Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



 "Mια ευτυχισμένη σύμπτωση έκανε να γεννηθεί ένα λαμπρό συμπέρασμα εκεί, στα σύνορα των δύο Ελλάδων, της κυρίως και της Μεγάλης, της Κάτω Ιταλίας..." για να παραφράσουμε, ελαφρώς, την εισαγωγή ενός προφητικού μανιφέστου που ήρθε 200 χρόνια νωρίτερα σε μια ανθρωπότητα ανώριμη να το εννοήσει! Κι αυτό το λαμπρό συμπέρασμα δεν είναι άλλο παρά το ότι οι "Έλληνες Κένταυροι" οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε έχουμε κοινούς, ισχυρότατους δεσμούς επικοινωνίας και συμπορεύσεως!



     Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από το οπτικοακουστικό υλικό που λάβαμε από τον επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" μετά την τελευταία Προπόνησή τους, όπου είδαμε να εφαρμόζουν στην Τοξοβολία την Στάση του Ίππου Σαολίν Κουνγκ Φου, της οποίας η μεταγραφή για το προπονητικό μας ασκησιολόγιο καθαρογράφεται αυτές τις ημέρες, προοριζόμενη να δημοσιευθεί προς χρήση των Μελών μας και κάθε ενδιαφερομένου, μετά την Στάση του Τόξου η οποία ήδη δημοσιεύθηκε.



     Εκπληκτικής ταυτίσεως η "ομοδοξία" και "ομογλωσσία" των απανταχού "Ελλήνων Κενταύρων", επιβεβαιώνεται κι αυτή τη φορά, μαζύ με ένα έξοχο προπονητικό υλικό το οποίο μας έστειλαν για να απολαύσουμε οι Φαίακες Συνασκούμενοί μας ακουμπώντας το ευγενικά στο στρογγυλό τραπέζι γύρω από το οποίο καθόμαστε όλοι, απολαμβάνοντας τα οφέλη μιας πολεμικής τέχνης.



     'Ετσι, μία sequence αξιοπρόσεκτων παραλλαγών τοξεύσεων κι αυτή την φορά μας έκανε να θαυμάσουμε την προπονητική επινοητικότητα των Κερκυραίων Κενταύρων εκτιμώντας την πρόοδο εκείνων που έμαθαν να "παλεύουν" με ίδιες δυνάμεις για να καταλήξουν στο καλύτερο, δυνατό, αποτέλεσμα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.