Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ...ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!


     Kαι στην Αίθουσα της Παλαιάς Βουλής βρεθήκαμε απόψε αρκετοί Συνασκούμενοι για να παρακολουθήσουμε μια σειρά ιστορικών αναφορών στο πρόσωπο, το έργο και την εποχή του Ιωάννη Μεταξά.

     Ο καθηγητής Δημήτρης Μιχαλόπουλος με την, πάντοτε ψύχραιμη κρίση του, αιφνιδίασε και πάλι το ακροατήριο της κατάμεστης αίθουσας, υπογραμμίζοντας τρεις φορές ότι, αείποτε, η δημοκρατία υπήρξε η θεραπαινίς της καπιταλιστικής πλουτοκρατίας. Και τούτο, εις επήκοον των δύο κοινοβουλευτικών ακροδεξιών περιτριμμάτων που εισέδυσαν στην αίθουσα για να εισπράξουν "ψηφαλάκια" εισπράττοντας, τελικώς, αδιαφορία.

     Εξαιρετικοί και οι υπόλοιποι ομιλητές. Ευγενώς ομιλών ο Θεολόγος Κωνσταντίνος Τσομπάνης και αναφερόμενος στην περίπτωση του διεφθαρμένου "αρχιεπισκόπου" Δαμασκηνού, απέφυγε να μνημονεύσει τον άδοξο θάνατό του που επήλθε από έμφραγμα εν ώρα  "εφοδευτικής" συνευρέσεως με την Ιωάννα Τσάτσου, (τότε, "εν ενεργεία"...) σύζυγο του ακαδημικού και γνωστού κοινοβουλευτικού ολετήρος Κωνσταντίνου Τσάτσου! Ούτε καν οι εβραιόφιλες φαρμακομούνες δεν εξαιρούνται, ενίοτε, από την συνδρομή στην Θεία Δίκη! Όμως, παρόμοιες παραλείψεις συγχωρούνται προ ενός συντηρητικού ακροατηρίου όπως το μείζον μέρος των αποψινών ακροατών...

     Και εις άλλα με υγεία Δημήτρη Ζαφειρόπουλε αλλά φρόντισε την επόμενη φορά να φυλάξεις καλύτερα την εξώπορτα γιατί τα κοινοβουλευτικά περιτρίμματα θα ...γευτούν πρόβειο που θα είναι όλο δικό τους!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.