Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ, "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"!

 ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ, "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"!



    Άλλη μια εξαίσια ημερίδα για την Ομάδα μας, πολλές διδακτικές εμπειρίες...


     Στέλνοντας τις ευχές μας προς όλους, με την εικόνα τέλειας αρμονίας του Συνασκουμένου μας Αντώνη από την τελευταία μας, ομαδική, Προπόνηση, απολαμβάνουμε τις εξαιρετικές εντυπώσεις των διεθνών φίλων μας για το άλμα του, αλλά και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις και των φθόνο ελαχίστων (δύο, μόνον, αριθμητικώς! προ εκατοντάδων θαυμαστών) που δεν μπορούν να επιχειρήσουν κάτι ανάλογο! 


     Πραγματικά, η Ομάδα μας δείχνει, στο Ιππευτήριο αλλά και στις Γραμμές Βολής, ότι "πετά" και το αποτέλεσμα της τελευταίας προπονητικής ημερίδος μας ήταν ακόμη ένα τεκμήριο αυτού του θετικού συμπεράσματος.


     Μια πολύ δυναμική εκπαιδευτική "στροφορμή" έχει ήδη αναπτυχθεί στη Σχολή μας και τα ενθαρρυντικά αποτελέσματά της έχουν, πια, "αποτυπωθεί" καθοριστικά,!


     Στην τελευταία μας Προπόνηση όλοι, μα  ό λ ο ι,  οι συμμετασχόντες κατάφεραν ένα "άλμα" προς τα "εμπρός", αλλά και προς τα "επάνω", ποιοτικό και ποσοτικό! 


     Σε έναν ιππικό στίβο ο οποίος ακύρωσε διακρίσεις φύλου και ηλικίας και οι πέντε εκπαιδευόμενοι κινήθηκαν ομοθυμαδόν στον άξονα της συντροφικότητος, της ομοψυχίας και της αλληλεγγύης, αλληλοβοηθούμενοι και αλληλοϋποστηριζόμενοι, όπως ακριβώς είναι και το ιδρυτικό όραμα των "Ελλήνων Κενταύρων".


     Υπ΄ αυτές τις προϋποθέσεις και οι πέντε εκπαιδευόμενοι όχι μόνον ανταποκρίθηκαν στο εξατομικευμένο ασκησιολόγιό τους αλλά και κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα ομογενοποιημένο αποτέλεσμα ομαδικής χαράς και συναδελφώσεως παρουσιάζοντας πέντε χαμογελαστά πρόσωπα να απολαμβάνουν πρωτόγνωρες εμπειρίες, όπως και το διδακτικότατο μάθημα εφιππεύσεως δι εφάλσεως το οποίο, τόσο παραστατικά προσέφερε προς τις Συνασκούμενές του ο αγαπημένος μας Αντώνης αξιοποιώντας, ευφυέστατα, την περίφραξη του Κυκλοτερούς ως ...εφαλτήριο!


     Και σε αυτές τις εκπαιδευτικές μεθέξεις Ιππευτηρίου, κυριαρχεί μία ομαδική "χημεία" της οποίας κάθε απόπειρα περιγραφής αναδεικνύει την ...πενία των λέξεων!


     Επίκεντρο της σχεδιάσεως των εκπαιδευτικών μας ημερίδων τόσο του Ιππευτηρίου όσο και της Τοξοβολίας, εφεξής, είναι η βέλτιστη ποιότητα και ανταποδοτικότητα ικανοτήτων προς τους εκπαιδευομένους μας, όπως ακριβώς επετεύχθη κατά την διάρκεια αυτής της ομαδικής Προπονήσεώς μας.


     Διότι επιδίωξή μας είναι να τιμούμε τους Δασκάλους μας και να δικαιώνουμε όσες σημαντικές διεθνείς αναγνωρίσεις έχουμε κατακτήσει ως "Έλληνες Κένταυροι", παραμένοντας μεταξύ των, διεθνώς, κορυφαίων Ομάδων Έφιππης Τοξοβολίας.


     "Αιέν υψικρατείν!", λοιπόν, "Έλληνες Κένταυροι" για ένα νέον έτος γεμάτο ατομική πρόοδο και ομαδική χαρά, όπως ακριβώς προβλέπει ο "γενέθλιος χάρτης" αυτής της Ομάδος η οποία, πρώτη εισήγαγε την Έφιππη Τοξοβολία στην Ελλάδα αλλά  ανέδειξε την ευημερία του Ίππου ως προτεραιότητα σε μία χώρα της οποίας η νεώτερη "έκφανση" αναδεικνύει σοβαρές υστερήσεις στον κρίσιμο, αυτό, τομέα Πολιτισμού!


2016-2019

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.