Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΥΠΟΔΗΣΗ 
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 
ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΟΥ ΑΓ. ΣΩΖΟΜΕΝΟΥ
ΚΥΠΡΟΥ


     Ήδη, πολλοί δηλώνουν συμμετοχή για την βιωματική εκπαιδευτική διημερίδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στον Αγ. Σωζόμενο (30ή Ιανουαρίου - 1η Φεβρουαρίου 2015, Κύπρος) και όπως είναι φυσικό, σε εφαρμογή του βασικού όρου όλοι να φέρουν περιβολή εποχής, πολλοί από τους μετέχοντες, ζητούν πληροφορίες για την υπόδησή τους. 


     Σε απάντηση των ερωτήσεών τους και, έχοντες ίδια εμπειρία του αντικειμένου, συνιστούμε ένα μικρό κατάστημα με εξαιρετική εργασία και πολύ λογικές τιμές στο κέντρο των Αθηνών έχει κατ'  επανάληψη εκτελέσει χειροποίητες παραγγελίες μας με απόλυτη συνέπεια: πρόκειται για ένα γωνιακό ημιϋπόγειο υποδηματοποιείο στις οδούς Σκουφά και Μασσαλίας, το οποίο παρά το βρίσκεται στη καρδιά του Κολωνακίου έχει πολύ "προσγειωμένες" τιμές και μεγάλη ποικιλία σχεδίων από πολύ προσεγμένα μεσαιωνικά και αναγεννησιακά μέχρι αυθεντικά ινδιάνικα μοκασίνια!


      Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι, μεταξύ άλλων, από το συγκεκριμένο κατάστημα προμηθευτήκαμε προ δέκα έξι (!) χρόνων ένα ζευγάρι ινδιάνικα χειροποίητα μοκασίνια σε τιμή "συνοικιακή" τα οποία όχι μόνον φοριούνται ακόμη αλλά και είναι στη κατάσταση της φωτογραφίας που ακολουθεί. 


     Τα χέρια της κυρίας που  δημιουργεί σε αυτό το "ατμοσφαιρικό", ημιϋπόγειο, υποδηματοποιείο είναι, πράγματι, "χρυσά"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.