Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΠΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ



     Ένα ακόμη συγκλονιστικό ανοσιούργημα ποδοσφαιρικής (και όχι μόνον...)  βίας επανελήφθη για πολλοστή φορά στη νεογραικύλικη "κοινωνία", τη φορά αυτή στο Ο.Α.Κ.Α., στις 18 Μαρτίου 2012, χωρίς να αποτελεί καμία έκπληξη για όσους έχουμε συνείδηση της περιρρέουσας δημοκρατικής αθλιότητος μιας Κοινωνίας η οποία δε συντίθεται, πλέον, από νουνεχείς Πολίτες αλλά αφιονισμένους οπαδούς ομάδων και κομμάτων!


     Με τη δημαγωγική μεθόδευση αρκετών δεκαετιών που ονομάσθηκε "μεταπολίτευση", η άλλοτε Ελληνική Κοινωνία μεταλλάχθηκε σε μία άμορφη μάζα με οπαδικά ανακλαστικά εκδηλούμενα εντός κι εκτός γηπέδων, μπροστά και πίσω από τις κάλπες, κατά τον ίδιο βίαιο κι αυτοκαταστροφικό τρόπο. Ανεγκέφαλοι οπαδοί ομάδων και κομμάτων αλληλοσυμπλέκονται οι μεν με πρόσχημα τη μπάλλα και οι δε με πρόσχημα τη ψήφο και με ένα και μόνον αντικειμενικό σκοπό : τη σύγκρουση ως ...εκτόνωση από την ασφυξία σε ένα διανοητικό αδιέξοδο!


     Άτομα όλων των τάξεων και ηλικιών, από βρέφη έως υπερήλικες προ του τάφου, επιβεβαιώνουν τον Φαλμεράιερ στο σύγχρονο γραικυλιστάν παράγοντας άγονη σύγκρουση για τη ...σύγκρουση, ανίκανοι να δεχθούν ότι υπέκυψαν ανεπίστρεπτα στη γοητεία της δημοκρατικής τυραννίας που τους ωδήγησε στο χάος!


     Στα γήπεδα και στις κάλπες αναπαράγεται η ίδια δημοκρατική αντικοινωνικότητα, ο ίδιος προσχηματικός αντιφασισμός, το ίδιο μαζοκρατικό ολοκαύτωμα που, φαίνεται ότι, αποτελεί ...φυσική επιλογή του αφανισμού των ηλιθίων!


     Η ευθύνη του γελοίου "κράτους" που κουμαντάρεται από μπαλλαδόρους με πούρα και φράκα είναι τεράστια. Εδώ και πολλές ...δημοκρατικές δεκαετίες μας υπόσχονται έλεγχο της βίας των γηπέδων με βαρύγδουπα "νομοσχέδια" και ...αστυνομικούς κλοιούς αλλά τα γήπεδα θυμίζουν προεκλογικές συγκρούσεις και τούμπαλιν, αφού η ίδια βία ενισχύει το "δημοκρατικό κράτος" εντός κι εκτός γηπέδων!


     Η ευθύνη των γελοίων ποδοσφαιρικο-κομματικών και λοιπών ...α(θ)λητικών παραγόντων είναι, επίσης, τεράστια! Πρόεδροι Π.Α.Ε. και λοιποί ...αρχηγοί κομμάτων πυροδοτούν απροκάλυπτα οπαδούς και ψηφοφόρους ναρκισσευόμενοι για τον ...αντιφασισμό τους, πυρπολώντας ό,τι απομένει όρθιο σε μιά ερειπιώσα κοινωνία.


     Η ευθύνη των ιδιωτών εν ...ιδιωτεία, είναι πάνω από κάθε τι άλλο ασύγγνωστη! Είναι οι ίδιοι οι οποίοι υπαγορεύουν αυτή την παρακμιακή κατάσταση και περιδινούνται μέσα σ΄αυτή αλλά η δεδηλωμένη δημοκρατικότητά τους αλλά και ο έμμονος αντιφασισμός τους δεν τους επιτρέπουν να ...ανανήψουν! 


     Για τα γεγονότα του Ο.Α.Κ.Α. τα πάντα ήσαν γνωστά πολλές ώρες πριν συμβούν! Όλη η Ελλάδα γνώριζε τα ...μελλούμενα πλην των ...εμπλεκομένων, ποδοσφαιρικών και αστυνομικών Αρχών! Μπορεί όλοι οι κάτοικοι των Αμπελοκήπων να παρακολουθούσαμε από το πρωί την ροπαλοφόρο και μασκοφόρο "κινητικότητα" των εποχουμένων ομάδων κρούσεως της "Λέσχης ΘΥΡΑ13" να αλωνίζουν την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, πλαισιουμένων από  περιπολικά και συμβατικά αστυνομικά οχήματα που κινούνται συνεχώς δίπλα στον Άρειο Πάγο και στην Γ.Α.Δ.Α. όπου και η "Λέσχη" τους, αλλά η Αστυνομία έδειξε ότι, επιμελώς, "δεν έβλεπε". Συγκεκριμένα:


     Aπό το πρωί της 18ης Μαρτίου 2012, οι γείτονες της "Λέσχης ΘΥΡΑ13"  (Αλεξάνδρας-Γκύζη) παρακολουθούσαμε "live" τις προετοιμασίες των λοβοτομημένων μηχανόβιων οπαδών που μετέφεραν διάφορα "υλικά" με τα δίκυκλά τους διασχίζοντας την Αλεξάνδρας πλάι σε περιπολικά και συμβατικά που φρουρούν τη Γ.Α.Δ.Α. και το παρακείμενο "Θέμιδος Μέγαρο", με τα πληρώματά τους να ...σφυρίζουν αδιάφορα!


     Οι εκτροχιασμένοι οπαδοί όχι μόνο δημιουργούσαν πανδαιμόνιο σε μία μάλλον υποτονική γειτονιά αλλά και προκαλούσαν σκάνδαλο με τα ρόπαλα και τα δέματα που ξεφόρτωναν μεταφέροντάς τα στη περίφημη "Λέσχη ΘΥΡΑ13" η οποία μάλλον για άντρο ληστοπειρατών φαντάζει στους γείτονες παρά για "αθλητικό" στέκι! Και σα να μην έφτανε αυτό, νωρίς το απόγευμα μια στρατιά, οπαδών, μασκοφόρων δικυκλιστών έστριψε κατάφορτη από τη Λ. Αλεξάνδρας προς τη Κ. Λουκάρεως καταλαμβάνοντας παρανόμως και τα δύο ρεύματα περνώντας αναιδώς και προκλητικώς μπροστά από τα δύο περιπολικά τα οποία εκείνη τη στιγμή παρέμεναν προ του Αρείου Πάγου "φρουρώντας" την δυτική πλευρά του!


     Οι μεν έμφορτοι μασκοφόροι εποχούμενοι κατευθύνονταν για το γιουρούσι τους στο Ο.Α.Κ.Α. τα δε πληρώματα των δύο περιπολικών εποίουν την "νήσσαν την ήμερον", αδιαφορώντας για το προφανές θέαμα των προφανέστατα παρανόμων εποχουμένων λες και συνηγορούσαν για το μελλούμενο που θα συνέβαινε!

     Και αφού συνέβη το ό,τι συνέβη, με απύθμενο θράσος ο πρόεδρΑς της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Γρηγόρης Γερακαράκος, "δήλωσε": «Ζήσαμε το θέατρο του παραλόγου... Ποιος μπορεί να εξηγήσει στους τραυματίες συναδέλφους για ποιο λόγο βρίσκονται σήμερα στα νοσοκομεία;» Να σου απαντήσουμε εμείς κύριε πρόεδρΑ : τα πληρώματα-συνάδελφοί σου των δύο περιπολικών που σκανδαλωδώς "αδιαφόρησαν" μπορούν να σου εξηγήσουν, οι συνάδελφοί σου που όλη τη μέρα των "προετοιμασιών" έκαναν διελεύσεις προ της "Λέσχης ΘΥΡΑ13" και έβλεπαν αδιάφοροι έως ...αόμματοι  τους εποχούμενους πράσινους ροπαλοφόρους, μπορούν να σου εξηγήσουν, το υλικό από τις κάμερες που έχετε στήσει σε όλη τη Λ. Αλεξάνδρας και που βλέπεις εσύ και η παρέα σου μπορεί να σου εξηγήσει, αλλά στη πραγματικότητα, εσύ δε θέλεις εξηγήσεις αλλά υποχρεούσαι μαζύ με το ένστολο συνάφι σου να τις παρέξεις!


     Ποιός, άραγε, έχει ξεχάσει το 1989 όταν οι εκπαιδευτικοί με τις παρατεταμένες απεργιακές κινητοποιήσεις τους, διεκδικώντας ένα δισεκατομμύριο δραχμές για τις αμοιβές τους που το κράτος δήλωνε ότι δεν διαθέτει, υπεχρέωσαν όλους τους Έλληνες μαθητές να χάσουν μία ολόκληρη σχολική χρονιά; Αντ΄αυτών, τον ίδιο χρόνο, διετέθησαν ...ένα δισεκατομμύριο δραχμές για να αγορασθεί ένας ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδος προερχόμενος από τα σκουπίδια της αλλοδαπής στα οποία ...επέστρεψε μετά το πρωτάθλημα! Αυτή είναι η δημοκρατία και οι οπαδοποιημένοι θιασώτες της που προτιμούν να επενδύουν στα βρωμοπόδαρα μπαλλαδόρων αντί στη μάθηση των αγραμμάτιστων και ηλίθιων γόνων τους οι οποίοι καταλήγουν εξαρτημένοι στα διάφορα κέντρα, πάντοτε μεμφόμενοι τον ..."Φασισμό" ο οποίος, βεβαίως, τους ...λείπει οδυνηρά, από το 1945!


      Οι Αρχαιολόγοι του μέλλοντος οι οποίοι θα επιχειρούν στον δραματικό, άλλοτε, ελλαδικό χώρο, θα ανασκάπτουν τάφους ενώ θα νομίζουν ότι ανασκάπτουν ...βόθρους από τα σκατά τα οποία έχουν στο κεφάλι τους οι σημερινοί γραικύλοι. Ας ελπίσουμε ότι οι Έλληνες είμαστε αρκετοί ώστε εκείνοι οι Αρχαιολόγοι να αποκτήσουν αίσθηση της διαφοράς...!

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.