Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 80%


     Η μαθήτρια της Χαράς Πολυζοπούλου, Κατερίνα Γουλέ και ο Εκπαιδευτής υπό επίβλεψη Γεώργιος Τροβάς ήσαν οι εξεταζόμενοι των εξετάσεων της 11ης Οκτωβρίου 2014, στη Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", η μεν πρώτη προκειμένου να πιστοποιηθεί ως Εφιπποτοξότρια, ο δε δεύτερος προκειμένου να πιστοποιήσει τις θεωρητικές γνώσεις του και παρά το ότι, με αξιοπρόσεκτη επιτυχία, ήδη έχει λάβει μέρος σε τρεις διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας δίπλα σε παγκόσμιους Πρωταθλητές! Στη Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" τα πάντα γίνονται με σοβαρότητα και επιμονή στη τελειότητα του αποτελέσματος!


     Η Χαρά, μετά από σύντομη, σχετικά, Εκπαίδευση της Κατερίνας, παρουσίασε τη μαθήτριά της σε ένα τέτοιο επίπεδο που μας εντυπωσίασε όλους με την πρακτική της ικανότητα στην Έφιππη Τοξοβολία ξεπερνώντας κατά πολύ τη προβλεπόμενη "βάση".


     Ο Γεώργιος, άριστος Εκπαιδευτής (υπό επίβλεψη, πάντοτε) και Εφιπποτοξότης με αξιοπρεπέστατες συμμετοχές σε διεθνείς Αγώνες, ήδη έχει πιστωθεί με πρακτικό εκπαιδευτικό έργο αλλά η Σχολή έχει πλείστες απαιτήσεις από τα Στελέχη της ώστε να ξαναβρίσκεται στο ...θρανίο, για να θεωρηθεί, σήμερα ως επιτυχών με ποσοστό 66,33%!


     Όσοι ..."ακροβολισμένοι" θεατές χάρηκαν τις καλπαστικές εξόδους με τοξεύσεις της νεαρής Κατερίνας μας η οποία με σταθερότητα και ακρίβεια μετέτρεψε σε ...κόσκινο το στόχο!


     Στο τέλος των καλπαστικών εξόδων της το ποσοστό επιτυχίας στη πρακτική εξέταση της Κατερίνας Γουλέ άγγιξε το 80%, κατά πολύ ανώτερο της βάσεως που προβλέπεται από τη σχετική απόφαση της 42ης συνελεύσεως του Δ.Σ. της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" που ορίζει τα των εξετάσεων. Αντιθέτως, η εξεταστική επιτροπή έκρινε ότι η ιδία δεν κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στη θεωρητική εξέταση στην οποία θα υποβληθεί και πάλι εν καιρώ. Ωστόσο, από σήμερα η Κατερίνα μας αρχίζει να παρακολουθεί τα καθήκοντα του Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη, βελτιώνοντας ταυτοχρόνως και τις θεωρητικές της γνώσεις για την νέα επικείμενη εξέτασή της. 


     Κατόπιν, ακολούθησε η γραπτή θεωρητική εξέταση των δύο εξεταζομένων με ερωτήσεις που έθεσαν ο Ιδρυτής, ο Αρχηγός και η Υπαρχηγός της Ομάδος.


     Η Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" δια των Ιδρυτή και Αρχηγού της συγχαίρει τη Χαρά Πολυζοπούλου για το επίπεδο στο οποίο ανέδειξε την επιτυχούσα μαθήτριά της Κατερίνα Γουλέ, μετά από μάλλον ...ολίγιστα μαθήματα στο Ιππικό Κέντρο "ΑΡΤΕΜΙΣ".








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.