο, παραδοσιακώς, προσφέρει το αγαθό της Έφιππης Τοξοβολίας σε νέα παιδιά, παρατηρήσαμε και πάλι τη διάδοση μιας θετικής διδασκαλίας της Παραδοσιακής Τοξοβολίας σε νεαρούς Συνέλληνες με τη φροντίδα της Αρχηγού του Εφιπποτοξότριας Αναστασίας Φ, Φωτίου.


     Πάντοτε όταν μελετάμε το οπτικοακουστικό υλικό του Παραρτήματός μας στη Κύπρο, επαναλαμβάνουμε μία σταθερή παρατήρηση διαρκούς βελτιώσεως των τεχνικών των Μελών του και δική μας ευχή είναι να διατηρηθεί εσαεί αυτή η παγία πρόοδος των Κυπρίων αδελφών των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"."ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Με τον Αρχηγό του Παρατήματος Εφιπποτοξότη Γεώργιο Σταυριανόπουλο [Ιφικράτη] να έχει αντιληφθεί σε βάθος την μεγάλη αξία του φυσικού περιβάλλοντος στην επιτυχία μιας Προπονήσεως Παραδοσιακής Τοξοβολίας, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" ...χάνονται συστηματικά μέσα στο πράσινο της πανέμορφης φυσικής περιοχής μέσα στην οποία προπονούνται. 


     Η σύνθεση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" με Μέλη νεαρής αλλά όχι παιδικής ηλικίας, επιτρέπει στις Προπονήσεις του να επιλέγονται με ασφάλεια τολμηρότερες και πλέον σύνθετες ασκήσεις.


     Το πολεμικό πνεύμα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" είναι πάντοτε εμφανές στις Προπονήσεις τους και είναι η βάση της συνεχούς προόδου των Μελών του. 


     Έτσι, σε κάθε αποτίμηση του προπονητικού έργου των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" επισημαίνουμε, με ιδιαίτερη χαρά, εικόνες εξαιρετικών τοξευτικών στιγμιοτύπων."ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Πλέον ...εγκεφαλικός ο εκ των επικεφαλής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ", Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης, φιλοσοφώντας -πέραν της τεχνικής εξασκήσεως- επί της ουσίας της Τοξοβολίας, συχνά μας στέλνει πολύ αξιοπρόσεκτες και "ομιλούσες" εικόνες της δικής του βελτιώσεως.


     Επίσης, η εκ των επικεφαλής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ", Συνασκούμενη Ειρήνη Ψαϊλα, ασχολούμενη επιπλέον και με την εναέρια ακροβασία, μας χαροποιεί με στιγμιότυπά της που "ξεχειλίζουν" από αρμονία ως βασικό συνθέτον μέρος των προσπαθειών της.


     Από πλευράς μας να στείλουμε τις θερμές ευχές μας και στο νέο Μέλος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" που, ήδη, ξεκίνησε με την φροντίδα του αγαπημένου μας Χριστόφορου την ...ιαματική "περιπέτεια" της Τοξοβολίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.