Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΑΔΕΛΦOY ΕΝ ΟΠΛΟΙΣ


     Ο Αδελφός εν όπλοις Συνέλληνας κ. Αναστάσιος Τριανταφύλλου, Ιδρυτής του σημαντικού Οπλομαχητικού Οργανισμού Marxbrüder Guild Hellas προέβη σε μία ιδιαιτέρως ευγενή χειρονομία προς την Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων", προσφέρων ένα εξαιρετικό αλλά και σπάνιο παλαιότυπο αντίτυπο με την ιστορία της Ιωάννας της Λωραίνης την οποία δολοφόνησε στη πυρά η, οπουδήποτε, εγκληματούσα εβραιοχριστιανική εκκλησία.


     Μνημειακή η δωρηθείσα έκδοση, περιλαμβάνει την πλήρη ιστόρηση της ζωής της μαρτυρικής προστάτιδος της Γαλλίας και η εικονογράφηση είναι "ομιλούσα" αναφορικώς προς τα "στάσιμα" του βίου αυτού του ενός ακόμη από τα αμέτρητα θύματα της εβραιοχριστιανικής εκκλησίας.


     Ο ευγενής Συνέλληνας-δωρητής με ιδιαίτερη φιλοφρόνηση προς τα Μέλη της Ομάδος μας προσέφερε αυτή την έκδοση προς την Βιβλιοθήκη της Ομάδος μας με την επισήμανση ότι θα είναι χρήσιμη η μελέτη της από όλους μας, όπως πράγματι είναι.


     Είμεθα ευγνώμονες προς τον ευγενή Συνέλληνα-δωρητή κ. Αναστάσιο Τριανταφύλλου με τον Οπλομαχητικό Οργανισμό του οποίου από την έναρξη της νέας προπονητικής περιόδου θα συνεργασθούν οι "Έλληνες Κένταυροι" στο επίπεδο της οπλομαχητικής καλλιεργείας και όχι μόνον... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.