Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Αν μας ρωτήσουν γιατί είμαστε κατά των εκλογών θα τους απαντήσουμε ότι
και ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ι. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
ήταν κατά των εκλογών
που τις θεωρούσε "φάμπρικα" εθνικής δυστυχίας και κατά του κοινοβουλίου
που το αποκαλούσε υποτιμητικά "Βουλευτοποιείον".

Ο μεγάλος άνδρας  είχε συγγράψει και σχετικό βιβλίο!

     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", ως αμιγώς πατριωτική Κοινότητα, παραμένει σταθερώς προσηλωμένη στις Αρχές της Πλατωνικής "Πολιτείας" σύμφωνα με την οποία η δημοκρατία αποτελεί την μείζονα πηγή τυραννίας  (βιβλ. η'). Τούτο είναι σαφές στο άρθρο 5 του Καταστατικού της το οποίο ευλαβώς γίνεται δεκτό και τηρείται ως βασικός όρος εντάξεως τόσο στην Εταιρεία από τους Εταίρους της, όσο και εισδοχής στην Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" η οποία λειτουργεί στους κόλπους της. Συνεπώς, μετά την σημερινή προκήρυξη εκλογών από το παράνομο και δοτό "καθεστώς", η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" εκθέτει τα ακόλουθα:

1. H "EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", ως Οργανισμός αντιτιθέμενος στην κομματική και την όποια διαίρεση των Ελλήνων και πιστή στις Αρχές της Αξιοκρατίας, αντιτίθεται απολύτως στην αναξιοκρατική εκλογική διαδικασία κατά την οποία οι αριθμητικώς υπέρτεροι αδαείς καταργούν την γνώμη των αριθμητικώς υστερούντων επαϊόντων! Συνεπώς, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" αρνείται την εκλογική παγίδευση, σεβόμενη της Αρχές αξιοκρατικής Πολιτείας!

2. Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" θεωρεί ως παράνομο το δοτό καθεστώς Λουκά Παπαδήμου και Παναγιώτη Πικραμμένου και όσα κατά την διάρκεια της εξάμηνης χουντικής εξουσίας του συσσώρευσε κατά της Χώρας, υποδουλώνοντας τον Ελληνικό Λαό σε ξένα κέντρα απεχθούς δανειοδοτικής τοκογλυφίας, παρά την λαϊκή βούληση! Εντός αυτού του πλαισίου καθεστωτικής παρανομίας, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" λογίζει και την "προκήρυξη εκλογών", ως παράνομη πράξη προερχομένη από "κυβέρνηση" μη προελθούσα, έστω, από λαϊκή εντολή!

3. Αναφορικώς με την "αναγκαιότητα" αναδείξεως αυτοδύναμης κυβερνήσεως η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα πριμοδοτήσει, ελέω μαζοκρατικής πλειοψηφίας,τον ίδιο "μονάρχη" υπό νέο προσωπείο, ο οποίος είναι ο ένοχος του σημερινού καταντήματος της Χώρας και που θα συνεχίσει ακάθεκτος την ολέθρια πορεία προς την εξαθλίωση της Πατρίδος μας και του Ελληνικού Λαού. Συνεπώς, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" θεωρεί ως απολύτως και a priori εγκληματική πράξη την ανάδειξη αυτοδύναμης κυβερνητικής συμμορίας η οποία, υπό τον μανδύα και την ασυδοσία της "αυτοδυναμίας" θα συνεχίσει να εξαθλιώνει όχι μόνον τους αφελείς που θα την ψηφίσουν αλλά και ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό!

4. Ο εκφοβισμός περί της "χαμένης ψήφου" αποτελεί έναν ακόμη εκβιασμό της δημοκρατίας προκειμένου να διαιωνίσει τη τυραννία της επί των ανοήτων ψηφοφόρων της, επιδιώκουσα, κατά πρώτον, την δια της ψήφου αποδοχή της πριν ο,τιδήποτε άλλο! Έτσι, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" κωφεύει επιμελώς στην απατηλή εκβιαστική επίκληση της, δήθεν, "χαμένης ψήφου", παραμένουσα μακράν της εκλογικής "φιέστας" η οποία αφορά στους ανοήτους δημοκράτες και στους, εν γένει, θιασώτες της δημοκρατικής τυραννίας. Εάν, παρά την τραγική ηθική και οικονομική κατάσταση της σημερινής Ελλάδος, εξακολουθούν να υπάρχουν πλειοψηφούντες ηλίθιοι οι οποίοι θα ξανα-εκλέξουν εθνοπροδότες-προαγωγούς, υποκύπτοντες σε δημοκρατικούς εκβιασμούς, οι Έλληνες Πατριώτες έχουμε πολλές εναλλακτικές αντιμετωπίσεως της καταστάσεως ' οι υπότροποι ηλίθιοι δεν έχουν!  Το παρόν διεφθαρμένο δημοκρατικό σύστημα δεν αλώνεται εκ των έσω και όσοι το επικαλούνται ή είναι πολιτικοί απατεώνες ή ηλίθιοι. Το δημοκρατικό σύστημα διαθέτει ισχυρές δικλείδες ασφαλείας οι οποίες (εκλογικός νόμος) δεν επιτρέπουν σε κανέναν ενάρετο να διεισδύσει ώστε να το αλώσει, διατηρώντας ένα στημένο εκλογικό παιγνίδι το οποίο ελέγχουν, μετά την "συμφωνία της Γιάλτας" οι υπερατλαντικοί διαχειριστές της Πατρίδος μας. Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΕΣ για όσους δε συγκεντρώσουν το 3%, συνεπώς οι καθιερωμένοι κομματικοί μηχανισμοί της μεταπολιτευτικής εθνοπροδοσίας, είτε μεμονωμένα, είτε συνεργαζόμενοι θα συνεχίσουν να κυβερνούν και μετά την 17η Ιουνίου! Κατόπιν αυτών, η έξωθεν ανατροπή του διεφθαρμένου δημοκρατικού συστήματος αναδεικνύεται σε μόνη δυνατότητα. Έτσι,

5. Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" θεωρεί ως μόνη λύση εξόδου από την ηθική αλλά και οικονομική παρακμή στην οποία έσπρωξαν την Ελλάδα οι μεταπολιτευτικές δημοκρατικές "κυβερνήσεις" και το χουντικό καθεστώς του δοτού Λουκά Παπαδήμου και Παναγιώτη Πικραμμένου, την εξέγερση εναντίον των εθνοπροδοτών και την παραπομπή τους σε νόμιμη δίκη με κατάληξη στο εκτελεστικό απόσπασμα ώστε, αφ΄ ενός, να τιμωρηθούν οι ένοχοι του σημερινού καταντήματος της Χώρας, αφ΄ ετέρου δε, να προπαρασκευασθεί η οδός για την ανάδειξη, με αξιοκρατικές διαδικασίες, εκείνων των Αρίστων περί τα Κοινά των οποίων  η αναγκαιότητα, ως εκ των κρισίμων για την ύπαρξη της Ελλάδος στιγμών, κρίνεται εκ των ουκ άνευ! Όμως, προσοχή:

6. O ΕΧΘΡΟΣ δεν είναι άλλος από τη βλακεία του ελλαδικού (και ποτέ Ελληνικού) όχλου και αυτή τη βλακεία θα πρέπει να κατανικήσουμε μεθοδευμένα. Η ύπαρξή της επιβεβαιώνεται από το σημερινό (και όχι μόνον…) κοινωνικό αποτέλεσμα. Και η καταπολέμησή της προϋποθέτει μεγάλη υπομονή με, ταυτόχρονη, διαρκή επιφυλακή, από μέρους μας. Κατ’ αρχήν δε θα πρέπει να κάνουμε τίποτε για την πρόωρη απαλλαγή του όχλου από τις συνέπειες της βλακείας του δίνοντάς του την οποιανδήποτε «ανάσα». Αντιθέτως, θα πρέπει να συντελέσουμε ώστε ο ίδιος να συνειδητοποιήσει κατά τον πλέον οδυνηρό τρόπο τη ίδια του τη βλακεία ώστε να την "θεραπεύσει", διότι, εάν ο ίδιος δε "θεραπεύσει" τη βλακεία του πάντα θα θεωρεί ως εχθρό του (άρα, μη συνεργάσιμο) οιονδήποτε προσπαθήσει να τον λυτρώσει. Και όπως ο πνιγμένος παρασύρει στο βυθό όποιον επιχειρεί να τον σώσει, έτσι και ο όχλος, μέσα στον αδιέξοδο πανικό του φθείρει εξοντωτικά όποιον θελήσει να τον βοηθήσει με –λαθεμένα- αλτρουιστικό πνεύμα.  Προέχει, λοιπόν, να εξαναγκάσουμε τον όχλο να αισθανθεί ακόμη πιο «αδρά» τη βλακεία του επιδεινώνοντας τη κατάστασή του, με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει και, κυρίως, με την επισταμένη αποχή μας από "σωστικές διαδικασίες"... Μόνον όταν συνειδητοποιήσει το απελπιστικό αδιέξοδο αυτής της βλακείας και διαπιστώσει ότι η μόνη έξοδός του από την τραγικότητα είναι η ενεργοποίηση των διανοητικών ανακλαστικών του, μόνον τότε μπορούμε να τον βοηθήσουμε παρεμβαίνοντας. Ποτέ πριν! Γι αυτό ας αδιαφορήσουμε στις αυτοχειριαστικές επιλογές του εφ΄ όσον ο ίδιος έτσι επιθυμεί! Ας συνεχίσει με την ησυχία και την άνεσή του να αυτοκτονεί στο καναπέ του τρώγοντας τη πίτσα του και πίνοντας τη κόλα του. Ας μη βιαστούμε να εμφανισθούμε ως πρόωροι «ναυαγοσώστες» του γιατί θα μας παρασύρει στο πάτο του τέλματός του. Ας μην παρουσιασθούμε ως «εκλόγιμη πιθανότητα» διότι ακόμη και εάν μας εκλέξει, η ψήφος ενός ηλιθίου δεν τιμά τον εκλεγόμενο ούτε τον βοηθά να υλοποιήσει ευφυές έργο. Άλλωστε, εμείς οι Έλληνες είμαστε υποχρεωμένοι όχι μόνον να σεβασθούμε την ελευθερία της προσωπικότητος του «άλλου» (πολλώ δε μάλλον του ηλιθίου)  αλλά και να την απαιτήσουμε…! Στο τέλος, όταν ο όχλος καταφέρει να "θεραπεύσει" τη βλακεία του, τότε η εξεγερτική Επανάσταση θα γράψει τον πλέον επιτυχημένο επίλογο της παρακμής! Ποτέ πριν…!

     Τέλος, όποιος ακόμη διατηρεί την παραμικρή αμφιβολία για το σκεπτικό του παραπάνω κειμένου και, ειδικώς, για την παράγραφο 6, ας ρίξει μια ματιά στη παρακάτω φωτογραφία όπου:

Ο ευνουχισμένος ψηφοφόρος ασπάζεται το χέρι που τον εκμεταλλεύεται!


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:

Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ"
παραμένει μακράν των απατηλών εθνοπροδοτικών διαδικασιών
και, ασφαλώς, μακράν της εκλογικής φενάκης,
θεωρεί δε ότι το ίδιο πρέπει να πράξουν και τα Μέλη της!

Υπενθυμίζει ότι αντιτίθενται προς τις Αξίες της
"τα έργα και οι ημέρες" των πολιτικαντών των κομμάτων
που ήδη μετέσχον κυβερνητικών σχημάτων,
θεωρώντας ως εθνικό εγκληματία όποιον ψηφίσει υπέρ αυτών.

Στην περίπτωση εμμονής των Μελών μας σε εμπλοκή τους στην εκλογική φιέστα συνιστά την ψήφιση μικρών αντιμνημονιακών σχημάτων
που δεν ενεπλάκησαν μέχρι σήμερα σε κυβερνητικούς συνδυασμούς,
γνωρίζοντας ΟΛΟΙ ότι την επομένη των εκλογών,
σε περίπτωση αυτοδυναμίας του οιουδήποτε
εκ των μεγάλων "μνημονιακών" κομμάτων,
θα καθιερωθούν ακόμη σκληρότερα οικονομικά μέτρα
εξοντωτικού χαρακτήρος,
κάτι που στιγματίζει ως εθνικό εγκληματία όποιον τα ψηφίσει!


ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16η ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17η ΙΟΥΝΙΟΥ
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
ΚΑΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ,

ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ
ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ
ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ "ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ"
ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ!

ΖΗΤΑΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΥ
ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ  ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ!


ΥΓ: Θα προσέξατε ότι το παραπάνω κείμενο είναι ίδιο με εκείνο
που δημοσιεύσαμε εν όψει των προηγουμένων εκλογών της 6ης Μαίου 2012
και θα είναι το ίδιο με τα αντίστοιχα εν όψει όλων των επικειμένων εκλογών
διότι η κατάσταση παραμένει η ίδια!
Μόνη διαφορά αυτών των εκλογών η επαύξηση των ...χαφιέδων ως κομματικών υποψηφίων,  τουλάχιστον, κατά έναν!
Η κ(Υ)νοβουλευτική π(Υ)ότητα ...επαληθεύεται για μία ακόμη φορά!


ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΤΕ ...ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.