Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΑΣ


     Λένε πως η χριστουγεννιάτικη ημέρα είναι μια ημέρα "σπιτική", μια ημέρα κοντά στο ...τζάκι με ...φαγοπότι. Λάθος! Για τους "ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ KASSAI" είναι μια ακόμη ευκαιρία για υπαίθρια ομαδική ...Προπόνηση, σ΄ένα καταπράσινο (παρά τον χειμώνα...) αγρό, ανάμεσα σε όμορφους Ανθρώπους, όμορφα τετράποδα και όμορφα μεσαιωνικά σπαθιά!  


     Όπως κάθε φορά, αρχίζουμε με Σπαθασκία και οι πάντα συναρπαστικοί, Emanuele και Παναγιώτης "προθερμαίνουν" δυναμικά το ένστικτό μας για να συνεχίσουμε με τα ...υπόλοιπα!



      Κανένας μας δεν αντιστέκεται στη γοητεία των αστραφτερών αγχεμάχων και ανάμεσα σε όλους μας και ο αγαπητός Στέφανος για τον οποίο, το ξίφος των δύο χειρών δείχνει απλός ...νυχοκόπτης.


     Οι σπαθασκητική Προπόνηση πάντα χαράζει ένα "δρόμο" για να τον "περπατάμε" με αμείωτο ενδιαφέρον σ' όλη την εβδομάδα που ακολουθεί, εκτελώντας ασκήσεις ακόμη και μέσα στο σπίτι. Όφελος και μόνον όφελος.


     Ο νεαρός Γιώργος μας, άρχισε πια να αναλαμβάνει και επίσημα "καθήκοντα" στις Προπονήσεις Τοξοβολίας. Τον χαιρόμαστε ιδιαιτέρως αυτόν τον πιτσιρίκο ο οποίος, ενώ είναι παιδί όπως όλα τα παιδιά, όταν του ανατίθεται κάποιο έργο το εκτελεί κατά τον πιό υπεύθυνο τρόπο. Προσοχή : αν κάποιοι εκνευρίζεστε με τα παιδιά, μήπως θα πρέπει να αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τους ...μεγάλους;


     Κι όταν ο Ήλιος πάει, αργά-αργά, πίσω απ΄ τον Υμηττό ν' αναπαυθεί ως το επόμενο ξημέρωμα, εμείς του αφιερώνουμε τα τελευταία μας βέλη... Όπως κάθε σαββατοκύριακο έτσι κι ετούτο, το χριστουγεννιάτικο, προπονηθήκαμε για να βελτιώσουμε τη σκέψη μας, το σώμα μας, τη ψυχή μας... Όλα θέλουν τη βελτίωσή τους κι εμείς ξέρουμε το καλύτερο τρόπο...
__________

  Να ενημερώσουμε από σήμερα ότι και το επόμενο Πρωτοχρονιάτικο σαββατοκύριακο οι Προπονήσεις μας θα γίνουν κανονικά! Το Σάββατο αρχίζουμε στις 15:00 και την Κυριακή στις 14:30.
    Αυτή την Κυριακή (πρώτη Κυριακή του μηνός, όπως λέει και ο Κανονισμός μας) θα μυηθούν στην Τοξοβολία και οι νεοεισερχόμενοι Συνασκούμενοί μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.