Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΚΩΝΙΚΟ ΤΑΫΓΕΤΟ

 ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΚΩΝΙΚΟ ΤΑΫΓΕΤΟ



     Η Ομάδα των «Ελλήνων Κενταύρων» έτοιμη πάντοτε να εφαρμόζει ωφέλιμα προγράμματα για τα Μέλη της, προετοιμάζεται για μία εκπαιδευτική αλλά και ψυχαγωγική τριήμερη εξόρμηση σε ένα μαγευτικό σημείο του Λακωνικού Ταϋγέτου.

     Ο προορισμός μας απέχει 200 χιλιόμετρα από την Αθήνα και, συγκεκριμένα, στο Καστρί Λακωνίας και σ΄  αυτόν θα υλοποιήσουμε μιαν ευγενή πρόταση – πρόσκληση του Συνασκουμένου μας Σταύρου να μας φιλοξενήσει στον τόπο όπου διατηρεί εγκατάσταση και να μας οργανώσει ένα συναρπαστικό πρόγραμμα το οποίο θα μας φέρει σε επαφή όχι μόνον με τα εφιπποτοξοτικά μας “αντικείμενα” αλλά και με εξαιρετικούς φίλους της Ομάδος μας, σε ένα πραγματικά μαγικό τοπίο και μία ατμόσφαιρα συναδελφώσεως.

Ο προσκαλών Συνασκούμενος Σταύρος

     Στο υπό σχεδίαση πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται η χειροποίητη κατασκευή σπάθης σε καμίνι που διατίθεται υπό την επιστασία του Σταύρου ο οποίος ειδικεύεται στην κατεργασία μετάλλου, παρακολούθηση σεμιναρίου αρχαίας Ελληνικής μουσικής και ακρόαση παραδοσιακού λαούτου και πολλά άλλα.

Ο επιμελητής της εξορμήσεως Εφιπποτοξότης Αθανάσιος Ψωρομύτης

      Λόγω γειτνιάσεως, της υλοποιήσεως της εξορμήσεως θα επιμεληθεί ο Αρχηγός των «Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας» Εφιπποτοξότης Αθανάσιος Ψωρομύτης.

     Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι «Έλληνες Κένταυροι» Αθηνών και Παραρτημάτων, κατόπιν γραπτού αιτήματός τους στο e-mail της Ομάδος: hellenichorsebackarchery@gmail.com. Λόγω των ευνοήτων περιορισμών φιλοξενίας, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος σύμφωνα με την σειρά λήψεως των e-mails. 

     Οι ακριβείς ημερομηνίες υλοποιήσεως κλπ της εξορμήσεως θα ανακοινωθούν αμέσως μόλις οι μεθοδεύσαντες το σενάριο της γρίπης καταφέρουν να απεμπλακούν (και με όποιον τρόπο τους το επιτρέψει η λαϊκή οργή!) από την παγίδα της εγκληματικής σκηνοθεσίας που επιχειρούν από έτους καταστρέφοντας την Ελλάδα, οπότε και θα τις ανακοινώσουμε πάραυτα! Ωστόσο, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί από τώρα να στέλνει στο παραπάνω e-mail το αίτημα συμμετοχής του, ώστε να κρατά την θέση του στην εξόρμηση.

     Εκ των προτέρων, απευθύνουμε ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον προσκαλούντα Οικοδεσπότη Συνασκούμενο Σταύρο, τον επιμελητή της εξορμήσεως Εφιπποτοξότη Αθανάσιο, καθώς και σε όσους αγαπητούς φίλους της Ομάδος μας θα συνεισφέρουν σε γνώση και διασκέδαση κατά την διάρκεια του τριημέρου της παραμονής μας στον λακωνικό Ταύγετο.


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.