Σάββατο 18 Μαΐου 2024

«ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ "ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ" ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

  «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» 

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ "ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ" 

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ



     Η παρουσία των «Ελλήνων Κενταύρων» στο διαδίκτυο είναι πλήρης και αναλυτική, σκιαγραφώντας όχι μόνον το παρελθόν της, από την ίδρυσή τους (2005) μέχρι σήμερα, αλλά και το συνεχές, καθημερινό, έργο τους, με πλήρη ανάλυση των μαθημάτων αλλά και των ειδικών δράσεών τους. Αρχή μας είναι η απόλυτη διαφάνεια και η παρουσίαση κάθε πτυχής της συνεχούς δράσεώς μας ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να διαμορφώσει την πλήρη «εικόνα» της Σχολής και της Ομάδος μας.



Α. ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

https://www.greekcentaurs.org/

     Περιλαμβάνει 23 σελίδες με μόνιμη ύλη, τις ακόλουθες: ΕΙΣΟΔΟΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΙΔΡΥΣΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΛΗΡΗΣ ΔΡΑΣΗ, ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ, ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ, ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ ΤΟΞΟΤΩΝ, SCHOOL FOR BLIND ARCHERS, ΕΦΙΠΠΗ ΣΠΑΘΑΣΚΙΑ, ΙΠΠΗΛΑΣΙΟΝ, ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΑΓΩΝΕΣ, ΒΡΑΒΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΤΥΠΟΣ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ – ΜΟΥΣΕΙΟ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Οι σελίδες εμφανίζονται και ανοίγουν όταν ο κέρσορας τοποθετείται επάνω στην ένδειξη «ΕΙΣΟΔΟΣ – ENTER».


 


Β. ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

https://horsebackarcherygr.blogspot.com/

     Περιλαμβάνει καθημερινώς ανανεώσιμη ύλη με όλα τα μαθήματα και τις δράσεις της Σχολής μας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Εδώ αναλύονται τα καθημερινά μαθήματα ώστε όσοι μετέχουν να αποκτούν μία καλύτερη αίσθηση του τι κατάφεραν, τι δεν κατάφεραν και τι πρέπει να καταφέρουν στο επόμενο μάθημά τους, αφού τα μαθήματά μας δεν τελειώνουν στο Ιππευτήριο, ενώ για το περιεχόμενο των μαθημάτων μας ενημερώνουμε δι αυτού του τρόπου και όσους δεν ήσαν παρόντες. Επίσης, εδώ παρουσιάζονται όλες οι δράσεις της κεντρικής Σχολής και των Παραρτημάτων της καθώς και γενική αρθρογραφία που αφορά στα αντικείμενα της Σχολής μας. Στη δεξιά πλευρά του Ιστολογίου εμφανίζεται μια σειρά εικονιδίων τα οποία παραπέμπουν σε ειδικές και μόνον δράσεις των «Ελλήνων Κενταύρων».

 



Γ. Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

https://www.facebook.com/GreekCentaursHorsebackArchery/

     Προορίζεται για την ενημέρωση του κοινού του Facebook επί θεμάτων των «Ελλήνων Κενταύρων». Μεταβαίνοντας στις «Φωτογραφίες» και «Άλμπουμ» ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε 406 (μέχρι στιγμής) Φωτογραφικά Λευκώματα που αποτυπώνουν με κάθε λεπτομέρεια ειδικές δράσεις και τομείς ενδιαφερόντων των «Ελλήνων Κενταύρων».

 



Δ. Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» ΣΤΟ FACEBOOK

https://www.facebook.com/groups/414883002289318

     Όπως χαρακτηρίζεται, προορίζεται για τα Μέλη και Φίλους των «Ελλήνων Κενταύρων» με ειδικό ενημερωτικό περιεχόμενο.


 


Ε. Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΕΩΣ «Χ»

https://twitter.com/KALENTZISARISTO

     Aξιοποιώντας και αυτό το μέσον κοινωνικής δικτυώσεως, περιοδικώς, παρουσιάζουμε και από εδώ δράσεις της Σχολής και της Ομάδος των «Ελλήνων Κενταύρων».

     Ακόμη, τα Παραρτήματά μας διατηρούν δικές τους ενημερωτικές σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.